Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016



Η κατάσταση εδώ μέσα στην χώρο ,που ζούμε,  έχει φθάσει όχι στα ακραία όρια του φασισμού , αλλά της πιο σκοτεινής διήγησης των ιστοριών του μεσαίωνα.
Κρίμα, για τους αρμοδίους υπεύθυνους , που μας έχουν αφήσει στο έλεος κάποιων άρρωστων δημοσίων μυστικών ( αφρόνων) υπαλλήλων τους , και οι ίδιοι νίπτουν τα χέρια τους , που σε μικρό χρόνο από τώρα θα βάφονται κόκκινα ( όχι από ιδέες προόδου , κ.α) αλλά από το αίμα μας .
Άυπνοι , όχι από δική μας κακοβραδιά , αλλά γιατί αυτοί οι δειλοί μας κρατούν ζωντανούς -νεκρούς για την δική τους ασφάλεια και θα το πιστέψει κανείς ; για να μας χτυπάνε , κατά τα σχιζοφρενικά πρωτόκολλα των ανθρώπων του τρόμου και του πολέμου. Σε λιγάκι θα ζηλεύουμε τάλογα , που κοιμούνται όρθια , λίγο να ξαποστάσουμε , χώρα και τόπε δύσμοιρων βασάνων και πολέμων/
Οι δε καθημερινοί διπλανοί σου έγιναν τέρατα αφρίζοντα με συμπεριφορές και " αφασική μαγκιά" εκατό ρουπακιών, μετά από τόση πίεση και μαγνητομέταλλα , που έχουν υποστεί -η τρέλα και ο φασισμός , τους σφίγγει σαν μέγγενη
 ( η δύναμη που τους διοχετεύουν αυτοί οι κρυμμένοι ποντικοί ,που κρυφά και ετσιθελικά θέλουν να ελέγξουν όσους δεν τους "υπακούν ή τους " κάθονται").
Έτσι λοιπόν τα ανθρωπάκια της επάνω πόρτας , της διπλανής πόρτας μετατρέπεται με τον Υποβολέα - αφέντη ( γιατί σε ελέγχει σαν δούλο του , αφού αυτός ο « μάγκακλας  »  έχει την κίνηση και το ανεβοκατέβασμα των μεταλλικών σωματιδίων , που ξεσκίζουν όταν θυμώσουν τα όργανα του δικού σου σώματος.
Για να συνεννοούμαστε , φωνάζεις εσύ πληγωμένος από τα μέταλλα πάνω σου ( αφού το έχεις καταγγείλει παντού , ακόμη χθες στον ιατρικό σύλλογο), ακούγεσαι , τα μυστικά κρυμμένα άτομα( ποντικοί ) δεν εμφανίζονται να σου αντιμιλήσουν , στέλνουν πότε έναν " χτυπημένο " , αλυσοδεμένο σαν και εσένα  , που του έχουν  πει ,ότι εσύ φταις και για τα δικά του βασανιστήρια , και σαν σήμερα και χθες μια μεγάλη γυναίκα  ,που τραβάει αντίστοιχες ποινές και τις μειώνει με την συνεργασία της με τους «δολοφόνους» , πάντα εναντίον του διπλανού της  .
Έτσι απόψε μας έστειλαν  την φωνακλού κυρά της πολυκατοικίας , να χτυπάει και να σείει την καθημαγμένη πόρτα (από τον προηγούμενο ) , θυμώνεις και συ λες μόνο λόγια , τίποτα πιο κει , δεν τους νοιάζει ο νόμος , δεν τον γνωρίζουν , τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι έχουν το ακαταδίωκτο , βλέπεις άμα είσαι καλός με την  ανομία  και την μουγγαμάρα, δεν παθαίνεις  τίποτα.
Ενώ αυτή ,που πήγες να χτυπήσεις , να προπηλακίσεις  , είναι έωλη στα χέρια ενός νόμου ,που δεν σε προστάτεψε και σε άφησε στα  χέρια των κάθε λογής σκοπευτών – εκτελεστών, οι οποίοι ξεθαρρεμένοι   από την εξουσία , που αν ένα θύμα γραπώσει , δεν το αφήνει σαν τη γάτα με το ποντίκι , στο τέλος , αφού βασανιστεί το ποντίκι βρίσκεται στην πόρτα του αφεντικού της νεκρό, αρχίσανε  τις βάρβαρες –εγγυημένες για τον καρκίνο , ρίψεις μέσα στα σπλάχνα σου .
Πάρε και μια και δεύτερη - τρίτη , δεν καταλαβαίνεις πια τι στο διάολο (ευχή) γίνεται , γιατί σε σένα να συμπεριφέρονται σαν κατακτητές βάρβαροι απέναντι στον δούλο τους, και να κουλουριάζεσαι στην καρέκλα από τον πόνο και την πίκρα για τα «χαμένα πια υγιή όργανά σου» .
Η εντολή  « δώστε της να καταλάβει ..» , και βγάλτε της την γλώσσα να τους  διατάξουνε , οι αποκτηνωμένοι βάρβαροι θα το εκτελέσουν.
Εντυπωσιάζεσαι από την πιστή εφαρμογή των εντολών για να κάνουν κακό σε ‘άσχετους αθώους πολίτες , που τους πιασαν στον ύπνο και μας απειλούν με τη ζωή μας ,συν τα βασανιστήρια του « σατανά , που φαίνεται να τους εμπνέει ».
Ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη, το απύθμενο άγχος , την αυπνία ( όποτε για τους λόγους τους ,,,, μας κρατάνε ξάγρυπνους – κάθε δεύτερη μέρα).
Μας έχουν υποδουλώσει ή μας είχαν υποδουλώσει οι άφρονες ( πόσο σικ ?) , τέλειο έγκλημα και όποιος δεν αντέξει τους  προκαλούμενους θανάτους , τις αρρώστιες ,που μας δίνουν με τα χημικά και τον ηλεκτρο αγνητισμο ; ραδιενέργεια μέσα στα σώματά μας , την βία , τον βασανισμό , τότε πρέπει όλοι οι γύρω του να πεισθούν ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος και να σωθεί τρέχοντας στον ψυχίατρο.
Μόνο έτσι γλυτώνεις  αν εκφράζεις τον φόβο σου και την αλήθεια σου για το τι συμβαίνει , να σε δει γρήγορα ο ψυχίατρος.
Νοιώθω ότι το κράτος μας , που πίστευα ότι ήταν μια δημοκρατικά οργανωμένη κοινωνία , με έχει πουλήσει , σαν άλλοτε τους σκλάβους σε συμφέροντα και  πολεμικές καταστάσεις, που δεν συνάδουν με τη δική μας απλή , ειρηνική ζωή τη δική μας.
Μετά από όλα αυτά παίρνεις το δρόμο να βγεις έξω από τον ζόφο του θανάτου , πηγαίνεις να κρυφτείς σε κάποια όμορφη ταινία μα όταν γυρίζεις για τον ύπνο ήδη ακούς από κάπου « πάλι γύρισες εδώ απόψε;»
Ανόητοι , που μας το έχουν στρωμένο , εδώ είναι το σπίτι μας , το δικό σας όμως που είναι ; και πας να ξεκουράσεις το κομματιασμένο σώμα σου , γέρνεις αποδώ , από την άλλη με τα χέρια σφιγμένα στην κοιλιά σου , να προστατέψεις τα όργανα σου .
Αλλά όχι , σε διαπερνάει κάτι και σαν τσουκνίδα κάθεται εκεί μέσα στην κοιλιά ,από επάνω μας ήρθε το βέλος του κακού , από απέναντι ; είμαστε περικυκλωμένοι από όλες τις πλευρές των τοίχων και των πατωμάτων.
Και βρίσκεσαι πάλι μεσάνυχτα με την πένα στα δάχτυλα(πλήκτρα) να εξιστορείς μεσάνυχτα και … , γιατί κανένας θεσμός στην χώρα σου και καμιά αρμόδια αρχή δεν σε προστατεύει από το διαρκές έγκλημα.
Και αν πεθάνεις , λίγος ντόρος σου λένε , ή και καθόλου , σβήνουμε αν θέλουμε τα πάντα και με τον φόβο έχουμε την αλαλιά και των οικείων σου, και όλα εύκολα για σο σύστημα αυτό ,που τόσα χρόνια ύπουλα και σκοτεινά φτιαχνόταν καταβροχθίζοντας δικούς μας και ξένους , αλλά εμείς στην ευφορία μας ,τίποτα δεν πήραμε χαμπάρι.
- Θα τους αφήσουμε , θα τους αφήσετε να με σακατέψουν και να μου ετοιμάσουν ( κοντά είναι ) τον δρόμο χωρίς γυρισμό , τον δρόμο του πατέρα, τον δρόμο πρόσφατα του Αντώνη , του Πάνου , της Γεωργίας , του  , της ………





Δεν υπάρχουν σχόλια: