Δευτέρα 15 Μαΐου 2017
























Όλα τα κακά έχουν εισβάλλει από το πρωί ΄και γυρίζεις το βράδυ σπίτι ξέροντας ότι στις φωλιές των "αρουραίων " δεν βρίσκεις μέτρο να ακουμπήσεις ,να ξεκουραστείς , και εκεί ανακαλύπτεις ότι οι γωνιές των αρουραίων όσο έλλειπες πληθύνανε.
Και εσύ που τις εντόπισες , απέξω μαύρες και γυαλιστερές , μόλις ξεφόρτωσες το σακίδιο με τα πράγματα σου και το μισοτελειωμένο μπουκάλι νερού στο χέρι ΄ πήρες το μονοπατάκι για την " νυχτερινή βάσανο " στο σπίτι σου; 
΄ που το έχουν καταλάβει στην ουσία και αυτό ( αφού δεν σε αφήνουν με τις οσμές και τα "φασιστικά γυμνάσια να ησυχάσεις όπως όλοι οι καλοί κανονικοί άνθρωποι) ΄ - γιατί ο τάδε στην εκδρομή που σε συνάντησε , ανυποψίαστος εσύ , δεν τους γνωρίζεις ? δυστυχή? σε έδειξε ίσως και με τον ψίθυρο στα τσακάλια - ΄που βρήκες γυρίζοντας , σε έδειξε η τάδε "θείτσα ή ο τάδε θείος " εκεί που ήπιες μια μπύρα και έφαγες ένα δευτερόψαρο , γιατί οι "σκατάνθρωποι έχουν πληθύνει σαν τις αμέτρητες δηλητηριώδεις τσούχτρες ,που έχει γεμίσει ο Κορινθιακός ( Αλεποχώρι , ψάθα..).
Ούτε ένα μπάνιο , έκανες τόση διαδρομή και επέστρεψες στην φωλιά με τους κρυμμένους γύπες πεινασμένους με τα αλχημιστικά δισειδαιμονικά , που ο αρχηγός της συμμορίας αυτής μας παίρνει κατά πόδας και πιάνουν όλο τον χώρο ( μεταμφιεσμένοι πότε σε - αρπαχτόπουλοι και πότε σε δοσόπουλοι - που με περισσή κτηνωδία ,σαν κατακτητές χτυπάνε τους αδύναμους ,που το
"γαμοσύστημά μας" έδωσε σαν ομήρους και σάρκες για τα κιτρινισμένα δόντια τους( τόσα χρόνια αυτή την δουλειά κιτρινίσανε τα σαπιοδοντά τους ).
 Αυτό που με < οργίζει > περισσότερο είναι που μας φέρονται σαν σε σκλάβους ή σαν κατακτητές , που κάποιοι υπάνθρωποι καλοθελητές της ρουφιανιάς και του μπερτοδουλισμού το υς δίνουν ανερυθρίαστα τον δικό μας χώρο ΄όπως και τα σπίτια τους και τα υπάρχοντά τους για να γεννάνε τα φίδια του νεοναζισμού και της αρρώστιας την μαύρη εποχή που ο φασισμός καλπάζει .

Δεν υπάρχουν σχόλια: