Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016





Σήμερα είχα μια αμυδρή ελπίδα ότι θα απαλλαγώ από τα βάσανα ,που περιγράφω και υφίσταμαι??
Αλλά ήρθε το απόγευμα και όλα αρχίσανε ξανά τα ίδια και περισσότερα , με την αφ ΄υψηλού επιτήρηση των " νόμιμων λειτουργών αυτού του δημοκρατικά οργανωμένου κράτους " .
Ελπίδες ,που διατηρείς , γιατί παλεύεις αγώνα άνισο και δραματικά σκοτεινό , εξανεμίζονται σιγά σιγά .
Κοντεύεις να εξαντλήσεις όλα τα νόμιμα μέσα , συλλογιέσαι ότι θα υπάρχουν δρόμοι ,που πρέπει να τους διανύσεις με μεθοδικότητα και σύνεση
. Ναι η οργή για το άδικο και βάρβαρο τρόπο ,που το κράτος με παρέδωσε σε αλλότριους κανιβαλιστές και εμπόρους του θανάτου σε παρασύρει και αναρωτιέσαι άγρια και λυσσασμένα
" Εσύ με μεγάλωσες με αίμα και δάκρυα να μουσκεύουν το χώμα - , εσύ με σπούδασες με αιματηρές στερήσεις από τους γέρους μου ΄θυμάσαι πολλά πρωινά δεν είχε να σου δώσει ούτε για το κουλούρι του κ . Μπιτσούνη , που με το καροτσάκι του ερχόταν στα διαλείμματα έξω από το γυμνάσιο .
Με έχετε δώσει βορρά στους αφιονισμένους , ναι γιατί πως θα μείνουν στην χώρα , να εξουσιάζουν τους πάντες , τους άκουσες να αναρωτιούνται , κάποιον π΄ρεπει να έχουμε για να "σκοτώνουμε" , για να είσθε όλοι στις θέσεις σας .
Αυτά και άλλα πολλά λέγονται με το δραματικότερο " μετά τις ιατρικές εξετάσεις , ας την ξεφορτωθούμε με το να την σπρώξουμε στην αυτοκτονία" .ΟΜΟΡΦΟς ΚΟΣΜΟς ΗΘΙΚΟς ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: