Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016


--- 2009 , ή ίσως και 2008, άρχισε η σκληρή και άνανδρη περιπέτεια του πατέρα και η δική μας αφύπνιση από την ασφάλεια και την  ειρηνική διαβίωση ή έτσι νομίζαμε έως τότε ότι είχαμε.
Τι ωραία χώρα  η δική μας  ,πιστεύαμε ,σε σχέση με τις" άλλες βάρβαρες ",που καταπατούν τα ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ και τις ελευθερίες των  πολιτών τους?  και τι προοδευτικά κινήματα με διανούμενους που έχουμε εμείς οι τυχεροί Έλληνες;( κανένας δεν μιλά , άκρα του τάφου σιωπή, απευθύνθηκα σχεδόν παντού).
Και η κεραμίδα έρχεται μαζί με την απόγνωση από τις κάθετες απαντήσεις των γιατρών , που δεν σ άφήνουν περιθώρια ελπίδας .ή μήπως υπήρχε αν αφήνανε αυτούς ,που στοχοποιούνε και τους εξοντώνουν με μεθόδους Γκεστάπο και Μεσσαίωνα συν το μεγάλο όπλο τους τα χημικ'α από αέρα.
Στο τέλος εξαντλημένος ο οργανισμός από την μάχη ,που δίνει δέχεται ( αφού είναι στο στόχαστρο των κανιβαλικών , παρανοϊκών εγκληματιών ) και ότι μικρόβιο ή χημικό θανατηφόρο αέριο θελήσει το θολωμένο με μοβώρικο μίσος και ναρκωμένο με κάθε λογής ναρκωτικά μυαλό τους και έρχεται ο θάνατος πιο βασανιστικά και χωρίς κανείς να προδίδει την αιτία, \ μήπως φαίνεται ;;
 όχι  ή όλοι  οι επαίοντες εθελοτυφλούν , ενώ γνωρίζουν ότι σκοτώνουν , αλλά αφού βάλανε εμάς να κυβερνήσουμε δεν χάλασε και ο κόσμος για τον βάρβαρο θάνατο του κυρ-Αλέξανδρου , του Αντώνη ( αναπαυμένος πια ο φίλος) , του κυρ- Σπύρου ( έφυγε οργισμένος και αδικημένος από άθλιους ,που δεν πληρώνουν για τα εγκλήματά τους και συνεχίζουν ώ του θαύματος τα ίδια βάναυσα , ,μεσσαιωνικά τερτίπια σε μένα ,που με κυνηγούν με τα χημικά και με στόχο την αγρύπνια και τα λυσσαλέα χτυπήματα περιμένουν τον θάνατό μου ή την αυτοκτονία για σασπένς τα ανθρωπόμορφα αυτά πιόνια).
Τακτική των λύκων ,που βρίσκονται στην χώρα και διαφεντεύουν αυτοί ( εμείς σας φέρνουμε στην εξουσία , άρα θα σκοτώνουμε όποιον μας εξυπηρετεί τα άρρωστα σχέδιά μας θα κουβεντιάζουνε στις κρυψώνες τους , που τις γνωρίζουν όλοι και το παιχνίδι καλά κρατεί( γειά σου δεβρέναγα από την Πελοπόννησο ,που τους εκπαιδεύεις στην αϋπνία και τα βασανιστήρια , έτσι θα έχετε εσείς οι άλλοι εξουσία ) ή " τρέλα πουλάνε αυτοί οι Συριζαίοι , χωρίς αυτούς εδώ νεκρούς , αυτοί δεν μπορούν να κυβερνήσουν " .
Ποιανού το αυτί θα ευαισθητοποιηθεί , ή ποίος αυτεπάγγελτα ( όλοι φοβόμαστε αλίμονο) θα τους κυνηγήσει κατ΄επιταγή του Συντάγματος και  του νόμου.
Εμένα κύριε Κράτος με τους κυβερνώντες ποιός με έπιασε στον ύπνο ( φτωχικά σπίτια , ενοίκιο , χωρίς πόρτες ασφαλείας) και με παρέδωσε εδώ στην οδό Μ'ιλωνος ,που μένουν και  στις από γύρω οδούς και με βασανίζουν , με ελέγχουν και στην αναπνοή μου ακόμη και με σκοτώνουν κατά παραγγελία κρατικών αξιωματούχων ή και ξένων.
Νοιώθουμε σαν να μας έχουν απαγάγει από τη ζωή μας και να είμαστε όμηροι μέχρι τον καρκίνο ,που προσπαθεί το " σαΐνι των μυστικών " να μας μπολιάσει.
Είμαστε ελεύθεροι πολίτες όλοι ή μόνο μερικοί και οι άλλοι είμαστε στο έλεος των υπαλλήλων σας και φοβισμένοι ή ναρκισευόμενοι  τραβάμε τα προσωπικά μας Άουβιτς ή Γκουαναντάμο;
Πάλι άρρωστη από αυπνία ,πόνο , βραχνάδα από την οργή και αυτά τα "κτήνη " - εντύπωση μου κάνει η επιμονή τους - χαιρέκακα  συνεχίζουν τα μαρτύρια . Προφανώς υπάρχει σκοπός δόλιος και πονηρός κάτω από όλα αυτά τα ΄βασανιστήρια και την Οργουελική παρακολούθηση , ας σκεφτούμε  τους πολέμους ( φανερούς και μυστικούς γιατί γίνονται ) κι θα έχουμε την εξήγηση , για την φρίκη που βιώνουμε εμείς οι ? εκλεκτοί ?
Απορώ ,πως οι αρχές ή το ή τα  καθ ύλη αρμόδια υπουργεία δεν επεμβαίνουν , μα εδώ πρόκειται για θανάτους και με βασανιστήρια.
Άυπνη , θύμα ομηρίας , για να μη συλλαμβάνουν αυτούς που κάνουν τις " σκατοδουλειές " , πιστεύω μας χρησιμοποιούν μέχρι να περάσει ο κίνδυνος για αυτούς και μετά ας πάνε στη δουλειά τους ή και να μην πάμε αδιαφορούνε  και συνεχίζουν την επομένη τα ίδια ακριβώς και με την ίδια επιμονή.
Κ'αποιος από τους λειτουργούς  ανέφερε ότι και τα κόμματα φταίνε για την κτηνώδη βαρβαρότητα και χημικο μεταλλική επίθεση ,που δεχόμαστε.
Είναι μεγάλα συμφέροντα και δίκτυα , πολλές εξουσίες , γιαυτό δεν επεμβαίνουν στην πολεμοχαρή άλωση των βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των ανθρώπων.
Η νύστα μεγάλη και άρρωστη , τα χέρια ακολουθούν τα βλέφαρα , αλλά έρχεται η " μπόχα" από χημικό αέριο και σε κρατάει άγρυπνο { τι έχουν ανακαλύψει ;;}, τι θα προσκομίσουν πάλι αύριο στα αφεντικά τους , ζουν και εργάζονται μέσα από την δική μας ομηρία.
Φύγε μας συμβουλεύει κάποιος και έλα αργότερα που θα σε έχουν ξεχάσει , όμως λάθος όπου πας είναι πίσω σου ( δεν έχω σάλιο για να φτύσω ).
Βασανίστηκες κυρ Μαντέλο , δεν μιλούσες , σε σκοτώνανε και δεν είχες 'εναν σύμμαχο , προστάτευσες εμάς , αλλά μετά τον θάνατό σου και πριν τελειώσει το πένθος μας , μας βρήκαν για να συνεχίσουν το κρεματόριο. Εμένα αφήστε με σαν Ιφιγένεια με σέρνουν ( παρόλο που χω στυλώσει τα πόδια στην Γη) , ποιοί άλλοι δεν μιλάνε και έχουν σειρά;







1 σχόλιο:

doraF είπε...

και μήπως δεν έχω καταλάβει καλά το μέγεθος της απειλής , μεσημέρι περπατώντας για το σπίτι από τους δρ'ομους του μετρό Ακρόπολης , ανάμεσα σε τουρίστες και ντόπιους δέχτηκα την πιο ΄ανανδρη θρασύδειλη επίθεση και έμεινα στην μέση του δρόμου με τα χέρια για προστασία στην δεξιά κοιλιά και το βλέμμα θρυμματισμένο να ψάχνει τους " άνδρακλες ες " της επίθεσης σε άσχετο πολίτη και πόσο μάλλον γυναίκα ,που μισείι την άρρωστη ογκώδη βία και την πρόκληση βλαβών σε πολίτες ανυπεράσπιστους .Όλα για την αρρώστια τους ,της εξουσίας , αρρώστιας ψυχοσωματικής ..