Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016






Τι να γράψεις , πάλι τα ίδια και ίδια γεγονότα επαναλαμβάνονται , γιατί υπάρχει παλιανθρωπιά από τις " καθόλου καθαρές " πρακτικές των κυβερνώντων .
Φίλοι όσοι με καταλαβαίνετε και υφίστασθε ότι και εγώ , μαζί με την απογοήτευση για τα " κουρελόχαρτα " που καταντήσανε τα πιστεύω και τις αξίες μας ,ποιοι , αυτοί που τόσα χρόνια φαινόντουσαν οι μπροστάρηδες των αγώνων των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, ας φωτίζουμε τα γεγονότα και ας προσθέτει τον .δικό του καημό , μαρασμό ο καθένας μας με λίγο φόβο και πολλή ψυχή/
Τώρα οι ίδιοι σε συκοφαντούν άθλια και ψευδώς ως "λοξούς'' και μας παραδίδουν τάχατες μαθήματα προσαρμοστικότητας, οι " ανήθικοι " εμάς ,που΄δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας για τις αρχές μας και τον πλούτο μας ,που φτωχοί όντες είχαμε για περιουσία την αρετή και τις πανανθρώπινες αξίες μας.
Γιατί , ερώτημα ρητορικό , άμα θρονιασθείς στην εξουσία , πως γίνεται να πράττεις όσα κατηγορούσες τους προηγούμενους και ακολουθείς τις ίδιες τακτικές , έστω και αν δεν είναι ακόλουθες ούτε καν του πολιτικά σωστού , πόσο μάλλον του δίκαιου και του νόμιμου.
Θα αναρωτηθείς όλοι ίδιοι λοιπόν; 
Θα σου απαντήσω"
Ψάχνοντας ζητώντας το δίκαιο μου , γιατί ξαφνικά και για να βγάλουν εις πέρας κάποια σχέδιά τους παρανοϊκά 
για μένα, με έχουν όμηρο και άλαλη , αποκλείοντας μου σχεδόν όλες τις μεθόδους αγώνα , γιατί ελέγχουν όλες τις νόμιμες οδούς ,που είχες για υπεράσπιση του εαυτού σου , " με χτυπάνε αδέλφια αναίτια με χημικούς καρκινογόνους αεροψεκασμούς , δεν κοιμόμαστε καν , με οδηγήσαν σε ατύχημα ,με σπρώχνουν στην αυτοκτονία,
Έ πόσο σου λένε θα αντέξεις εσύ , όρθια και ηθική , 'ολους τους "κάναμε διεστραμμένους", μου αγγίζουν με τα αόρατα , κύματα ή μαγνήτες όλα τα βασανισμένα όργανα του σώματός μου .
Γιατί είναι Έλληνες πατριώτες , απόγονοι του γενναίου Κολοκτρώνη , του αθυρόστομου παλικαριού Καραΐσκάκη και των αρχαίων προγόνων μας , που είχαν προμετωπίδα το << νους υγιειής εν σώματι υγιές>>
Γιαυτό μας κτυπάει το κράτος με τους μηχανισμούς του , αντί να μας ρίξει στον Ευρώτα, μας ρίχνει στους Μέγγελε και στις ηθελημένες καρκινογενέσεις, πόσο να αντέξει το δύστυχο σώμα στα χημικά και στο κτύπημα των οργάνων;;.
Με αρπάξανε που λες παράνομα , άνευ βουλήσεως και θελήσεως και τώρα οι βάρβαροι , που έχουν καθαγιαστεί από την αριστερή «κυβέρνηση» , βρήκαν σαν τις ύαινες θύμα και , παρ όλες τις οχλήσεις μου δεν με απαλλάσσουν από τους μαγνήτες και τα χημικά .
Με πλευρό κομμάτια από πέσιμο, όλη νύχτα ή γλώσσα μου τσαρούχι και η μύτη από αέρα μολυσμένο , την ώρα που θες να κοιμηθείς , αναγκάσθηκα γυρνώντας σαν νυχτερίδα να διαμαρτυρηθώ στο Πρωθυπουργικό γραφείο .
Ένοιωσα όμως την αποστροφή , την εγκατάλειψη και την απόρριψη , κοντολογίς το ίδιο ακριβώς συνέβη στο κόμμα ,που κυβερνάει , όπου απευθύνθηκα , στο υπουργείο δημόσιας τάξης , και όπου δει έχω απευθυνθεί . 
Εγκατάλειψη , κόψε το λαιμό σου τώρα , εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και έχοντας στόχο το σώμα σου και την προσωπικοτητά σου , περνάμε και μαζεύουμε αυτά, που θα μας κρατήσουν στην εξουσία.
Αιδώς Αργεί οι , με διαλέξανε και σαν δούλο με πουλάνε και σαν τους Αργίτες με θυσιάζουνε σαν σύχγρονη Ιφιγένεια με τον κύριο πρωθυπουργό , που νίπτει τας χείρας του , σαν άλλο Αγαμέμνωνα. .
Και εσύ δυστυχισμένη άλλοτε Ιφιγένεια ,άλλοτε Αντιγόνη ( απέναντι στην εξουσία του Κρ’εοντα , αντιτάσσει τους ηθικούς άγραφους νόμους ) , άλλοτε σαν πενθούσα Ηλέκτρα μαζί με τον Ορέστη να κατατρέχεται ζητώντας δικαιοσύνη και τιμωρία για την ύβρη .
Υπάρχει ζωή ελεύθερη , δίκαια μοιρασμένη στον τόπο της πέτρας, του ήλιου, της ελιάς , της αρμύρας και της ασφοδελιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: