Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

# 11/03/2016 
-Η ιστορία συνεχίζεται και την επομένη νυχτερινή.
 Και πρόσεξε * επιθυμούν να με καθαρίσουν *, μη σε ξεγελά το λογοτεχνικό ύφος!!!!
Απόψε , λέω απόψε,, ( γλαφυρό ) έχουν μαζευτεί περί ώραν περασμένην "ιέρακες" , κροταλίζοντας τα σαγόνια τους για κάτι ανθρώπινο , νεφρά , μυαλά , ο΄τι λειτουργεί ακόμη από εμάς τους "μαγνητικούς πόλους" , που μας έχουν δώσει οι ιθύνοντες , που έχουν την δύναμη ,στα "ανθρωποειδή " τούτα , γιατί ανθρώπους δεν σου αφήνουν περιθώρια να τους πεις. 
Μιλάς δυνατά ,για να σ άκούσουν , μέσα και απέξω ,( λες και δεν σε ακούγανε με τα δικά τους ΄κατασκευάσματα ) , τους πετάς στη μαύρη φάτσα , τον τάδε φίλο Αντώνη -Φίλιππα - Γιώργο ,κ.α ,που χαροπαλεύουν , ή έφυγαν ,γιατί από τα χτυπημένα νεφρά ξεκίνησε ο καρ΄κίνος και τώρα δεν μαζεύεται. 
Ακούς μέσα στη νύχτα , " ρε λες να πάθει κάτι σαν τον .....προαναφερθέντα;" και άλλη αντρική φωνή με αυτοπεποίθηση σατανική απαντά " ρε προχώρα , χτυπησέ την , μη σταματας" 
Αυτά πολιτεία μου δεν τα γνωρίζεις ; Μεσάνυχτα θα πεις , που να τα ακούσεις;



Εις μάτην .10/03/2016
 φωνές για βοήθεια και εκκλήσεις για τήρηση του δίκιου .
Μα στην χώρα της δημοκρατίας να συμβαίνει ελαφρά την καρδία η πιο βάναυση καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων , για να συγκαταλεγόμαστε στους <ανθρώπους>;
Όλα επιφανειακά καλά φαίνονται να λειτουργούν , αν σηκώσεις το χαλί θα αντικρίσεις τα πτώματα και την θανατερή οσμή ,όλων των καταπατηθέντων προϋποθέσεων μιας ευνομούμενης πολιτείας.
Λόγια , φωνές , εκκλήσεις , πήγαινε -έλα στην δικαιοσύνη.
Πανίσχυροι , καταπατητές νόμων και θεσμών , το σύνταγμα "κουρελόχαρτο " , προσάναμμα για τη σόμπα στο κρύο του χειμώνα.
Τι και αν "χθες" πάλι, και πάλι περίμενες ώρες για να ευαισθητοποιήσεις τους αρμόδιους για την απονομή του δίκιου μας.
Κάμαν ένα βήμα πίσω μέχρι το βράδυ, από εκεί και μετά άρχισε ο "σκοτεινός πόλεμός τους" , μα στο μάτι να σε σημαδεύουν , μας θέλουν τυφλούς , πριν γίνουμε ακίνητα απόκοσμα πτώματα. Και όμως φίλοι και συνταξιδιώτες τα μάτια ήταν μόνο  η αρχή , η νύχτα προβλεπόταν μακριά  , άρχισαν ξανά τα επικίνδυνα  με το κεφάλι , δεν περιμένουν να τελειώσουν οι εξετάσεις , που έχουν δρομολογηθεί , για να προλάβουμε τα χειρότερα , που ίσως δημιουργήθηκαν από παλιότερα άγρια χτυπήματα με "μαγνητισμό;" ,με χημικά που ανοίγουν κάποιες διόδους ,με ακτινοβολία; Και το πιο εφιαλτικό και τραγικό για μας είναι ότι δεν βρίσκονται μακριά μας , να ασθενούν τα χτυπήματά τους, βρίσκονται στον ίδιο χώρο , κρυμμένοι σε διαμερίσματα , άλλοτε έχουν διωγμένους τους μένον τες σ ΄΄αυτά ,προφανώς εκβιάζοντας τους , και άλλοτε μένουν πάλι βρίσκοντας κάτι επιλήψιμο μαζί τους , έως ότου φέρουν εις πέρας τις δουλείες τους, .

 Πραγματικά αν καταλαβαίνει κάποιος από τους νοήμονες , ορθολογικούς πολίτες , τι ακριβώς γίνεται , και τι παραπάνω προσφέρει στα σχέδιά τους , που τα πραγματοποιούν έτσι και αλλιώς, να χτυπάνε πολίτες θύματα, άοπλα , χωρίς να κατέχουν την υπερσύγχρονη κινητή τεχνολογία τους;
Είναι τόσο παρανοϊκά όλα αυτά για τον απλό άνθρωπο , αυτή η κρεατομηχανή , η επιλογή να σε χτυπήσω με απώτερο στόχο ,να πεθάνεις οδυνηρά , για να ακολουθήσουν κάποιους κανόνες ερεβώδεις των "μυστικών ίσως ''λεσχών";


Τίποτα δεν μας γλυτώνει , παρά κάποιος φωτισμένος νους, και πολλοί όρθιοι άνθρωποι , να σταματήσει τα πολεμικά τους παιχνίδια και τον βασανισμό των πολιτών , είτε αυτών που είναι χωρίς τη βούλησή τους , είτε οι εξαπατημένοι και με την βούλησή τους .
Ο πόλεμος αυτός είναι δικός τους, εφεύρημα για να ελέγξουν τους πάντες , να μην μιλάει από φόβο κανείς μας και οι έχοντες όλους μας σε ακτίνα βολής να πραγματοποιούν τα παρανοϊκά τους σχέδια.

Όμως καλές οι παροτρύνσεις και οι σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι , αλλά δεν επεμβαίνει και η δικαιοσύνη , μήπως  και σωθεί κανένας  πολίτης ή έστω να του παρασχεθεί το απλούστερο των δικαιωμάτων του , να κοιμηθεί , νωρίς την ανάσα τους ακριβώς από επάνω μας.
Κάντε ξανά μήνυση με περιεκτικά πράγματα μας παροτρύνει ο νόμος, ναι αλλά μετά από τρεις εγκλίσεις , είμαστε στην ίδια δραματική , βάρβαρη , κατάσταση άουσβιτς, πόσο πια αντέχει ένας ευαίσθητος άνθρωπος; 
Αφασική και αλλοτριωμένη τόσο  η χώρα μας , χωρίς επιστροφή; με ανθρωποφύλακες , που στάζουν αίμα μεταφορικά και ουσιαστικά .
Είναι  να σταθούμε όρθιοι και στα δύό μας πόδια η λύση ή όλα ελέγχονται από τους μεγαλομικρούς πλέον αδελφούς;
Πάντως εγώ ο αθώος , πληρώνω την ξεφτίλα όλων ,όσων τάχθηκαν να διαχειρίζονται τις τύχες μας. 
Ποια δημοκρατία , και με ποιους; 
Εγώ , ο ΄πολίτης γιατί αυτή την ώρα , ή εδώ και πολλές ώρες βάλλομαι  με χημικά , με χτυπήματα ανερμήνευτα για τους "αγαθούς" , με αφήνουν άγρυπνη , ταλαιπωρημένη , ΄να γράφω μόνο σαν σωτηρία ; Γιατί , αυτοί , που θέλησαν να κυβερνήσουν με ποιες αξίες , αν όχι της υπεράσπισης των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου , σιωπούν και αφήνουν να εξελίσσονται  τέτοιες πρακτικές και μέθοδοι.
Τα οφέλη , αν υπάρχουν οφέλη από όλες αυτές τις αντιδημοκρατικές , θα είναι πρόσκαιρα και με αίμα "αθώων" νέων και ηλικιωμένων. Κανένας  μας δεν γλυτώνει, ποιοι κυβερνούν τελικά αυτόν τον τόπο;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: