Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , και στους θαλάμους αερίων των Ναζί θα μας άφηναν λίγο χρόνο για να αναπνεύσουμε.
Εδώ στην Πρέβεζα , αλλά και στην Αθήνα να ήμασταν τα ίδια θα τραβούσαμε από τους Νεοαζί "πρακτόρους" , και τους υποτακτικούς τους ( που οι αρχές δεν βλέπουν κλείνοντας τα μάτια) , οι οποίοι λειτουργώντας σαν αλλοι Εσκομπάρ - δολοφόνοι , μας δολοφονούν με σφραγίδα made in Greece.
Δηλ ,μας ψεκάζουν πιστέψτε μας όλη την βραδυά και μας "χαιδεύουν -χτυπάνε " όλη την κοιλιακή χώρα συν μάτια , νεφρά, κ.α . Γιατ όλα τούτα , για να κάνουν τις πολιτικές τους , τις δολοφονίες τους , το ανεβάζω και κατεβάζω εξουσίες, να δείξουν στον τάδε , εσένα ,εμένα , να πληρώσουμε εμείς για τα συμφέροντά τους.
Οι αρχές που απευθυνθήκαμε , γιατί ολοφάνερα μας δολοφονούν , δεν αναπνέουμε στα μικρά δωματιά μας, ποιός σαν εμάς σήμερα το πρωί δεν θα΄τον έχει αγκαλιάσει ο καρκίνος ή η αυτοχειρία- μας ΄έχουν αφήσει στο έλεος του θεού και των δυνατοτήτων μας , που είναι μόνο πια η οργή και η αποστροφή για τις άβουλες αρχές μας.
Σε απειλούν ,ότι πρεπει να τιμωρηθείς γιατί φωνάζεις και κραυγάζεις για όλα αυτά τα αόρατα τάχατες εγκλήματα, που δεν τιμωρούνται ποτέ στις σημερινές " δημοκρατίες"
Πόσο να κραυγάσω , ντροπή πια , με σκοτώνουν γιατί με διαλέξανε ,παρά τη θέλησή μου σε ένα πόλεμο , που δεν επιθυμώ και καταδικάζω μετά βδελυγμ΄ιας, 'η βάζουν τους άλλους ειδικούς ,τους ξένους ( όλοι γνωρίζουν στον μικρό αυτόν τόπο) ,που ξέρουν από ΗΑΑRP , από χημικά , από μεταλλικ'α σωματίδια στο σώμα , από στοχευμένους καρκίνους , ανακοπές και η δουλεία γίνεται και δεν φαινόμαστε εμείς οι "καλοί Έλληνες".
Σταματήστε , πριν θρηνήσουμε άπειρα θύματα . Σήμερα έδειξαν εμένα ,αύριο εσένα και δεν θα υπάρχει κανείς θεσμό΄ς ελεύθερος να σε σώσει !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: