Τρίτη 16 Μαΐου 2017



Προς την Διεθνή Αμνηστία , που καταγγέλλει και οργανώνει σωτηρία για τους ανθρώπους , που έχουν υποστεί βασανιστήρια και βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Έχουμε κάνει καταγγελίες για κτηνώδη βασανιστήρια από τις παρακρατικές < συμμορίες> σε όλους τους ελληνικούς φορείς - θεσμούς ,και ακόμη περιμένουμε κάποιο βήμα ελέγχου και τιμωρίας ( που τέτοια εποχή και τέτοια τύχη ) ή έστω φραγμού στο συνεχόμενο έγκλημα . Ποιό 'εγκλημα ρωτάς ; μα είναι για τους ποντικούς αυτούς ντόπιους και ξενόφερτους , να κρύβονται μέσα στα σπίτια των "ήσυχων νοικοκυραίων" και από εκεί να παρακολουθούν τα πάντα για κάποιο μαύρο σκοπό και στόχο( για όλα τα παράνομα και τα ενέχοντα σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα) . Όμως δεν κάνουν απλώς την μαύρη δουλειά τους , ελέγχουν και όλους τους πολίτες ,που φαίνονται στην ακτίνα τους και επιλέγουν εκάστοτε ένα θύμα για να αρχίσουν με τα "χημικά " να τον καθιστούν ένα άυπνο "ζώο" πια και όχι άνθρωπο , που αυτό το ζώο , εμει΄ς , προσπαθεί από το ένστικτο αυτοσυντήρησης στην αρχή να κινείται συνεχώς και δεχόμενο " ηλεκτρομαγνητικά κύματα " μαζί με τα χημικά , να υποφέρει και οι παρακρατικοί "λεβεντοναίτες - μασόνοι" να το φχαριστιουντα ναρκωμένοι και κανιβαλισμένοι αρκούντως .
Έχουν δική τους ορολογία , κανόνες φρίκης και δεισιδαιμονίες , πρέπει να χτυπάνε κάποιους πολίτες ΄-θύματα για να υπάρχουν αυτοί και να έχουν την εξουσία και να προμηθεύονται για τούτο ότι κρατάει τα κέντρα εξουσίας στο σατανικό αυτό νεοναζιστικό παγγκόσμιο; ελεγχο των κοινωνιών και των κρατών.
Βασανίζουν κόσμο , έχουν ελέγξει τους περισσότερους και άλλους τους εκβιάζουν , άλλους με ΄κολπα χτυπώντας ( η ψυχολογία γαρ ) στην μοναδικότητα του ναρκισισμού τους , και μια άλλους που βρέθηκαν χωρίς να γνωρίζουν τίποτα , χωρίς τη βούλησή τους ( την είχαν <γραμμένη με κοκκινο μαύρη μελάνι >) , να ψεκάζονται με καρκίνο και να ακολουθούνται κατά πόδας μέχρι να σε στείλουν ή αυτοί στον " παράδεισο ή την κόλαση του Δάντη" θάλεγα ) ή απομονωμένος και χωρίς ελπίδα βοήθειας να τους προσφερθείς ως ιδανικός αυτόχειρας. Γιατί απομονωμένος και χωρίς ελπίδα βοήθειας ; Γιατί τα θύματα , που βάζουν , μάλλον δείχνουν τα τρωκτικά για να χτυπάνε ( για να έχουν αυτοί μεγαλύτερη δύναμη από τους άλλους σχηματισμούς ) , πρέπει με γκεμπελισμούς και ψεύτικες κατασκευές , που να πείθουν όμως < γνωρίζουν οι από πάνω τους άριστη ψυχολογία των μαζών και των ατόμων > να σε απομονώσουν από την οικογένεια σου , τους φίλους και γνωστούς ΄να σε χρίσουν ως επί το πλείστον τρελό , άρρωστο , κακόβουλο ΄ και μετά θα είσαι εύκολη λεία για να χτυπάνε τα άρρωστα ένστικτα των "φασιστικών αυτών τεράτων " . Αν σε τελειώσουν "ναρκωμένοι " , όπως είναι συνήθως ή αφιονισμένοι από την εγκληματική τους μέθοδο , την ανθρωποφαγία τους και την αρρώστια για δύναμη , τότε ποιός θα σε αναζητήσει , μη και ανακουφισθούν θάλεγα οι γύρω σου ( αφού είχαν καταφέρει να τους γίνεις πρόβλημα ) . Όπως αποφεύγουν έναν βαριά νοσούντα οι "υγιείς " , που δεν θέλουν να φορτωθούν προβλήματα άλλα και ζητούν την ευχάριστη ατμόσφαιρα συνήθως.
Απευθυνθήκαμε στην διεθνή αμνηστία , απευθυνόμαστε εκ νέου , ευελπιστούμε οι εκκλήσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ( πως αλλιώς θα είσαι άνθρωπος ;)να εισακουσθούν και να βρουν τον τρόπο να σταματήσουν αυτή την τραγωδία για τους βαλλόμενους πολίτες και για την χώρα.

1 σχόλιο:

doraF είπε...

Έλεγες δεν θα ξημερώσει ,θα σε πνίξουν με τα χημικά και τα εξ απηνής σαν γροθιές στο στομάχι , θυμήθηκε τότε τον ηθοποιό κάπου στο ποντίκι το διάβασε που πέρασε πια, καρκίνο στο στομάχι ΄,θυμήθηκε τον Αντώνη που λάκισε τραβώντας για τα επουράνια από τον καρκίνο που είχε εισπράξει στο καταχτυπημενο συκώτι του ΄ θυμήθηκε τον Φίλιππα που μέσα σε δυο μίνες αποχαιρέτησε τα εγκόσμια με όγκο στον εγκέφαλο, ΄ θυμήθηκε και όλους τους αθώους πονεμένους φευγάτους πια . ' Τι τα θες κινδυνεύουμε όλοι μας από τα τέρατα αυτά που δεν συλλαμβανονται και αν κινηθεί κάτι εναντίον τους, αόρατη χείρα μετά απο λίγο τους αφήνει να συνεχίσουν τους φόνους για τα εμπορία και την εξουσία . Εδω βρίσκονται όλοι μαζί από κάτω ΄.θα αναρωτηθείς πως και που χωράνε < τουρλουμπουκι > παντού όλοι μαζί? Η νομιμότητα και οι αρχές ? τέτοιες μέρες που να ταξιδεύουν?