Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016


Ασχήμια , ανθρωποφαγία, κακόβουλα λογισμικά και η απορία τι να πεις ,όταν εκεί που ετοίμαζες ένα κείμενο ( ολονυκτία θέλοντας και μη , οι εξουσιάζοντες το επιβάλλουν με τον συνήθη τρόπο , βλ. χημικά , τοξικά χτυπήματα ) και κάτι διορθώνεις ,το σύστημα κάνει επανεκκίνηση μόνο του .
Με είχε προειδοποιήσει νωρίτερα αλλά πατώντας έγραφε κλείσιμο και όχι επανεκκίνηση έσωζα ο΄τι είχα καταχωρήσει ΄
και δεν έγραφα γιατί είχα αυπνία- για την επιβίωσή μου καταγγέλλω και δημοσίως αναφέρομαι στην " ειδική ομηρία που μου έχει επιβάλει η κρατούσα κατάσταση με τα παρανοικά γυμνάσια της αυπνίας και της σωματικής εξόντωσης ( κάπου θα υπάρχει η αρχή των <σατανιστικών αυτών τερτιπιών και των ακολούθων τους> ).
Θυμηθείτε , αναρωτηθείτε για κακά που συνέβησαν και περάσανε ανώδυνα , και τούτο πιστεύω το σβήσιμο του κειμένου , της διαμαρτυρίας μου , είναι κακόβουλο και απειλή για να κλείνω μάτια και αυτιά και ότι σχιζοφρενικό, σαδιστικό και σκοτεινό να το υφιστάμεθα αδιαμαρτύρητα σαν ζαλισμένα κοτόπουλα!!!


__ Φθάνει , ως εδώ , παραπέρα είναι μετ΄ ακριβείας ο θάνατος _ Στοπ στην πορεία θανάτου μας,για τα ρωμαικά παιχνίδια εξουσίας ομάδων και ιντριγκών ,στην αρρένα του μαύρου σκοταδισμού και του κανιβαλισμού_.


Δεν υπάρχουν σχόλια: