Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Βραδινή συνέχεια της ασχήμιας!
Οι νονοί του θανάτου είχαν βρει πάλι από βραδύς ασφάλεια στο καταφύγιο των σπιτιών ανθρώπων φτωχών μεροκαματιάρηδων , συνταξιούχων. 
Ανθρώπων , που τους ανέχονται ή τους δίνουν τα σπίτια τους για καταφύγιο στα άνανδρα βρωμερά παιχνίδια εξουσίας , εκβιαζόμενοι και θαρρώντας ότι ίσως αυτούς δεν θα τους πειράξουν και θα βγάλουν την νύχτα τους τουλάχιστον χωρίς να τους βλάψουν το σώμα τους.
Από νωρίς παρκάρανε στον δρόμο " των Εσκομπάρ " , χωθήκανε στην "δακτυλοδεικτούμενη " πολυκατοικία και ετοιμάσθηκαν τα <άνανδρα ανθρωποειδή> των πάσης φύσεως υπόκόσμου ? για την παρακρατική δουλειά τους και τα χτυπήματα που θα προκαλέσουνε στα αποψινά θύματα -ΑΠΌΨΕ ποιός θα φαγωθεί ; - ποιός θα ικανοποιήσει τον κανιβαλισμό τους; - Όχι πάλι εγώ , και που να τρέχεις πάλι στις εφημερίες; ( )
Γιατί ο θεός των όπλων τους θέλει εξαγνισμό για να μην σκοτώσε



ι τους ίδιους με θυσία αθώων γυναικόπαιδων .
Και αδίστακτα καθ΄ολη την νύχτα γέμισαν τον αέρα των δωματίων μας με αλλεργιογόνα χημικά , σε σημείο να πεθαίνεις από αλλεργικό σοκ και να σχίζεις το δέρμα σου ματώνοντάς το.
Και θα πεις λίγο το κακό , όχι δεν σταματούν στα χημικά , εκεί που σε΄χει ψιλοπάρει λίγο ο ύπνος ένα σκουλήκι φτιαγμένο ΄γιατί εδώ μέσα στον χώρο είναι κρυμμένοι μονίμως οι ψυχοπαθείς αρχιμάγιστροι τρεις τέσσερις , κατέφθασαν και άλλοι δύό με τα γιαλισμένα αμαξάκια τους και οι " αντρακλοφασίστες ναζί " ξαφνικά σε κ'ανουν να πεταχτείς από πόνο αριστερά και δεξιά με σπασμούς πηγαινοφέρνουν τα εργαλεία τους , που μόνο νόμιμα και συμβατά με την υγεία των ανθρώπων δεν είναι ( σπλήνα , χολή , ήπατα , έντερο , μάτια , λαιμός , κεφάλι ).
- Αν και στο σινεμά ,που βρεθήκαμε , πριν μας κοιμίσουν κατά διαστήματα ψεκάζοντάς μας ( κρίμα ήταν ενδιαφέρουσα ταινία) , το είχες συλλάβει το λίμα - < μην επεμβαίνεις , αποφασίσανε να την σκοτώσουν ->. Ανατρίχιασες , μίλησες στον συνοδό σου , ξόρκισες με σφύριγμα δοντιών το επερχόμενο κακό , γιατί αυτοί δεν σταματούν , θέλουν αίμα αθώων γυναικόπαιδων και θα το έχουν?? 
Σκοτώνουν αθώους για να εξαγνίζουν την βρωμερή δουλειά τους και να συνεχίζουν ατιμώρητοι κάθε βράδυ , μα κάθε βράδυ στην ίδια περιοχή ,τα ίδια βασανιστήρια , στους ίδιους ανθρώπους , η πολιτεία από μακριά τους ατενίζει , τα κόμματα τα ίδια , μα μπορείς να τους εντοπίσεις για να τους συλλάβεις; 
Οι δικαστές τα ίδια και τα τέρατα και διεφθαρμένοι άρρωστοι γιατροί μαζί τους, λειτουργούντες σαν τον Μέγγενε , ίσως κάποιος με τέτοια ιδιότητα χτύπησε την κάτω αριστερή μεριά ( δεν γνωρίζω τον τρόπο ή τα μέσα που το κάνουν ) , γνωρίζουμε τον πόνο , την εμετική διάθεση και το στόμα που γεμίζει σιελόρροια με γεύση αλατιού.
Όλοι γνωρίζουν , αλλά δεν σκοτώνονται και δεν βασανίζονται τα δικά τους παιδιά , είναι των άλλων των ξένων.
Δεν το- τα σταματούν- επειδή βολεύονται όλοι συμψηφίζοντας τα πάντα γύρω τους , με τους δολοφόνους κατά συρροή πάντα ατιμώρητους να συνεχίζουν το κακό , που αν την πρώτη φορά συλλαμβάνονταν ,κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα ζούσαν τώρα ή κάποιοι άλλοι δεν θα βασανίζονταν κάθε βράδυ για την παραεξουσία και τους ψυχοπαθείς τους φορείς.
Είμαστε πολύ κοντα΄ στην Αθήνα για να μην γνωρίζουνε τι συμβαίνει και να επιτρέπουμε στην ουσία τα βασανιστήρια τύπου Εs- Es , στην Ευρώπη των λαών , που κάποτε φώναζαμε και πιστεύαμε ότι θα το πετύχουμε συγχρόνως.
Είθε ο τρόμος μας , ο απάνθρωπος βασανισμός μας και ο μετά βεβαιότητας θάνατός μας να κινητοποιήσει την πολιτεία και καποιος εισαγγελέας να αρχίσει την διαδικασία έρευνας και μακάρι στο τέλος τιμωρίας , αλλά προπάντων σταματημό αυτού του μεγάλου κακού -του παρακράτους ( κακού ισάξιο της καταστροφής της Μικρασιατικής ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: