Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016


 να φεύγεις για να σώσεις την αναπνοή σου , τα μέλη σου
 , να ξυπνάς ανά διαστήματα για να ακούσεις τα βή
ματα μέσα στην βαθιά νύχτα από επάνω σου , σαν μπότα ναζί κατακτητή.
-δεν ξεφεύγεις όμως ,παρότι σηκώνεσαι , κάνεις ένα κύκλο και με την ανάλογη χημική δόση εισπνοής αέρα σου μετακινούν τα μεταλλοσωματίδια ( που εν υπνώσει καταπατώντας το οικογενειακό άσυλο σου, τις συνταγματικές ελευθερίες, έχουν τοποθετήσει) από το στομάχι διαπεραστικά προς το συκώτι και κάτω .
η οργή καλύπτει τον πόνο , οι ναζί στον από επάνω όροφο μουρμουρίζουν για την ικανότητα του δικού τους στυγερού δολοφόνου (ξέρουν αυτοί , έχουν εκπαιδευτεί ) , να σκοτώνουν με τρόπο αργό και με  τις ισχυρές  τους απολήξεις -για να μη συλλαμβάνονται ποτέ.
 - κανείς τους δεν είναι κάτοικος εδώ , έρχονται από τα σπίτια τους , αναγκάζουν εκβιαστικά τους δούλους να τους παραχωρούν κρεβάτια , δωμάτια , όλα τα κατάσχουν σαν κατακτητές ,  μέχρι  που τους μεταφέρουν και καινούργια στρώματα ανατομικά , μπας και ο " σκατοπισινός " τους δεν αναπαυτεί μακάρια ?
τι δουλειές κάνουν και με ποιών τις εντολές,κατευθύνσεις υποψιάζεσαι , θα μάθουμε κάποτε την αλήθεια; θα τιμωρηθούν οι ένοχοι;
τους παραδίδουν και ένα θύμα για να το εξοντώνουν με χτυπήματα μεθοδικά ή και άτσαλα κατά τα πρωτόκολλα των ;;;; όσο περισσότερο βασανίζεται το θύμα αυτό , τόσο περισσότερη απόδοση στις δουλειές( τον υπόκοσμο θα τον είχαν συλλάβει )   έχουνε και μεγαλύτερη ισχύ η ομαδάρα θανάτου , αφού χτυπάει γυναίκες και άντρες ανυπεράσπιστους στην λαίλαπα της κρυφής τεχνολογίας.
 --εδώ καιρό τ'ωρα , ακούγεται μετά τα μεσάνυχτα κατά μικρά τακτά διαστήματα ένας περίεργος ήχος από μοτέρ μηχανής ( για μηχανάκι μοιάζει) που σβήνει , χωρίς να έχει ακουσθεί ο συνεχόμενος ήχος που κάνει η μηχανή από ένα εν κινήσει μηχανάκι .
οι δικές μας στατιστικές ΄έδειξαν ότι αφού ακουσθεί μάλλον από τις την απέναντι  πολυκατοικία βγαίνει ο γρυλισμός αυτός , αμέσως μετά στο σβήσιμο ψεκάζουν τον χώρο μας με χημικά και αλλεργιογόνα και χτυπάνε πάση θυσία κάποιο όργανο του θύματος .
 μετά από προσεκτική παρατήρηση  ο ήχος που ακούγεται σαν ρολάρισμα μηχανής ,  ταιριάζει μάλλον σε γρύλισμα ξέπνοου θηρίου , που πεινάει και θέλει αίμα ή ...για τροφή .
μήπως μέσα σε όλη αυτή την παρακρατική παραδουλειά έχει λόγο και η ανθρωποφαγία , ο κανιβαλισμός αγκαλιά με τον σατανισμό και άλλους - εσμούς και ισμούς;;
μήπως να έκανε η κυβέρνηση με τα αρμόδια όργανα καμιά βόλτα προς το μέρος μας , μήπως να διαλύσει αυτά τα σκοτάδια , που βλάπτουν τους πολίτες και την δημοκρατία , μήπως και
προλάβει τον ναζισμό ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: