Παρασκευή 19 Μαΐου 2017



Προσοχή , δεν φύγανε , έχουν τις μακριές άκρες τους ,που και όταν σε αχρηστεύσουν , οι " δικοί τους καθαριστές " προστρέχουν γλοιώδικα τους καθαρίζουν και τους προστατεύουν στις κρύπτες , που τους τοποθετούν σαν από επίταξη σε καιρό πολέμου. ( έτσι άκουσε κάποιος ωτακουστής).
Μέσα από τα κλεισμένα δια μερίσματα, προσπαθούσανε απόγευμα με φωνές και αλαλαγμούς " οι απέξω συνεπικουρούντες άσχετοι ! " να βρουν τα δυσεύρετα πια θύματα για σκότωμα στην κυριολεξία , μιας και όλοι περάσανε στην επάνω βαθμίδα και δείχνουν ποιόν θα " γευματίσουν " βασανίζοντά τον οι κρυπτό ναζί?
Και ας φωνάξουμε όλοι μαζί την φρουρά της προάσπισης των ελευθεριών , των δικαιωμάτων της ζωής , της νομιμότητας ΄κανένας δεν έχει εκπαιδευτεί για να τα προασπιστεί , κανένας δεν θα παρουσιασθεί!
Ο σφιχτός εναγκαλισμός του " υποκόσμου " με την πολιτικοοικονομική πραγματικότητα και η προστασία αυτών από την κρατική εξουσία , σε οδηγεί στην στυγνή εγκατάλειψη και τον θάνατο πολλάκις { μην αρχίσουμε πάλι τις αναφορές των νεκρών πολιτών στον βωμό της ? νεοταξικής ? συγκέντρωσης δύναμης και άλωσης όλων των πολιτικών σχηματισμών!}.
Άλωση των πολιτικών σχηματισμών , γιατί τους ρίξανε το τυρί , και τούτοι χρόνια περιμένοντας ,που να δούνε την κρυμμένη επιμελώς φασιστική φάκα ( δεν θα έρθουμε εμείς θα δείτε , θα κάνουμε... , θα αλλάξουμε τα πάντα , εμείς οι θεόσταλτοι( χα, χα), και από την μεγίστη όρεξη για να μας δείξουν το άλλο , μας παραδώσανε όποιον ακόμη δημοκρατικό πολίτη είχε παραμείνει αλώβητος από όλα αυτά και μας <ξεσχίζουνε> τις σάρκες τα κοράκια , που στα ύστερά τους αγαπήσανε την αριστερά??? .Και εσύ πιστεύεις ότι όλοι μεταστραφήκανε και αριστερομπολιαστήκανε και έχουμε την "αριστερά " να κυβερνάει - τι φωνάζεις αντιδραστικέ και γιατί δεν κάθεσαι βρε "κούλη " να σε σκοτώσουν , να σε λιώσουν , να σου χτυπάνε τα κόκαλα του χεριού σου , να σου μουδιάζουν μόνιμα άχρηστα πια τα τρία δάκτυλα του αριστερού χεριού σου;
Τι σου ζητάει < βρε πλέμπα > η δημοκρατία να σου διαρρήξουν το κορμί με τα ιμάτιά σου , και αυτοί ας κάνουν βεγγέρες με μαζώξεις , ,μουσικές , χαριτωμένα για άλλους χρόνους - όχι τώρα που σκοτώνουν κρυφίως και πονηρά .Με την πολύπαθη αριστερά να φαίνεται μπροστά και την εξουσία να την ελέγχουν τα φασιστικά κέντρα, που έλεγε και ο Ανδρέας από το ΄94 " ότι από εδώ και πέρα τις κυβερνήσεις και τους πρωθυπουργούς , που θα είναι αναλώσιμοι, θα τους βγάζουν τα κέντρα εξουσίας " .
Γιατί η εικόνα με 'ένα δάκτυλο να αιωρείται; γιατί έτσι φαίνεται επιθυμούν οι σκοτεινοί εγκέφαλοι να αχρηστέψουν τα χέρια μας , για να μη γράφουμε , να μη ζωγραφίζουμε , και να μη νοιώθουμε όταν πιάνουμε συμπονετικά το χέρι του άλλου , για να του πούμε είμαστε εδώ , είμαστε μαζί ?






























Δεν υπάρχουν σχόλια: