Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα είχα μια αμυδρή ελπίδα ότι θα απαλλαγώ από τα βάσανα ,που περιγράφω και υφίσταμαι??
Αλλά ήρθε το απόγευμα και όλα αρχίσανε ξανά τα ίδια και περισσότερα , με την αφ ΄υψηλού επιτήρηση των " νόμιμων λειτουργών αυτού του δημοκρατικά οργανωμένου κράτους " .
Ελπίδες ,που διατηρείς , γιατί παλεύεις αγώνα άνισο και δραματικά σκοτεινό , εξανεμίζονται σιγά σιγά .
Κοντεύεις να εξαντλήσεις όλα τα νόμιμα μέσα , συλλογιέσαι ότι θα υπάρχουν δρόμοι ,που πρέπει να τους διανύσεις με μεθοδικότητα και σύνεση
. Ναι η οργή για το άδικο και βάρβαρο τρόπο ,που το κράτος με παρέδωσε σε αλλότριους κανιβαλιστές και εμπόρους του θανάτου σε παρασύρει και αναρωτιέσαι άγρια και λυσσασμένα
" Εσύ με μεγάλωσες με αίμα και δάκρυα να μουσκεύουν το χώμα - , εσύ με σπούδασες με αιματηρές στερήσεις από τους γέρους μου ΄θυμάσαι πολλά πρωινά δεν είχε να σου δώσει ούτε για το κουλούρι του κ . Μπιτσούνη , που με το καροτσάκι του ερχόταν στα διαλείμματα έξω από το γυμνάσιο .
Με έχετε δώσει βορρά στους αφιονισμένους , ναι γιατί πως θα μείνουν στην χώρα , να εξουσιάζουν τους πάντες , τους άκουσες να αναρωτιούνται , κάποιον π΄ρεπει να έχουμε για να "σκοτώνουμε" , για να είσθε όλοι στις θέσεις σας .
Αυτά και άλλα πολλά λέγονται με το δραματικότερο " μετά τις ιατρικές εξετάσεις , ας την ξεφορτωθούμε με το να την σπρώξουμε στην αυτοκτονία" .ΟΜΟΡΦΟς ΚΟΣΜΟς ΗΘΙΚΟς ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: