Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016


Είπα στο εαυτό μου , να μη μπω στην διαδικασία να ξαναγράψω .
Γιατί   κραυγάζω   χωρίς κανένα απτό
 αποτέλεσμα , εναντίον των βασανιστηρίων που υφιστάμεθα πολλοί από εμάς τους "μαγνητικούς πολίτες", που  μας έχουν κρεμάσει στον θάνατο, για τα σκοτεινά παιχνίδια της εξουσίας .
Αντλούν δύναμη , αλίμονο από τους βασανισμένους , φοβισμένους πολίτες , με την " θρασο κλανομαγκιά " του μπορώ να σε ελέγχω ανά πάσα στιγμή από μακριά και να σου στραπατσάρω όποιο όργανο ή μερος του σώματός σου μου "υποδείξει " η άρρωστη ψυχή μου ή οι άρρωστοι που δίνουν τις εντολές.
Χωρίς προστάτες  , χωρίς φίλους ή μεγαλοσχήμονες που κάπως γνωρίζουν τα συμβαίνοντα, χωρίς υπακοή και συνεργασία με τους " δημίους" μας , περιμέναμε βοήθεια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , μπας και κινηθεί κανείς στο ίδιο μήκος , να φωνάξουμε όλοι μαζί , ΣΤΟΠ στον θάνατο , ΣΤΟΠ στον ύπουλο πόλεμό τους , που αυτοί κρυμμένοι και πανίσχυροι με τα έξυπνα όπλα ( κινητά, χημικά , Η/Υκ.α) ,στοχοποιούν κάτι έρμα θύματα ,και αρχίζουν την ταυρομαχία .
Κάνω έκκληση να βρεθούμε όλα εμείς τα αρνιά του Πάσχα , η οι ταύροι στην αρένα , να κάνουμε μια προσπάθεια να μας ακούσουν , να σταματήσουν αυτό το αλισβερίσι του θανάτου , και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να λέγεσαι αριστερός και να έχεις αποδεχτεί το παιχνίδι τους , το παιχνίδι των σκοτεινών κύκλων και βασανιστών και των ύπουλων θανάτων , ή των αναπήρων .
Η αριστερά αν μη τι άλλο διακρινόταν για το μεγαλείο του θάρρους και της γενναίας υπεράσπισης των ελευθεριών και των πανανθρώπινων δικαιωμάτων όλων , πόσο μάλλον των αδυνάτων?
Τώρα θα ακολουθεί τα "άρρωστα θανατικά " μονοπάτια της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων ;
Αν πιστεύει ότι ίσως αύριο , αν ετοιμαστεί σήμερα θα μπορεί , είναι πλάνη οικτρή , γιατί όλο και θα μπαίνει πιο βαθιά στις μεθόδους τους και θα βαπτίζει τους βασανισμούς πολιτών και τον θάνατο , δημοκρατία.
Πολλοί δημοκρατικοί πολίτες βρεθήκανε στον κυκεώνα αυτόν του μυστικού πολέμου τους σήμερα και νοστάλγησαν τις εποχές που δεν είχε ανακαλυφθεί ούτε το τηλέφωνο.
Αν κάποιοι σκεπτόμενοι και βαλλόμενοι πολίτες διαβάσουν την κατάθεσή μου της οργής και του πόνου  και μπορούν να ανταλλάξουν κάποιες σκέψεις ή να γνωρίζουν κάτι ας έλθουμε σε επικοινωνία για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: