Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ζήτω»»» η δημοκρατία της Κανδελάριας
Μπορεί πια κανείς να παρέμβει στη χώρα της απόλυτης παρακολούθησης, για να σώσει αθώους πολίτες ,  ανήμπορους και άσχετους στα παιχνίδια του θανάτου , που με περίσσια « μαγκιά- εγώ χτυπάω γυναικόπαιδα ρε , ποιος μπορεί εμένα να με σταματήσει , ελέγχω τους κουτόφραγκους , που σαν κοτ’οπουλα πέσανε στην παγίδα της βιντεοσκόπησης του μεγάλου αδελφού-» , περνάω σαν «ανόητο ον του ζωικού βασιλείου» περνάμε έξω από τα παράθυρά σας με τις μηχανές μας και αφού σας γεμίσουμε χημικά σας χτυπάμε με τα ¨ γαμάτα προγράμματα ¨ των κινητών μας και αύριο θα μετρήσουμε νεκρούς.;
Το πρωί όμως εμείς οι κατά συρροή και έξη πλέον φονιάδες θα έχουμε το εμπόρευμα ,που μας υπόσχονται για να έχουμε την δύναμη και τον έλεγχο εμείς με την «κτηνώδη αφασία και την ωμότητα ,που μας διακρίνει » από εσας τους « πονετικούς και υγιείς πολίτες».
Ενώ εσείς άυπνα ανθρωπάκια , που πιστεύετε στην δημοκρατία , θα έχετε το πρωί κατακερματισμένα συκώτια , μισοεγκεφαλικά , καρκίνους όλων των ειδών , και μια πολιτεία  να συμπεριφέρεται σαν προτεκτοράτο των ισχυρών , που πουλάει τους κατοίκους της έναντι «πινακίου φακής , δηλ. θα τους κρατούν στην εξουσία με κόστος ανθρώπινα κεφάλια, ζωές έντιμες ανολοκλήρωτες πολιτών « καλών ».
Και τι κέρδ’ισατε λοιπόν κατέχοντες την εξουσία και πουλήσατε την ψυχ’η σας και τους αθώους  στα γεράκια και τους γύπες  του ναζισμού και του σκοταδισμού;
Τους γνωρίζετε , τους καταγγέλλουμε , αλλά τους συναγελάζεστε ή τους χρησιμοποιείτε για  την « πλανεύτρα εξουσία» , -  όμως για το δικό μου το συκώτι , που όλη νύχτα κατακερματίζουν , το κεφάλι  ,ποιος θα λογοδοτήσει στην υπέροχη χώρα της « δημοκρατίας , των δικαιωμάτων , της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης »;
Υπάρχουν ονόματα , διευθύνσεις , φορείς , εφόσον μας σκοτώνουν ανηλεώς , οφείλετε να τα δώσετε όλα στο φως και να απαλείψετε .
Λυπάμαι , αλλά  όταν στέλνουν στο σπίτι μου τους « ηλίθιους μηχανόβιους «» για να μας χτυπήσπυν τη ν ώρα που θέλουμε να κοιμηθούμε και άλλοτε να ακούς επάνω στην διένεξή τους τούτο το φρικιαστικό « τι  τους μ.λ.κ.ς  παίζουν οι κυβερνώντες , δεν καταλαβαίνουν ότι χωρίς αυτούς εδώ νεκρούς , δεν μπορούν να κυβερνήσουν»»».
Σημειωτέον =στους αυτούς εδώ είμαι μέσα και η υποφαινόμενη  = , που μετά τα μεσάνυχτα  εξιστορεί τον κόσμο μας , του καφκικού εφιάλτη τον παραλογισμό , τον φασισμό που σαν φίδι διαπερνάει και δαγκώνει . Θα ζητήσουμε ευθύνες κάποτε από όλους όσους ευθύνονται για όλα αυτά και προπάντων που δεν τα σταματούν .
Πότε στο χείλος της αβύσσου , η του θανάτου μας με βασανιστήρια, που τα γνωρίζετε και τα εγκρίνετε με έναν τρόπο , όταν οι πολλοί δεν γνωρίζουν και δεν βάλλονται για να μην  υπάρξει μαζική αντίδραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: