Κυριακή 28 Μαΐου 2017














ΌΠΟΙΟς μπορεί να λακίσει από αυτή τη χώρα των ψυχικά άρρωστων , που οι συμμορίες (σε  κάθε πολυκατοικία έχουν τοποθετήσει την δική τους δολοφονική ομάδα ) ελέγχουν και σκοτώνουν με χημικά ΄ ακόμη και αλλεργιογόνα που μόλις σε αφήσουν να πέσεις για ύπνο  αρχίζουν και γεμίζουν το χώρο και γδέρνεσαι μέχρι να σταματήσουνε τα λογής αποβράσματα - ποιο΄ν ύπνο  όμως ; έχουμε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κάπου τέσσερα χρόνια, από τότε που οι φαεινοί εγκέφαλοι γραπώσανε στον ύπνο όποιον πολίτη είχε απομείνει να αντιστέκεται στην βία , στους βασανισμούς , στην χιτλερική πρακτική  τους , και του δείξανε να αντιληφθεί ποια κέντρα και παράκεντρα  εξουσιάζουν ποια τα πάντα .
Αφού βρεθήκανε οι άθλιοι συμπολίτες μας ,που για να έχουν ένα "καλόσπιτο " ,μια οικονομική επιφάνεια , ένα καλό αυτοκίνητο , πουληθήκανε , δηλ δώσανε τους εαυτούς τους , τα κορμιά τους  και πρακτορεύανε γλοιώδικα τον απέναντί τους - να κρυφτώ εγώ και να ζήσω σαν τυφλοπόντικας ας  σκοτώσουμε τον απέναντι , που το "αγαθό βόδι" δεν έκλεψε , δεν συνεργάζεται στην ανομία και στο έγκλημα εν ψυχρώ  .
Και έτσι έχουν οι ψυχασθενείς ( τάπαμε κρυμμένοι στα σπίτια αυτών που αναφέραμε , ταιζόμενοι ποτιζόμενοι , προστατευόμενοι από την εξουσία που στην ουσία αυτοί την κατέχουν και κατευθύνουν ) σκοτώνουν με σαδισμό εσένα , εμένα και τον πιο αδύναμο ίσως! Τους έπιασες να ψιθυρίζουν μόλις τα μεσάνυχτα που γύρισες  "καυλωμένοι"  από την μυρωδιά του αθώου αίματος΄ μα αυτή έχουμε ,και  χτυπάμε ανηλεώς μέρα νύχτα  , δεν μας δίνεται άλλον, τι να κάνουμε  ?
 Και που κατοικούν;   μα είπαμε μέσα στους συνεργάτες των παρακρατικών που τα δίνουν όλα στα παράκεντρα και στην αρρωστημένη τους δίψα για κακό και βασανισμούς , για σάρκα και αίμα των αντιπάλων τους .
Δεν έχεις δικό σου σπίτι , αλλά και να είχες πάλι θα μρίσκανε τρόπους να μπούνε μέσα και να το αλώσουνε , να τοποθετήσουν το σύστημα ρίψης των χημικών , και να αρχίσουνε τα τελευταία βράδια έχουνε πρόγραμμα την μανιώδη φαγουρόσκονη ( κάνεις κομμάτια το δέρμα σου ) , αφού λαγοκοιμηθείς κάτι ρίχνουν ή συντονίζουν και πετάγεσαι κατατρομαγμένος επάνω  , πιάνοντας την καρδιά σου ΄έτσι  δημιουργούν ανακοπή και εμφράγματα κατά κόρο τον τελευταίο καιρό .
Η ΄άλλο αγαπημένο τους  παιχνίδι θανάτου ή καρκίνου αν θέλετε μόλις ηρεμήσεις σε μια θέση επικεντρώνουν ή συντονίζουν τον ηλεκτρομαγνητισμό και επιτίθενται στο κεφάλι σαν απανωτά εγκεφαλικά . Δεν μπορούν προφανώς να ηρεμήσουν , είναι η άρρωστη δίψα και η υπερκινητικότητα σαν χρόνιοι πότες ή ναρκομανείς συμπεριφερόμενοι , και μόνον όταν βλάψουν τον αθώο  η "μασσονική " τους μακριά δικτύωση  είναι ικανοποιημένη για να τους δώσει την απαραίτητη δύναμη , ισχύ και εξουσία  και αφου τελειώσει την μια βραδιά , την  αμέσως επομένη μέρα ξαναρχίζουν τα βασανιστήρια , που ζητούν οι εγκέφαλοι για να τους εξευμενίσουν και να τους ξαναδώσουν καλύτερη και μεγαλύτερη δύναμη . Και η κάθε ομάδα συμμορία σκοτώνει περισσότερο δραστικά  ανταγωνιζόμενη  η μια την άλλη στο ξέφρενο κυνήγι , που οι βάρβαροι μεσσιανιστές χιτλερίσκοι έχουν βάλει την χώρα ,( ένα βήμα πρι ν το κακό που έγινε στα αραβικά κράτη , είμαστε με όλα αυτ'α). Και εμείς είχαμε την ?ατυχία? να μας παραδώσουνε από τον ύπνο με όποια βαρβαρότητα αντιλαμβάνεσαι , σφαχτάρια στα χέρια των αλλόφρονων και αλλόφερτων δημίων. Και δεν μιλάει  κανείς ( ίσως άλλοι βασανίζονται λιγότερο , έχουν πιο ήπιους δημίους )  ,  όλη η χώρα άκρα του τάφου σιωπή και με το σώμα  γεμάτο φανερές πια πληγές και όχι μόνο εσωτερικές που δεν φαίνονται , από τον ακατάπαυστο κνησμό περιμένει το ξημέρωμα , ενώ  όλοι αυτοί κοιμούνται αθλίως με το χέρι στα χημικά και με το χέρι  στην εκάστοτε επιλογή για να σε ποτίσει .
Υ.Γ< Η  κτηνάρα τους μαζί να βασανίζουν και ανθρώπους ,που νικήσανε μια φορά τον χάρο  , ΄θα ξαναπαλέψουν αν τους βομβαρδίζεις με χημικά κνησμού , άυπνους να τους έχετε εσείς "εν δυνάμει δολοφόνοι βασανιστές " σαν ασπίδα για να κοιμάστε ήσυχοι και να μη κινδυνεύευτε να συληφθείτε ποτέ και να λογοδοτήσετε /

1 σχόλιο:

doraF είπε...

Μας επνιξαν στα χημικα ,βουή , ελικόπτερα , μας κατασκοτώσανε τα σκουλήκια που ανενόχλητα δουλεύουν μέσα οι κουτοπόνηροι στην οικία του τάδε ,του δείνα . Επειδή ταλαιπωρημ΄ενοι και άρρωστοι ? βρε αδερφέ δεν βγήκαμε ακόμη από το σπίτι, ΄μας κατασκοτώσανε , γιατί άραγε ; μη και ακούσουμε ή δούμε κάτι ; η τα αφασικά θεωρούν ότι πληρώνουμε ενοίκιο ( οσονούπω θα φύγουμε πάλι) για να μπαίνουν στα σπίτια μας , ενόσω λείπουμε . Τότε αν όχι η εξηγηση αυτή , ως προς τι το κτηνομένος των αόρατων γνωστών;