Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Σαν επίθεση επιλεκτικής καταστροφής έγινε η ζωή μας, με το κουράγιο να έχει εξαντληθεί από το καθημερινό πόλεμο "ομηρίας" που μας εξαντλούνε.
Ο ύπνος λίγος . μόνο όσο τους βολεύει για να μένεις κινούμενος ζωντανός νεκρός .
Τι συμβαίνει συμπρατριώτες , έχουν πόλεμο μυστικό οι " άρπαγες και οι ακολουθούντες αυτούς καιροσκόποι εαυτούληδες και παρανοούντες εξουσιομανείς" και στη μέση τοποθετούν τους πολίτες ,που ανάλογα με τις ορέξεις τους θα φαγωθούν;
Πάντως εδώ στην μελαγχολική κάποτε όμορφη πόλη με την αληθινή "κάποτε " ζωή , δυο΄δυό τα ψεκαστικά ραντίζουν προφανώς τον θάνατο, δεν υποφέρεται η εισπνοή τους και η ζωή αγώνας σκληροτράχηλος , γιατί δεν ξέρεις ποιοί είναι όλοι τούτοι ,που διψούν για ανθρώπινες σάρκες.
Η πολιτεία μοιάζει ανίσχυρη και ανήμπορη με τους θεσμούς της να φαίνονται ξεπερασμένοι και μακρινοί στο πάλαι ποτέ διαφορετικό κόσμο.
Στο δίκαιό μας ο θάνατος ή αν θέλετε η πρόκληση θανάτου με οποιονδήποτε τρόπο φανερό δικάζεται και τιμωρείται.
Στον άνισο όμως τούτο " ναζιστικό " πόλεμο με όπλα τα χημικά που τα δεχτήκαμε ,αλλά δεν προβλέψαμε να τα εντοπίζουμε με κάποιες μετρήσεις στον οργανισμό , τα " μεταλλοσωματίδια , που μας έχουν μπολιάσει , ενεργοποιούνται με όλα αυτά συν ειδικά προγράμματα και έτσι το βαλλόμενο θύμα , περιμένει πότε θα νοσήσει ή μπορεί κατά απόψεις και ποτέ.
Δηλ. στον κόσμο μας και στη χώρα μας σκοτώνουν πολίτες ανυπεράσπιστους , χωρίς οι ένοχοι να τιμωρούνται , απλούστατα γιατί δεν φαίνονται για το κακό που προκαλούν , συν τοις άλλοις που έχουν "εξουσιοδοτήσει και τους άσχετους { βλάκες } στην πλειοψηφία να μεταχειρίζονται αυτές τις μεθόδους και όποιον πάρει ο χάρος , γιατί δεν τους εξήγησε κανείς ότι όλες αυτές οι μέθοδοι των "ολίγων που μας ελέγχουν " είναι παράνομες , ναζιστικές και βάλλουν κατά του Συντάγματός μας , της ελευθερίας και των πανανθρώπινων δικαιωμάτων του - ανθρώπου -.......


Δεν υπάρχουν σχόλια: