Κυριακή 13 Μαρτίου 2016


Η νύχτα των κρυστάλλων  και πάλι απόψε  εδώ στην καταραμένη γειτονιά, στην καταραμένη χώρα , που βαπτίζει το κρέας ψάρι , για να χορταίνει την κάθε λογής βουλιμία της .
 Τρομερή πια υποψία ,αφού  μετά από άπειρες εκκλήσεις  κανείς δεν σταματά την βάναυση αιμοδιψή  δουλειά τους  , ο΄τι συντελούνται οι " βασανισμοί" μας  με την ανοχή των κυβερνώντων ή και την παρότρυνση τους ;
 Τελευταία αφιονισμ'ενοι , γλυκαμμένοι από την εξουσία ,παραδίδουν  τα κατασκευασμένα θύματά τους στους δημίους , που κάνουν ότι δεν τους βλέπουν και για το απελθέτω απέμού το πικρό ποτήριον,  τους δέχονται σαν δημοσίους υπαλλήλους με συγκεκριμένες αποστολές/
Το ηθελημένο λάθος , για να τους αφήνουν να βασανίζουν πολίτες , νέους , μεσήλικες , ηλικιωμ'ενους , ανήμπορους ή υγιείς( για πόσο ακόμη;)
Που ή πότε σκέφτεται το σύστημα να σταματήσει αυτή την ανάπτυξη και το αγκάλιασμα με τον ναζισμό ,που με στεντόρειες κορώνες  μας καλούσαν να το παλέψουμε
Ε δω έχει φωλιάσει για τα καλά , αναπαράγεται με την ιώβεια υπομονή σας απέναντί τους , τι άλλο να πράξουν για να πείτε Στοπ.
Μπαίνουν όπου θέλουν , σε "χτυπάνε με κάτι εξελιγμένα όπλα , τα οποία φρόντισαν να στα περάσουν στο σώμα σου και με τα κατάλληλα προγράμματα , οι απάνθρωποι  αυτοί στα μετακινούν μέσα σου και όποιο όργανο στοχεύουν του δίνουν και καταλαβαίνει ( σχετικά βίντεο υπάρχουν στο ίντερνετ  και από  τον χειρούργο  Δρ Ρότζερ Ληρ (Dr. Roger Leir), που έχει εγχειρήσει 16 άτομα για να αφαιρέσει αυτά τα προηγμένα "αντικείμενα" ).http://consciouslifenews.com/new-mysteries-from-surgeon-removing-alien-implants/114572/
Υποκρίνονται όλοι τους για την αλήθεια των περιέργων θανάτων , πολλοί τα τελευταία χρόνια από τον μεταξύ τους πόλεμο τάχαμου των ιδεολογιών. Τι ιδεολογίες είναι αυτές ,που για να σταθούν στην εξουσία πιάνουν τους πολίτες τους ελέγχουν με τα ιδιαίτερα αυτά αντικείμενα και άλλους τους χτυπούν με αυτά τα κύματα ανηλεώς , βασανιστικά μέχρι να παρουσιάσουν καρκίνο , και πάλι δεν σάφήνουν , μέχρι τον " τάφο θα σε πάνε με τα νανοσωμάτια (για να συννενοούμαστε τα ονομάζω έτσι , οι μυημένοι δυστυχώς γνωρίζουν) και άλλους τους χρησιμοποιούν πιο αθόρυβα και μαλακά , για να μή ανακαλύπτεται η παλιανθρωπιά τους και τα κατά συρροή ψέμματα.
Με τα ψέμματα και την ρουφιανιά από τον έναν στον άλλον και τον έλεγχο αλά Όργουελ  κατορθώνουν και επικρατούν και παρασύρουν  τους όποιους δημοκρατικούς πολίτες , που αφελώς πιστεύουν ότι η δημοκρατία με τούτες τις βαρβαρότητες και στοχευμένους προαναγγελθέντες θανάτους ευδοκιμεί και σταθεροποιείται.
Τα δικά μου απροκάλυπτα πλέον βασανιστήρια , που θυμίζουν ανατριχίλες ναζιστικές , καταγγελθέντα κατ΄επανάλληψη , σε κάνουν να σε ζώσουν τα φίδια , για την επιμονή τους και την αφασική αδιαφορία των δημοσίων υπαλλήλων αυτών απέναντι στον νόμο και το σύνταγμά μας , που ρητά προστατεύει τα στοιχειώδη δικαιώματα για να είσαι άνθρωπος.
Τι  θα γίνει , τους θωπεύουν , πόσο μακράν είμαστε όλοι , όσοι πιστεύαμε στις ουτοπίες των κόσμων με ανθρώπινο πρόσωπο και των πολιτικών κοινωνιών;
Τουλάχιστον σε εμένα όλα αυτά βιαίως καταπατήθηκαν και το πιο τρομακτικό είναι ότι τα , τους γνωρίζουν όλοι οι ιθύνοντες και με εντολές τους επιμένουν στην εξόντωσή μου .
Δεν μιλάω πια, η φωνή μου βραχνή μόλις βγαίνει από το στόμα , γράφω ο΄μως φοβισμένη , ναι με χτυπάνε , με χτυπήσανε μεσάνυχτα πάλι και πάλι , κάθε δεύτερη νύχτα πρέπει να ξημερώσεις άυπνη , γιατί κάποιος σε έδειξε και μετά τα" καθυστερημένα της συναισθηματικής ακαμψίας" , οφείλουν /( σε ποιους θα ρωτήσεις - ακόμη και στα υπερφυσικά σατανιστικά όντα που ανοήτως επικαλούνται όταν χτυπάνε ζεστά κρυμμένα όργανα και στα ανθρώπινα φυσικά αφεντικά τους) , να σ ου σακατέψουν ότι πιάσουν τα κομπιουτεράκια και τα κινητά τους.
Δεν μας άφησαν ούτε ένα πόντο για να ζήσουμε , απλώθηκαν παντού με θράσος και απανθρωπία.
Δεν γ'ινεται όμως να ζήσουμε άλλο έτσι με την πλάτη στον τοίχο , η καλύτερη κοψιά (πάστα) ανθρώπων εξοντώνεται και μένουν οι απόγονοι του Μέγγελε . 
Δεν θα αντιδράσει κανείς μας , αυτή η πολλά υποσχόμενη πνευματική μας ηγεσία που απίθωσε τον λόγο της ,οι επιστήμονες και προπάντων οι γιατροί μας , που πιστεύω θυμωμένοι θα στέκονται σε αυτούς τους βιασμούς της φύσης ,< μας σκοτώνουν , μας αρρωσταίνουν > και μας παραδίδουν στα χέρια των γιατρών κατόπι .
Ποιος θα ζήσει , στις σελίδες μου κάτι ψελλίζω ,γιατί μισώ την βαρβαρότητα  και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και επίσης γιατί κινδυνεύω μόνη μου , αν με ακούσουν κάποιοι όμως θα παίρνω θάρρος και θα ξέρω ότι η ειρήνη θα ξαναέλθει μαζί με την δημοκρατία .
Γιατί μη γελιόμαστε πόλεμος είναι μυστικός και αόρατος προπάντων για την επικράτησης της νέας τάξης πραγμάτων και τον έλεγχο της κάθε εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: