Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016


Για να πούμε πια τα πράγματα με όνομά τους, πριν μας αφήσουν ανάπηρους με εγκεφαλική
{ βλάβη}, όπως τόσοι άλλοι χαμένοι της  αδιάφορης καθημερινότητάς μας.
Η ζωή μας έρμαιο στα χέρια των παρανοϊκών  εμπόρων ..
Το κράτος - σύστημα  τα ελέγχει ως ένα βαθμό , αλλά δηλώνει ανίκανο να προστατέψει κανέναν ,που οι ειδικοί τους έχουν μένα τρόπο αντινόμω πιάσει στα δίχτυα τους.
Με την "μασονική τελετουργία " οι ιερείς του θανάτου , χτυπούν το δυστυχισμένο θύμα ,που έχουν πιάσει σε όποιο σημείο και ανθρώπινο κομμάτι ζητήσουν οι σατανικοί έμποροι και δοσάδες.
Τα ανδρείκελά τους δειλά και βίαια μόνο στα θύματά που ελέγχουν με τις κατά χιλιάδες κάμερες που έχουν αποθηκεύσει στον οργανισμό των ανθρώπων "ζόμπι¨ , για να πετύχει κάθε φορά η επιχείρησή τους δέχονται τις διαταγές από την κουφή αυτής της πυραμίδας να χτυπήσουν τα σώματα των θυμάτων τους , ανάλογα την ψυχοπάθεια του παραλήπτη και του αποστολέα.
Ενας εφιαλτικός κόσμος ,που κάνει ότι τα ζει παράλληλα με την καθημερινότητα.
Όλοι μοιραίοι οι έχοντες εξουσία ακολουθούν αυτό το αυτοπαγιδευόμενο μονοπάτι , που τους κάνει δολοφόνους και βασανιστές , που τα χιτλερικά Νταχάου να μοιάζουν τόσο παρωχημένα και  όμως τόσο "σύγχρονα " με τις παρακολουθήσεις των πάντων και δει των βαλλόμενων θυμάτων , τα χτυπήματα με προγράμματα , χωρίς να υποψιάζεσαι από που σε χτυπούν, αλλά και τόσο Μεσσαιωνικά , που είναι να κλαις κόμματα , ηγέτες και λαό και δύσμοιρους ανθρώπους .
Περισσότερο σοκάρει η ευκολία ,με την οποία χτυπούν  τους ελεγχόμενους αυτούς ανθρώπους , που είναι μαριονέτες στα χέρια τους και η ζωή τους στην αμφιθυμία του κατέχοντος τον συνεχή έλεγχο του σώματός σου ( με τσιπς , νανοσωματίδια , μικροκάμερες , κ.α) .
Το να πάθεις εγκεφαλικό είναι το πιο έυκολο με τα χτυπήματα αυτά στο κεφάλι , που έρχονται σαν να σε χτυπάνε οπλές αλόγων , με ηλεκτρομαγνητισμό μάλλον , ενεργοποιούν τις " ίνες ", "σωματίδια στα στοχευμένα σημεία και έτσι χάνεσαι  ή μένεις ανάπηρος , αλλά ούτε γάτα ,ούτε ζημιά για τους θήτες - δολοφόνους.
Είναι και η συνεχής καταπλήγιαση των άλλων ευπαθών οργάνων των θυμάτων , τα οποία αργότερα θα εμφανίσουν τον καρκίνο , από την συνεχή έκθεση σε όλα αυτά τα τελετουργικά της ναζιστικής κρυπτομασσονικής  νεοταξικής  πραγματικότητας , που μαζί με τις κατά περίσταση χημικές ρίψεις καρκινογόνων αόρατων σωματιδίων κλείνουν τον κύκλο τ ου ζοφερού Εφιάλτη , που μας παρέδωσαν για  μέλλον νεκροζώντανων Άλλιεν.
Βοήθεια ζητάμε για να αντιδράσουμε και τελικά σωθούμε όλοι μας από  αυτή την Θανατερή ανατριχιαστική κοινωνία του διαρκούς εφιάλτη , είναι πλείστοι , αλλά συνεχίζουν να ζουν όλοι σαν σε παράλληλο σύμπαν .
Βοήθεια ζητάμε , γιατί χθες ήταν αργά ( σώθηκα από εγκεφαλική βλάβη σαν από θαύμα , με ασκήσεις μεσάνυχτα με νύστα και ταλαιπωρία) , και σήμερα αργά , αλλά ας παλέψουμε όλη για την Αλήθεια και ας μη κρυβόμαστε άλλο .
 Το πιο τρομακτικό είναι ποιο'ι μας βάλανε χρόνια πίσω φαντάζομαι σε αυτή την τροχιά , σε αυτό τον μονόδρομο του "θανάτου " βιολογικού , αλλά και θανάτου των κοινωνικών σχέσεων , με σχέδιο την απομόνωση του καθενός , έτσι ότι συμβεί είσαι μόνος και κανένας δεν θα μιλήσει για σένα και να το αντιληφθεί Φοβάται μήπως τον χτυπήσουν για να σηκώσει τη φωνή του.
Και το πλέον φρικιαστικό είναι ότι συνεχίζεται αυτό , όλοι πείσθηκαν για την αναγκαιότητα του Θανάτου της Ζωής , όπως την ξέραμε και της Ελευθερίας μας , που είναι η ζωτική προϋπόθεση της δημιουργίας και της εξέλιξης;


Δεν υπάρχουν σχόλια: