Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016






Οι ; σκατόψυχοι ;  είναι πάντα εδώ , σ΄ αφήνουν να ξεμυτίσεις για λίγο και όταν επιστρέφεις στο " ρημαδόσπιτο" ( με ενοίκιο ), σε αρχίζουν μ' ένα συνεχές   να σε ακολουθούν όπου είσαι με ένα από τα ευγενή αέρια μετάλλων , θανάτου προσεχώς τα ονομάζω  και σου γεμίζουν  τον χώρο .
Τι αέριο θα ρωτήσει κανείς , πως το γνωρίζεις και το αναφέρεις με σιγουριά ;
Το έχω ξαναυποστεί τα Χριστούγεννα στην ιδιαιτέρα πατρίδα μου, όπου οι ανελαστικοί, ανεγκέφαλοι παλιάνθρωποι ( χαρακτηρισμοί ήπιοι ) μας " ψεκάζανε" ιδίως στους χώρους ξεκούρασης- ύπνου   και το πρωινό μας βρήκε με ιώσεις εμπύρετες όλους μας .
Για να σταματήσει αυτή η αόρατη εισβολή -απειλή απευθύνθηκα στις  αρχές τηλεφωνικά στον εισαγγελέα και στο υπουργείο υγείας.\
Απόψε ψυλλιάζομαι ότι έχουμε τις ίδιες ριπές ιών;
Η δυστυχία σε βαθμό υπέρτατο , ποιος θα το πιστέψει πριν προλάβεις να φτιάξεις το κείμενο , είχαν  αρχίσει το αγαπημένο θανατηφόρο σπορ , η αδυναμία των "σατανιστών εντολοδόχων και διαικπεραιωτών τους" να ακουμπάνε τα ευπαθή όργανα της κοιλιακής χώρας .
Στην  ησυχία της βραδιάς ακούγεται "
- μα άγγιξες το συκώτι; τώρα πια έχουν αγριέψει τα πράγματα..... , μα  αφού είπανε να την ........δεν ακούστηκε κάπως καθαρά  - κάπως έτσι .
 Τρομοκρατημένη  όπως και άλλες άπειρες βάναυσες μέρες ,  θέλεις να ξεχάσεις ότι συμβαίνουν στην χώρα σου και πονώντας  κάτω από τα πλευρά , με την φρίκη , τι σε περιμένει με τόσες επιθέσεις χημικές και ηλεκτρομαγνητικές που έχεις δεχτεί , αθώος και απορημένος ,  αναρωτιέσαι ποιοι είναι , έχουν τόση δύναμη , που το δίκιο και το παράπονο του απλού πολίτη  πηγαίνει στο καλάθι των αδιάφορων και άχρηστων για εξέταση πραγμάτων;
 Κρυμμένοι στο σπίτι μας και στα γύρω σπίτια , χτυπούνε αόρατα , δειλοί και άρρωστοι , καθάρματα , που πιστεύουν ότι τελούν "εργασίες μυστικές του κράτους με δικαιώματα στους πολίτες- θύματα και να σε σκοτώσουν - έχουν το ακαταδίωκτο.

 Μα   πότε  ο αρμόδιος λειτουργός της δικαιοσύνης  θα ξεκινήσει να τους αφοπλίσει και να σώσει ανθρώπινες ζωές , γιατί φαίνεται ότι στο μακάβριο πείραμά τους θεωρούν ποντίκια για πειράματα θανάτου και εξουσίας τους ανθρώπους .

Τους φωνάζεις ,ποιος να ακούσει, θα γράψω τα ονόματά σας ή τα ψευδώνυμα σας , κάτι που να σας φωτογραφίζει  , αλλά συναντάς την ανελαστική αδιαφορία τους.
Τι συμβαίνει , πόσο είμαστε με το ένα πόδι στο κενό , στην αρρώστια και στον θάνατο;
Άκρα του τάφου σιωπή από τους κατέχοντες και προκαλούντες με τον έναν ή άλλο τρόπο τις τρομερές αυτές ιστορίες και πρακτικές
Και στο κάτω κάτω οι δημοκρατίες δεν έχουν ανάγκη από τα  σκοτεινά αυτά "κεφάλαια" , τα ξεδιαλύνουν όλα και προχωρούν αφήνοντας πίσω ότι σάπιο , βρώμικο και ύποπτο  υπάρχει.
Όλα στο φως οφείλουν να συμβαίνουν και να πράττονται  και με τους δημοκρατικούς κανόνες ευαγγέλιο , τ΄άλλα όλα είναι του θανατερού σκοταδιού και της κατρακύλας στην άβυσσο , του δρόμου χωρίς επιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: