Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν υπάρχουν λέξεις πια για να την βαρβαρότητα και την κτηνωδία.
Αφού συνοδέψαμε τους συγγενείς μας στο αμετάκλητο ταξίδι , και προσπαθούσαμε ο καθένας να φέρει βόλτα την θλίψη του , το βράδυ ξανάρχισαν οι αμετανόητοι δολοφόνοι , μυστικοκανίβαλλοι ανθρώπινου κρέατος.
Να αγγίξουν ότι εύκαιρο από τα όργανα και τα κόκκαλα , από εσένα που κάποιοι υψηλά ευρισκόμενοι σε έχουν πουλήσει ως δούλο τους ή δώσει σαν ανθρώπινο κέρασμα για να έχουν οι ίδιοι την εξουσία.
Όλα γνωστά , οι περισσότεροι γνωστοί και με καταγγελίες στις αρχές , αλλά τα συμβάντα τα ίδια , η ανθρωποφαγία τους άπληστη, οι νύχτες εφιαλτικές από τα χημικά στο χώρο σου και τα χτυπήματα -σπασμούς Θα μας εξοντώσουν όσο νούπω για την αρχομανία και την " γκεσταπίτικη πρακτική και αντίληψή τους . Ηπλη και το χωριό σφύζει από δαύτους , όλα στον έλεγχό τους και στην υπηρεσία τους .
Και οι ανθρώπινες ζωές κύριε πρωθυπουργέ χάρισμα στους εκβιαστές και τους εντολοδόχους της νέας τάξης πλεον των πραγμάτων;
Γιατί δεν αλλάζετε κάτι , η δημοκρατία νοσεί και τα δικαιώματα του ανθρώπου , η αξιοπρέπεια και η ζωή , που δεν μας επιτρέπουν ετσιθελικά να ζήσουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: