Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016


Δεν γνωρίζω- πια - αν υπάρχουν εχέφρονες που κατέχουν θέσεις για την ασφάλεια των πολιτών και την υγιή διαβίωσή τους στο τόπο μας;
 Από αυτά που διαδραματίζονται στην περιοχή μας , στη γειτονιά μας, στο σπίτι μας συμπεραίνεις με καθολικό τρόμο ότι " άνθρωποι  με σημάδια παράνοιας και ψυχικής διαταραχής έχουν τον έλεγχο για την διαβίωσή μας . Και ποία είναι τα συμβαίνοντα για να μας οδηγούν σε αυτές τις εκτιμήσεις;
Στον χώρο που διαμένουμε μέρα νύχτα ο α'ερας που εισπνέουμε είναι μεταλλαγμένος με ουσίες ( άλλοτε ιούς γρίπης , ν1, καρκινογόνα, ακόμη και ναρκοουσίες για να μας κρατούν σε υπερένταση και αυπνία ) ,τώρα δε τελευταία έχουν γεμίσει τον χώρο , χωρίς σταματημό ( ελάχιστα λεπτά να σταματούν )με αλλεργιογόνες ουσίες . Έχουμε απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Συγγρού , σου παρέχουν αγωγή , αλλά ηρεμείς μόνο τα ελάχιστα λεπτά που δεν γεμίζουν τον χώρο με κάτι που το αντιλαμβάνεσαι στον αέρα.
 - Επίσης όποιον στοχεύουν για τα δικά τους (πονηρά και σκοτεινά ) που επιτελούν τις μέρες αυτές που έχουν κρυώσει λιγάκι , του ρίχνουν μια ιωσούλα  με διάρροιες , τρομερούς πονοκεφάλους , κ.α .
- Στην χώρα μας δεν υπάρχει , ή δεν υπήρξε μέριμνα , αφού σπείρανε σε πολλούς ( τώρα σχεδόν όλους) τις υποδοχές ( σε άλλους με την "θέλησή τους " σε μας  ανέντιμα "χωρίς την θέλησή μας"( δημοκρατική χώρα στην Ε.Ε ) για να είσαι  έρμαιο των

ΧΗΜΙΚΏΝ ΨΕΚΑΣΜΏΝ και άλλων θανατηφόρων παιχνιδιών ( ο υπόγειος  -ηλίθιος -αθέατος εμφύλιο πόλεμος με θύματα νεκρούς και  θύτες ατιμώρητους) , μέριμνα που να προσφύγεις για να βρεις την ηρεμία και την υγεία  σου , την ζωή σου , για να ελευθερώθείς από ΄την βάσανο από αέρα και τα ηλεκτρομαγνητικά ενοχλήματα του κάθε διεστραμμένου παρανοικού .
 - Θα ψιθυρίσεις  ο΄τι υπάρχουν οι αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων , κ.τ.λ, οι θεσμοί , οι γιατροί να προσφύγεις .
Και όμως πηγαίνεις σε όλα αυτά και πάλι βρίσκεσαι στο μηδέν , να κομματιάζεις από την "φαγουρόσκονη " το σώμα σου , να ρίχνεις δάκρυα στα μάτια σου ( φαρμακευτικά) , να κρατάς τα χέρια σου σφιχτά γύρω από την κοιλιά σου . Τι θα καταφέρεις , μακάρι την ηρεμία και την κουτσοελευθερία μου , αλλά δεν βρίσκεται μια φωνή από αυτούς που ελέγχουν τις τύχες μας σοβαρή , μετρημένη, με αρετή , όχι χθόνια , δημοκρατική ,να σηκώσει τοίχο και αλήθεια απέναντι σε όλο αυτό το παρανοικό παιχνίδι του θανάτου , που ίσως μας σπρώξανε οι ξένοι .
 -  Και εμείς που καυχιόμαστε απόγονοι γενναίων , πολιτισμένων , φιλοσόφων , δημοκρατών , τι κάναμε δεχτήκαμε και ελέγξαμε σχεδόν τους περισσότερους Έλληνες πολίτες ,άλλους στον ξύπνιο και άλλους στον ύπνο , χωρίς να αναρωτηθούν σε πια ζοφερή, αποπνικτική ,μεσαιωνική κατάσταση , σαν από μυθιστόρημα του Κάφκα οδηγήσανε τη χώρα , χωρίς δικλείδες ασφαλείας .
 - Ποιός θα ελέγξει τώρα αυτούς ,που έχουν την ζωή μας και την ελευθερία μας στα χέρια τους και με τα κομπιούτερ και τα κινητά μας γεμίζουν την ίωση που θέλουν , σκοτώνουν αυτόν που αντιστέκεται ή δεν τον "γουστάρουν"και αφήνουν αλώβητους τα φίδια και τους διεστραμμένους που τους ακολουθούν σαν πίθηκονενέκοι;

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

     Φθινοπωρινό τοπίο του V. Kandinsky συν  Ashes του Ε.Μunch

Αλλά η δική μας φύση άρρωστη και ο αέρας της παραγεμισμένος , που μόνο το άγγιγμα του σε πνίγει και σε παραμορφώνει με κόκκινες αλλεργικές αποικίες.
Και όλα αυτά τα καμώματα της ||ψεκασμένης|| ατμόσφαιρας το αποδίδουν αθώα στην εποχή του Φθινοπώρου και στον ανάποδο Σεπτέμβρη με τις αιφνίδιες αλλαγές του καιρού! 
Τι μας σερβίρουν σαν άδολες εξηγήσεις και τα αναμασάμε μακράν της αλήθειας.
 Και οι μέρες περνούν μουλωχτές υπόκωφες στην χώρα του σκιερού μπλε και της χαρούμενης "λευκότητας" που αντανακλά τις ασχήμιες και τις υπόγειες διαδρομές των "περήφανων " κατοίκων της κατά τ ΄ άλλα.
Ψεκασμένοι, άλλως ραντισμένοι  καθ΄΄ολοκληρία ,αλλά και οριοθετημένοι στους "εχθρούς " του καθαγιασμένου κράτους, όπου εκεί στις οριοθετημένες περιοχές με συνενοχή από ανωτέρους και σκοτεινούς εγκεφάλους ξεπερνούν τους κανόνες , που δεν είναι ίσοι και όμοιοι για όλους .,όπως επιτάσσει η δημοκρατία.
Φοβάμαι ότι , παρά τον καταγγελτικό λόγο για να υπερασπιζόμαστε τις ζωές μας , έστω αυτές τις μικρές διαδρομές μας, τις αφανείς πάνω στο χνάρι της ζωής, οι άρρωστοι καιροί με τους βίαιους και ανένδοτους στο κακό ανθρώπους τους και τον Οργουελικό έλεγχο όλων , και των αναπνοών μας , των πάντων , στο τέλος θα θρηνούμε ( απορώντας ) πως χάθηκαν τόσοι ; και οι καλύτεροι με αρετές πως φεύγουν ανεπιστρεπτί  ;
Η εξήγηση , η καταγγελία , η φωνή για  τις πρακτικές μαύρων εποχών της ιστορίας της ανθρωπότητας, πρακτικές ναζιστικές ,που καταδικάστηκαν απ'ο όλη την ανθρωπότητα ( και από τους ίδιους τους Γερμανούς ακόμη) , η κραυγή ότι έτσι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια της αδιάφορης χώρας επιστρέφει με ηχώ πάλι στο δωμάτιο ,και στο πληγιασμένο κορμί , από την χημική αόρατη κατ΄όλους μας ρίψη , αλλά ο λαιμός , η μύτη , τα κύτταρα που διαμαρτύρονται με τον μέχρι αίματος κνησμό το καταμαρτυρούν.
Αλλά κι η απειλή που σιγοψιθυρίζεται " σώπα , σώπα , μην αντιδράς , σώπα - σώπα μη μιλάς "βλαμμένο" ,δεν θα επιβιώσεις αν δεν κάνεις την  "πάπια" σε όλα όσα γίνονται !
Και μη πει κανείς ότι δεν αγωνίστηκα και νομικά  για την αξιοπρέπειά , την ελευθερία βούλησης ,τα δικαιώματά του ανθρώπου, αλλά παντού σχεδόν υπεκφυγή και ομίχλη συμψηφισμού ή άλλα λόγια ή σοφιστείες για να αγαπιόμαστε και να διασκεδάζουμε 'ολοι μαζί , κλείνοντας τα μάτια στην βία , στον μεσαίωνα,στους θανάτους κατά επιλογή των "ισχυρών (νεοταξιτών)" , στα χημικά και στον άθλιο κρυφό εμφύλιο αλά Πινοσέτ ,που μας οδηγούν.
Θα κλείσω με δόση χιούμορ και ειρωνείας , " γρηγορείτε - αφυπνιστείτε"  προβληματιστείτε εικάζουν  ότι οι νεοναζί βρίσκονται πίσω από αυτά που καταγγέλλουμε!Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016


 Γράφουμε στο τέλος τέλος για να ξορκίσουμε το κακό.
Απορώ με το όλο σύστημα συνωμοσίας γύρω μου, μας ΄εχουν βάλει σε κόκκινο κύκλο από τότε που φωνάζαμε - όχι στους πολέμους στο Ιράκ ,όχι στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας , όχι στο αιματοκύλισμα στην Συρία , όχι στην βαρβαρότητα του τέλους των αντίπαλων ηγετών , όχι στην ρίψη χημικών και νάσου το κατάλληλο ανθρώπινο κρέας για τους ηλίθιους κανιβαλιστικούς πολέμους των "μυστικών υπηρεσιών".
Τις τελευταίες μέρες έχουν αφηνιάσει , δεν κρατούν κανένα πρόσχημα τα υπνωτισμένα παρανοικά όργανά τους , χτυπάνε αθ'ωους , γυναίκες , γέρους και ηλικιωμένες μάνες , γιαγιές, όλη η χώρα ένα απέραντο σύστημα χαφιεδισμού και ηλιθίων πληροφοριών, όλοι είμαστε ελεγχόμενοι , ελάχιστοι είναι ακόμη αλώβητοι.
Ως προς τι όλα αυτά , να σκοτώνουν για να τους φέρνουν ( βλέπε ο υπόκοσμος) δύναμη για να μένουν ή να έχουν την εξουσία.
Για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τους νεοβαρβάρους τα καταγγέλλεις , τα γράφεις και είμαι καταδικασμένη από 'ολο αυτό το σατανικ'ό με κανόνες Ναιτών πλέγμα να πεθάνω με πόνους, βασανιστήρια ( αφού οι γιατροί δεν εντοπίζουν τα νανοσωματίδια ,που παράνομα και τρομοκρατικά μας τοποθετούν) και την αυπνία , που για να μη συλλάβουν αυτούς τους " λαγούς " πρέπει εμείς να μένουμε ξάγρυπνοι με την χημική ρίψη για υπερδιέγερση και ανησυχία ( ίσως να είναι και ουσίες ναρκωτικές σε αέρια μορφή ).
Οι αρχές τα μικρά τα κοσκινίζουν και τα συλλαμβάνουν , εδώ που μπορεί να μας ποτίζουν από τον α΄ερα η αλυσίδες αυτές των δολοφόνων όχι μόνο μένουν ατιμώρητοι , αλλά σταδιακά γίνονται και οι συνομιλητές της εξουσίας.
Είμαστε όμηροι , κανείς δεν κοιτάζει, φεύγεις σε άλλη χώρα σε προτρύνουν ή αυτομολείς από όλα αυτά μόνος σου .

