Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016


^     Ξυπνάς χαμένος , ανήμπορος  , πανικόβλητος , με το δωμάτιο πνιγμένο στα χημικά , να γδέρνεσαι από την φαγούρα ( κνησμός για σοκ , για θάνατο – πόσο χαίρονται τα ανθρωπόμορφα κτήνη του παρακράτους  να σε βλέπουν να βασανίζεσαι , πόσο χαίρονται να σκοτώνουν , τρέφονται με ΑΙΜΑ ΑΘΏΩΝ η και κάποιων που τους ακολούθησαν και το πλήρωσαν ακριβά, βλέπε λίστα νεκρών ( πρόσφατα ο μποέμ Αντώνης  < μέχρι το τέλος τον χρησιμοποιούσαν  οι άθλιοι ,  αφού τον κατέστησαν πρώτα καρκινοπαθή με τα αόρατα όπλα τους που είναι ορατά  σαν τους γνωστούς αγνώστους  που κυνηγούσαν τάχατες.
^ Σε έχουν παραδώσει όλοι στόχο ( αδύναμος κρίκος που λένε) στους –δολοφόνους οικονομικούς και μη - , αφού πρώτα έβγαλαν από την μέση τον πατέρα , που αντιστεκόταν και σε προστάτευε με την ίδια του την ζωή - , ήρθαν μυρίζοντας  σάρκα και  αίμα για τα καινούργια  σχέδια εξουσίας και πνιγηρού ελέγχου των πάντων πιστέψτε το αν έρθουν σε ένα σπίτι μετά η όρεξη ανοίγει και όλοι γεύονται ΄ από τον πιο ηλικιωμένο έως τον πιο μικρό  ΄ το να δείτε ¨ποιοι πραγματικά κυβερνούν τον κόσμο αυτόν ¨. 
^ Τους γνωρίζουν , τους βλέπουν και κάποιους βλέπεις , είναι εδώ , έρχονται στην  γειτονιά ολόγυρα και μέσα στην πολυκατοικία , στις διπλανές και στις απέναντι συνωστίζονται ίδιοι και διαφορετικοί αλλάζουν βάρδιες ανάλογα τον εντολέα , γύρω από κανά δυό μόνιμα αρχιτσακάλια  σε σκοτώνουν άρρωστα , γιατί υπακούουν κανόνες « σκοτεινών σιων και στοών »,που δεν φαντάζεται κανονικός άνθρωπος. 
^ Πρόσφατα και πα λιά οι νεκροί και οι έχοντες από όλα αυτά  καρκίνο και είναι εν ζωή , δεν τους κυνήγησαν , φοβήθηκαν την τιμωρία από τα τσακάλια αυτά του παρακράτους ντόπιου και διεθνούς , η φοβήθηκαν την κατακραυγή , τους βγάζανε  τρελούς  ( πάντα υπάρχουν πρόθυμοι στην παλιανθρωπιά και στην φύλαξη της θεσούλας μας )  όσους λίγο ψελλίζανε τι συνέβαινε και τι συμβαίνει τώρα κατά συρροή πια.
 ^ Κραυγάζουν οι νεκροί μας για δικαίωση ,( ο πολύ πρόσφατα Μιχάλης , η Γεωργία , ο Πάνος , ο Παναγιώτης , ο Φίλιππας , οι δεκαεπτάχρονοι νεαροί στα αθλήματα , άλλοι , τόσοι άλλοι και παλαιότερα ο πιο βασανισμένος Μαντέλος ( Σπύρος) .
Τώρα είναι πάλι εδώ τα τσακάλια τα αιμοδιψή και ζητούν συνέχεια στο αίμα , διψούν ακόμα δεν τελείωσαν με την οικογένεια , σκοτώνουν βασανίζονταςμας τα ΖΩΑ εμένα , που καταγράφω ότι μπορώ κινδυνεύοντας ,αφού ούτε οι δικαστές παρεμβαίνουν , ούτε οι δικηγόροι εναντιώνονται για τον πελάτη –θύμα, ούτε τα κόμματα , ούτε οι θεσμική πολιτεία . Τρόμος θανάτου και « άσε εγώ να τη βολέψω»  ξεπουλώντας η πουλώντας εσένα , την ζωή σου ,  τα πάντα ΄ με αντάλλαγμα τον ύπνο τους και την συνέχιση της χαμερπούς ζωούλας τους .?
  Όλοι γνωρίζουν , το κράτος σέρνεται  πίσω  από τα αντιδημοκρατικά αυτά  συμβάντα , αλλά ποτέ για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και του νόμου , δεν τους συλλαμβάνει ποτέ , πάντα ξεφεύγουν και κυβερνούν στην ουσία οι ανθρωποειδείς αυτοί φονιάδες.
 Παρεπιπτόντως αν δεν σηκωθείς από τον ύπνο ειλικρινά σε σκοτώνουν οι ναρκομανείς  παρακρατικοί ψυχάκηδες.              

         \ Πρωί πρωί οι αρουραίοι ( με την αρωγή του χρεωκοπημένου κράτους οικονομικά , ηθικά , πολιτικά) βγήκαν από τις κρύπτες τους και άλλος σουλατσάρει με τον σκύλο του , άλλος πάει πάνω κάτω με τους σάκκους στον ώμο του , άλλος βγάζει προσέχοντας μην τον δει το μάτι του αντιπάλου του ΄αν και τις περισσότερες φορές μαζί σκοτώνουν , διψασμένοι και αφιωνισμένοι όπως γίνονται τα βράδια.
Παραμένουν και οι άλλοι οι μόνιμοι κρυψίνοι στα ρετιρέ , στα διαμερίσματα των πολιτών ( άλλοι τους ανέχονται όλοι από φόβο για υη ζωούλα τους και συμφ΄ερον ποταπό ( σκότωσε ρε τον από κάτω , τον δίπλα μου και εγώ θα σε αφήνω κάνοντας στραβά μάτια να κοιμάσαι στον χώρο μου και να χρησιμοποιείς ότι έχουμε για τα σχεδιά σου). Αλλά είναι και τα απέναντι  και διπλανά κουνάβια , που παρακολουθούν τα πάντα και την κατάλληλη νυχτερινή ώρα κρυμμένοι πίσω από κουρτίνες στοχεύουν τον απέναντι – θύμα , που δεν το αφήνουν να κοιμηθεί , παρά ελάχιστες φορές .η το πιο κρετίνικο  εγκληματικό και βάρβαρο τον πετάνε από τον τρομαγμένο ύπνο του με φρικτούς πόνους στο στήθος , στην κοιλιά ,,,. Τους βλέπεις από βραδίς αν σηκώσεις τα παντζούρια , που είσαι καταδικασμένοςαπό την ιδιάζουσα χθονερή ιδεοληψία της σατανικής παραδοξολογίας κανόνων να έχεις κλειστά , να έρχονται από τις πιο καλές συνοικίες με τα σακιδιάκια στον ώμο και να ξενοκοιμούνται για τους ιδικούς λόγους του παιχνιδιού εξουσίας ,που συντελείται .
 Τα αποβράσματα αυτά με τις νυχτερινές «δουλειές ,αλλά και άλλοι  με τις ημερήσιες »  , σκοτώνοντας αθώα γυναικόπαιδα οι άθλιοι άρρωστοι ψυχάκηδες  , εκτελούν υψηλές εθνικές δουλειές – ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις -.
Και εμείς με την υπόδειξη των  αρμοδίων υπηρεσιών του κράτους της « χρεοκοπημένης σε όλα χώρα» είμαστε τα εύκολα , βατά θύματα , που πρέπει άκουσον λέει να σηκώσουμε το σταυρό αυτόν, γιατί έτσι δουλεύει το σύστημα σε αυτές τις χώρες , μερικοί διαλέγονται , χωρίς να τους δίνεται η δυνατότητα να προστατεύσουν τον εαυτό τους , διαλέγονται για να τους σκοτώνουν αυτά τα «μυστικά άρρωστα αποβράσματα» – που σε άλλη περίπτωση θα βρίσκονταν στην φυλακή ή στο ψυχιατρείο- .
Και γιατί αυτοί να πεθάνουν βασανιζόμενοι; ανάλογα  σε ποιόν  τον έχουν δώσει και τι παράνοια καλοήθη ή κακοήθη κουβαλάει. Όλα ‘εχουν τον σκοπό τους , μα έτσι παίζεται το παιχνίδι της εξουσίας μετά την πτώση του ανατολικού μπλόκ , δεν υπάρχει πια διαπάλη ιδεών , προγραμμάτων , πειθούς  ,αφήστε τα αυτά στην ιστορία , εδώ με τα κινητά  έξω  και μέσα από τον άνθρωπο , την ΄πλήρη και απόλυτη κατασκόπευση , που γίνεται με τους άλλους πολίτες , που δεν τους « χτυπάνε « , μόνο αν βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη , και πιέζουν οι ντιλιβεράδες των πολεμικών αντιθέσεων και συρράξεων . Έτσι  παραδίδεσαι ανάμεσα στον πόλεμο των παρατάξεων , είτε πιστεύεις κάπου , είτε κραυγάζεις όχι , έτσι που καταντήσαμε ‘ολοι ΄και σε συνθλίβουν ανάμεσα στη ¨ανθρωποφαγία της εξουσίας ¨ . Πονεμένος δεν γνωρίζεις αν σε σκοτώνουν ( γιατί κύριοι εντολείς όλων αυτών που έχετε αποδεχτεί παράνομα και αντισυνταγματικά ) για την αντιπολίτευση ,που βιάζονται να φέρουν στα πράγματα , ή για την συγκυβέρνηση , ή και για τα άλλα κόμματα. Δυστυχώς διαπιστώνετε ότι τα κόμματα έχουν αποδεχτεί (  διαταραχή που διαπερνά όλη την κοινωνία  μάλλον) αυτή την αυτοπαγίδευση στον φασισμό , στην εμφυλια σύρραξη (τα θύματα αφησέ τα και να μιλήσουν έχουμε ψυχιάτρους για εγκλεισμό ή το νεκροταφείο για μονιμότερη αποθήκευση) . Μα να αποκτάς δύναμη και πρόσβαση στους υψηλότερους αριθμούς των δημοσκοπικών μετρήσεων και να έχεις απεμπολίσει τις ιδέες σου και τον ανθρωπισμό σου; Απορείς που μας έχουν παραδώσει σε τι σκοτεινούς παγκόσμιους πολεμοχαρείς ανθρωποκανίβαλους  για την αλλαγή προς το καλύτερο ή προς το καταστροφικό τέλος; Τόση βαρβαρότητα , ανθρωποφαγία , αξίζει για να έισαι σε μια καρέκλα εξουσίας ,που αργότερα ( τους ετοιμάζουν , εξού και τα θύματα που λέγαμε ) θα σε κατακρημνίσουν χαιρέκακα και σαδιστικά για να φέρουν τον άλλο, τον επόμενο.
ΑΞΊΖΕΙ  τόση βία . υποκρισία , ψευτιά , σκοτωμοί , θάνατοι , βασανισμοί , βιασμοί της αλήθειας και του δίκιου , του Συντάγματος και του νόμου ( μην ισχυριστείς κανείς ότι αυτά που συμβαίνουνστις γειτονιές και στους ανθρώπους στόχους  είναι νομιμα; ανθρώπινα;  ).



1 σχόλιο:

doraF είπε...

Ακούς για ύαινες και σκέφτεσαι είναι πολύ μακριά. Είναι εδώ δίπλα σου , από επάνω σου , και πως τις αναγνωρίζεις ; Κάνουν ήχους , χτυπήματα σε ξύλινα δάπεδα με καρέκλες , τακούνια ΄ και μετά αφού μυρίσουν αίμα περιέργως πως μετά τα χτυπήματα του πατώματος νοιώθεις να πονάς μέχρι ψηλά κάτω από το στέρνο ( λες το δικό μου αίμα μύρισαν και πηγαινοέρχονται τακ τουκ τικ . Αλήθεια σε τι σκοτεινά πρωτόκολλα υπακούν και " σκοτώνουν " αφασικά και ανενόχλητοι!!!!!!
Είμαστε στην πιο δραματική ιστορική περίοδο , με κουρελιασμένα συντάγματα , νόμους αραχνιασμένους , ασθενής και βασανισμένος βρέθηκες να είσαι , δεν θα σεβαστούν ούτε παραινέσεις γιατρών , ούτε κανόνες ανθρώπινης συμβίωσης , θέλουν αίμα εδώ και τώρα , την πάτησες θα σε παρενοχλήσουν για να τρέξει ( κανιβαλισμός στην κυριολεξία) και ας βρεθείς πρωί στο νοσοκομείο για εξέταση , για χειρουργείο , σιγά μη κάνουν πίσω τα αιμοβόρικα αρπαχτικά με φορεσιές ανθρώπων. Μα τι κόσμο φτειάχνουνε , φτειάξαμε , ποιός θα μπορεί σε λίγο να ζει έτσι;;