Ησυχία , σσσςς , η Ελλάδα έχει σθένος , έχει την Ευρώπη ,έχει {δημοκρατία}, γιατί δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς και να αποβάλλεις τα καρκινογόνα "στοιχεία ";;;;;;; Δεν ξέρω αν θα αντέξουμε περισσότερο , μας έχουν χωρίς ύπνο ,από την Κυριακή το βράδυ , ποιούς να χαρακτηρίσεις αυτούς που μας δώσανε στους βασανιστές ή τους ψυχοπαθείς βασανιστές ; Οι υπηρεσίες ασφαλείας τους γνωρίζουν και σιωπούν , συνένοχοι ; Και για το τέλος η φρίκη , γιατί σε μας , γιατί από κάτω από την επιφάνεια της λαμπερής κοινωνίας μας κρυβ'οταν ο βόρβορος και το διαρκές έγκλημα ; Όλοι όμως έχουν διπλά σπιτια και κατοικίες , ε ας έρχονται να μας εκβιάσουν για να μπαινοβγαίνουν οι παραπάνω μέσα , τι πειράζει , φαίνεται τίποτα;---

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016


--- 2009 , ή ίσως και 2008, άρχισε η σκληρή και άνανδρη περιπέτεια του πατέρα και η δική μας αφύπνιση από την ασφάλεια και την  ειρηνική διαβίωση ή έτσι νομίζαμε έως τότε ότι είχαμε.
Τι ωραία χώρα  η δική μας  ,πιστεύαμε ,σε σχέση με τις" άλλες βάρβαρες ",που καταπατούν τα ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ και τις ελευθερίες των  πολιτών τους?  και τι προοδευτικά κινήματα με διανούμενους που έχουμε εμείς οι τυχεροί Έλληνες;( κανένας δεν μιλά , άκρα του τάφου σιωπή, απευθύνθηκα σχεδόν παντού).
Και η κεραμίδα έρχεται μαζί με την απόγνωση από τις κάθετες απαντήσεις των γιατρών , που δεν σ άφήνουν περιθώρια ελπίδας .ή μήπως υπήρχε αν αφήνανε αυτούς ,που στοχοποιούνε και τους εξοντώνουν με μεθόδους Γκεστάπο και Μεσσαίωνα συν το μεγάλο όπλο τους τα χημικ'α από αέρα.
Στο τέλος εξαντλημένος ο οργανισμός από την μάχη ,που δίνει δέχεται ( αφού είναι στο στόχαστρο των κανιβαλικών , παρανοϊκών εγκληματιών ) και ότι μικρόβιο ή χημικό θανατηφόρο αέριο θελήσει το θολωμένο με μοβώρικο μίσος και ναρκωμένο με κάθε λογής ναρκωτικά μυαλό τους και έρχεται ο θάνατος πιο βασανιστικά και χωρίς κανείς να προδίδει την αιτία, \ μήπως φαίνεται ;;
 όχι  ή όλοι  οι επαίοντες εθελοτυφλούν , ενώ γνωρίζουν ότι σκοτώνουν , αλλά αφού βάλανε εμάς να κυβερνήσουμε δεν χάλασε και ο κόσμος για τον βάρβαρο θάνατο του κυρ-Αλέξανδρου , του Αντώνη ( αναπαυμένος πια ο φίλος) , του κυρ- Σπύρου ( έφυγε οργισμένος και αδικημένος από άθλιους ,που δεν πληρώνουν για τα εγκλήματά τους και συνεχίζουν ώ του θαύματος τα ίδια βάναυσα , ,μεσσαιωνικά τερτίπια σε μένα ,που με κυνηγούν με τα χημικά και με στόχο την αγρύπνια και τα λυσσαλέα χτυπήματα περιμένουν τον θάνατό μου ή την αυτοκτονία για σασπένς τα ανθρωπόμορφα αυτά πιόνια).
Τακτική των λύκων ,που βρίσκονται στην χώρα και διαφεντεύουν αυτοί ( εμείς σας φέρνουμε στην εξουσία , άρα θα σκοτώνουμε όποιον μας εξυπηρετεί τα άρρωστα σχέδιά μας θα κουβεντιάζουνε στις κρυψώνες τους , που τις γνωρίζουν όλοι και το παιχνίδι καλά κρατεί( γειά σου δεβρέναγα από την Πελοπόννησο ,που τους εκπαιδεύεις στην αϋπνία και τα βασανιστήρια , έτσι θα έχετε εσείς οι άλλοι εξουσία ) ή " τρέλα πουλάνε αυτοί οι Συριζαίοι , χωρίς αυτούς εδώ νεκρούς , αυτοί δεν μπορούν να κυβερνήσουν " .
Ποιανού το αυτί θα ευαισθητοποιηθεί , ή ποίος αυτεπάγγελτα ( όλοι φοβόμαστε αλίμονο) θα τους κυνηγήσει κατ΄επιταγή του Συντάγματος και  του νόμου.
Εμένα κύριε Κράτος με τους κυβερνώντες ποιός με έπιασε στον ύπνο ( φτωχικά σπίτια , ενοίκιο , χωρίς πόρτες ασφαλείας) και με παρέδωσε εδώ στην οδό Μ'ιλωνος ,που μένουν και  στις από γύρω οδούς και με βασανίζουν , με ελέγχουν και στην αναπνοή μου ακόμη και με σκοτώνουν κατά παραγγελία κρατικών αξιωματούχων ή και ξένων.
Νοιώθουμε σαν να μας έχουν απαγάγει από τη ζωή μας και να είμαστε όμηροι μέχρι τον καρκίνο ,που προσπαθεί το " σαΐνι των μυστικών " να μας μπολιάσει.
Είμαστε ελεύθεροι πολίτες όλοι ή μόνο μερικοί και οι άλλοι είμαστε στο έλεος των υπαλλήλων σας και φοβισμένοι ή ναρκισευόμενοι  τραβάμε τα προσωπικά μας Άουβιτς ή Γκουαναντάμο;
Πάλι άρρωστη από αυπνία ,πόνο , βραχνάδα από την οργή και αυτά τα "κτήνη " - εντύπωση μου κάνει η επιμονή τους - χαιρέκακα  συνεχίζουν τα μαρτύρια . Προφανώς υπάρχει σκοπός δόλιος και πονηρός κάτω από όλα αυτά τα ΄βασανιστήρια και την Οργουελική παρακολούθηση , ας σκεφτούμε  τους πολέμους ( φανερούς και μυστικούς γιατί γίνονται ) κι θα έχουμε την εξήγηση , για την φρίκη που βιώνουμε εμείς οι ? εκλεκτοί ?
Απορώ ,πως οι αρχές ή το ή τα  καθ ύλη αρμόδια υπουργεία δεν επεμβαίνουν , μα εδώ πρόκειται για θανάτους και με βασανιστήρια.
Άυπνη , θύμα ομηρίας , για να μη συλλαμβάνουν αυτούς που κάνουν τις " σκατοδουλειές " , πιστεύω μας χρησιμοποιούν μέχρι να περάσει ο κίνδυνος για αυτούς και μετά ας πάνε στη δουλειά τους ή και να μην πάμε αδιαφορούνε  και συνεχίζουν την επομένη τα ίδια ακριβώς και με την ίδια επιμονή.
Κ'αποιος από τους λειτουργούς  ανέφερε ότι και τα κόμματα φταίνε για την κτηνώδη βαρβαρότητα και χημικο μεταλλική επίθεση ,που δεχόμαστε.
Είναι μεγάλα συμφέροντα και δίκτυα , πολλές εξουσίες , γιαυτό δεν επεμβαίνουν στην πολεμοχαρή άλωση των βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των ανθρώπων.
Η νύστα μεγάλη και άρρωστη , τα χέρια ακολουθούν τα βλέφαρα , αλλά έρχεται η " μπόχα" από χημικό αέριο και σε κρατάει άγρυπνο { τι έχουν ανακαλύψει ;;}, τι θα προσκομίσουν πάλι αύριο στα αφεντικά τους , ζουν και εργάζονται μέσα από την δική μας ομηρία.
Φύγε μας συμβουλεύει κάποιος και έλα αργότερα που θα σε έχουν ξεχάσει , όμως λάθος όπου πας είναι πίσω σου ( δεν έχω σάλιο για να φτύσω ).
Βασανίστηκες κυρ Μαντέλο , δεν μιλούσες , σε σκοτώνανε και δεν είχες 'εναν σύμμαχο , προστάτευσες εμάς , αλλά μετά τον θάνατό σου και πριν τελειώσει το πένθος μας , μας βρήκαν για να συνεχίσουν το κρεματόριο. Εμένα αφήστε με σαν Ιφιγένεια με σέρνουν ( παρόλο που χω στυλώσει τα πόδια στην Γη) , ποιοί άλλοι δεν μιλάνε και έχουν σειρά;Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ναι είχαν μπει στην πόλη οι εχθροί και όλοι περί άλλων τυρβάζανε, τώρα δολοφονούν ανενόχλητοι και αόρατοι ,ατιμώρητοι .Ήταν κρυμμένοι παντού , τα κόμματα γεμάτα από " μυστικούς " και μεις αθώοι περιμέναμε τα καλύτερα με τις ιδέες και τα "οράματα".Μας σκοτώνουν εχθές , σήμερα , τους καταγγέλεις παντού , και όλοι νίπτουν τας χείρας τους και η εξουσία τους δεν κινδυνεύει αν σκοτώνουν εσένα. Τους έχουν πείσει ότι για να εξουσιάζουν κάποιοι πρεπει να χτυπάμε τούτους τους φτωχούς , χωρίς άκρες πολίτες και χωρίς να τους ρωτήσουμε καν για τίποτα , όλα θα γίνουν για το καλό τους , τον γρήγορο θάνατο που τους προσφέρουμε νύχτα - μέρα. Άθλιοι , αιδώς .

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , και στους θαλάμους αερίων των Ναζί θα μας άφηναν λίγο χρόνο για να αναπνεύσουμε.
Εδώ στην Πρέβεζα , αλλά και στην Αθήνα να ήμασταν τα ίδια θα τραβούσαμε από τους Νεοαζί "πρακτόρους" , και τους υποτακτικούς τους ( που οι αρχές δεν βλέπουν κλείνοντας τα μάτια) , οι οποίοι λειτουργώντας σαν αλλοι Εσκομπάρ - δολοφόνοι , μας δολοφονούν με σφραγίδα made in Greece.
Δηλ ,μας ψεκάζουν πιστέψτε μας όλη την βραδυά και μας "χαιδεύουν -χτυπάνε " όλη την κοιλιακή χώρα συν μάτια , νεφρά, κ.α . Γιατ όλα τούτα , για να κάνουν τις πολιτικές τους , τις δολοφονίες τους , το ανεβάζω και κατεβάζω εξουσίες, να δείξουν στον τάδε , εσένα ,εμένα , να πληρώσουμε εμείς για τα συμφέροντά τους.
Οι αρχές που απευθυνθήκαμε , γιατί ολοφάνερα μας δολοφονούν , δεν αναπνέουμε στα μικρά δωματιά μας, ποιός σαν εμάς σήμερα το πρωί δεν θα΄τον έχει αγκαλιάσει ο καρκίνος ή η αυτοχειρία- μας ΄έχουν αφήσει στο έλεος του θεού και των δυνατοτήτων μας , που είναι μόνο πια η οργή και η αποστροφή για τις άβουλες αρχές μας.
Σε απειλούν ,ότι πρεπει να τιμωρηθείς γιατί φωνάζεις και κραυγάζεις για όλα αυτά τα αόρατα τάχατες εγκλήματα, που δεν τιμωρούνται ποτέ στις σημερινές " δημοκρατίες"
Πόσο να κραυγάσω , ντροπή πια , με σκοτώνουν γιατί με διαλέξανε ,παρά τη θέλησή μου σε ένα πόλεμο , που δεν επιθυμώ και καταδικάζω μετά βδελυγμ΄ιας, 'η βάζουν τους άλλους ειδικούς ,τους ξένους ( όλοι γνωρίζουν στον μικρό αυτόν τόπο) ,που ξέρουν από ΗΑΑRP , από χημικά , από μεταλλικ'α σωματίδια στο σώμα , από στοχευμένους καρκίνους , ανακοπές και η δουλεία γίνεται και δεν φαινόμαστε εμείς οι "καλοί Έλληνες".
Σταματήστε , πριν θρηνήσουμε άπειρα θύματα . Σήμερα έδειξαν εμένα ,αύριο εσένα και δεν θα υπάρχει κανείς θεσμό΄ς ελεύθερος να σε σώσει !!!!!

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν υπάρχουν λέξεις πια για να την βαρβαρότητα και την κτηνωδία.
Αφού συνοδέψαμε τους συγγενείς μας στο αμετάκλητο ταξίδι , και προσπαθούσαμε ο καθένας να φέρει βόλτα την θλίψη του , το βράδυ ξανάρχισαν οι αμετανόητοι δολοφόνοι , μυστικοκανίβαλλοι ανθρώπινου κρέατος.
Να αγγίξουν ότι εύκαιρο από τα όργανα και τα κόκκαλα , από εσένα που κάποιοι υψηλά ευρισκόμενοι σε έχουν πουλήσει ως δούλο τους ή δώσει σαν ανθρώπινο κέρασμα για να έχουν οι ίδιοι την εξουσία.
Όλα γνωστά , οι περισσότεροι γνωστοί και με καταγγελίες στις αρχές , αλλά τα συμβάντα τα ίδια , η ανθρωποφαγία τους άπληστη, οι νύχτες εφιαλτικές από τα χημικά στο χώρο σου και τα χτυπήματα -σπασμούς Θα μας εξοντώσουν όσο νούπω για την αρχομανία και την " γκεσταπίτικη πρακτική και αντίληψή τους . Ηπλη και το χωριό σφύζει από δαύτους , όλα στον έλεγχό τους και στην υπηρεσία τους .
Και οι ανθρώπινες ζωές κύριε πρωθυπουργέ χάρισμα στους εκβιαστές και τους εντολοδόχους της νέας τάξης πλεον των πραγμάτων;
Γιατί δεν αλλάζετε κάτι , η δημοκρατία νοσεί και τα δικαιώματα του ανθρώπου , η αξιοπρέπεια και η ζωή , που δεν μας επιτρέπουν ετσιθελικά να ζήσουμε..

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016


Στο χωριό τα νέα μεταδίδει ο θλιμμένος  παρατεταμένος με παύσεις  ήχος  της καμπάνας.
Κάποιος έφυγε πάλι , σε κάποιους κοντινός και αγαπητός , σε άλλους γνωστός και σε άλλους  ξένος .
Το χωριό έχει πληθύνει στους νέους καιρούς , πολλοί που ήρθαν για να κτίσουν το δεύτερο σπίτι τους , το εξοχικό , μιας και η θάλασσα το αγκαλιάζει στον νοτιά και έτσι δεν πολυγνωρίζονται ή και συγχνωτίζονται όλοι μεταξύ τους.
-          Ποιος έφυγε ; Α! τι κρίμα , νέος άνθρωπος  χάθηκε, φτωχός βι
οπαλαιστής ο καημένος . Τι κρίμα ακούγεται από τα χείλη αυτών που  μάθανε  το άσχημο « νέο» και το μεταδίδουν στους άλλους γνωστούς του χωριανούς.
Ναι εκείνος , με το τρακτέρ , που  έμενε στο φτωχικό σπιτάκι στην πάνω γειτονιά , ψηλά στον λόφο , ο αδύνατος με το σκαμμένο πρόσωπο και τα γρετσιασμένα από την δουλειά  χέρια.
Ήταν ΄αρρωστος  το τελευταίο διάστημα , βασανιζόταν , ε! δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο , παρόλο που η μορφή του πριν αρρωστήσει θαρρείς  και τον περιγελούσε τον χάρο με το καλαμπουράκι και  το κρασάκι .
Περιπλανήθηκε αρκετά σε Γερμανία , εδώ οδηγός σε φορτηγό  , αγρότης μετά με το τρακτέρ για πολεμοφόδιο  και κατά το τέλος με «λιγοστά ζώα» να τα ακολουθεί στα μονοπάτια με τους βάτους και τα  χωράφια με  βλάστηση για τροφή.
-          Οι γειτονιές σήμερα ήταν από το πρωί βροχερές, νωπές , οι λακκούβες και οι δρόμοι πιο άσχημοι και «λεροί» και οι πολλές μαυροφορεμένες χήρες από την αυλή των σπιτιών τους ρωτούν σταυροκοπιώντας  για την ώρα του κατευόδιου.
Δεν διάλεξε να φύγει μέρα ηλιόλουστη, χαρούμενη , αλλά βροχερή , συννεφιασμένη . μολυβί, όπως και η φτωχική ζωή του ( όχι ότι δεν πέρασε και χαρές με γλέντια και γλεντζές όπως ήταν από την φτιασιά του δεν το έβαζε κάτω στην κακομοιριά ).
Αποχαιρέτησε μέσα από τις αστραπές και τις βροντές , την ασταμάτητη μουρμούρα της βροχής και πέρασε στον δρόμο της γαλήνης πια.
Το χωριό σιωπηλό , σχεδόν μόνο του μετά το πολύβουο Καλοκαίρι κάνει τους λογαριασμούς του για αυτά που φύγαν και πέρασαν ( καλώς ή κακώς καμωμένα θα φανεί στο μέλλον) και τα τωρινά ή αυτά που ερχονται.
Σήμερα πάντως θα συνοδέψουν τον χωριανό τους υπό τον ήχο της αδιάκοπης βροχής αντί για μοιρολόι στην τελευταία κατοικία της ειρήνης πια και της ανάπαυσης στην αιώνια γαλήνη. Αναπαύσου εν Ειρήνη..


Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Σαν επίθεση επιλεκτικής καταστροφής έγινε η ζωή μας, με το κουράγιο να έχει εξαντληθεί από το καθημερινό πόλεμο "ομηρίας" που μας εξαντλούνε.
Ο ύπνος λίγος . μόνο όσο τους βολεύει για να μένεις κινούμενος ζωντανός νεκρός .
Τι συμβαίνει συμπρατριώτες , έχουν πόλεμο μυστικό οι " άρπαγες και οι ακολουθούντες αυτούς καιροσκόποι εαυτούληδες και παρανοούντες εξουσιομανείς" και στη μέση τοποθετούν τους πολίτες ,που ανάλογα με τις ορέξεις τους θα φαγωθούν;
Πάντως εδώ στην μελαγχολική κάποτε όμορφη πόλη με την αληθινή "κάποτε " ζωή , δυο΄δυό τα ψεκαστικά ραντίζουν προφανώς τον θάνατο, δεν υποφέρεται η εισπνοή τους και η ζωή αγώνας σκληροτράχηλος , γιατί δεν ξέρεις ποιοί είναι όλοι τούτοι ,που διψούν για ανθρώπινες σάρκες.
Η πολιτεία μοιάζει ανίσχυρη και ανήμπορη με τους θεσμούς της να φαίνονται ξεπερασμένοι και μακρινοί στο πάλαι ποτέ διαφορετικό κόσμο.
Στο δίκαιό μας ο θάνατος ή αν θέλετε η πρόκληση θανάτου με οποιονδήποτε τρόπο φανερό δικάζεται και τιμωρείται.
Στον άνισο όμως τούτο " ναζιστικό " πόλεμο με όπλα τα χημικά που τα δεχτήκαμε ,αλλά δεν προβλέψαμε να τα εντοπίζουμε με κάποιες μετρήσεις στον οργανισμό , τα " μεταλλοσωματίδια , που μας έχουν μπολιάσει , ενεργοποιούνται με όλα αυτά συν ειδικά προγράμματα και έτσι το βαλλόμενο θύμα , περιμένει πότε θα νοσήσει ή μπορεί κατά απόψεις και ποτέ.
Δηλ. στον κόσμο μας και στη χώρα μας σκοτώνουν πολίτες ανυπεράσπιστους , χωρίς οι ένοχοι να τιμωρούνται , απλούστατα γιατί δεν φαίνονται για το κακό που προκαλούν , συν τοις άλλοις που έχουν "εξουσιοδοτήσει και τους άσχετους { βλάκες } στην πλειοψηφία να μεταχειρίζονται αυτές τις μεθόδους και όποιον πάρει ο χάρος , γιατί δεν τους εξήγησε κανείς ότι όλες αυτές οι μέθοδοι των "ολίγων που μας ελέγχουν " είναι παράνομες , ναζιστικές και βάλλουν κατά του Συντάγματός μας , της ελευθερίας και των πανανθρώπινων δικαιωμάτων του - ανθρώπου -.......