Πέμπτη 19 Μαΐου 2016





Η νύχτα για κάποιους σαν εμάς , ίσως κάποιοι επιστήμονες ειρωνικά να μας ονομάζουν "  τα Αλιεν ", είναι πάλι ατέλειωτη ξαγρύπνια , γιατί  πολεμάνε τα βουβάλια στην πατρίδα της ελιάς , και τσαλαπατάνε , σκοτώνουν  εμάς τα κουνούπια.
Γιατί θα ρωτήσεις εσε'ις τα "άλιεν" κουνούπια βρεθήκατε ανάμεσα στην μάχη των θηρίων , δεν γνωρίζατε ότι θα σας λιώσουν το καλύτερο , μη σας βασανίζουν εσ αεί το χειρότερο.
Η απάντηση είναι μας αρπάξανε με τη βία και μας μεταφέρανε ανάμεσα στην μάχη των βουβαλιών για την τέρψη τους και τους υπολογισμούς τους.
Ναι? πάλι αγριέψανε , χρησιμοποιο΄υν οι έχοντες την δύναμη και τον έλεγχο των ανθρώπων "άλιεν " τα όπλα τους εναντίον όλων , ακόμη και όσων ήδη έχουν αρρωστήσει ( τα συνηθισμένα πάλι θα αναφέρω καρκίνους , και πόσοι νέοι  φεύγουνε , τα μέταλλα και τα χημικά κάνουν τέλεια θανατερά την " σκατοδουλειά τους".
Τι όμορφη χώρα με "δημοκρατία " , ελευθερίες , δικαιώματα , τόπος να ζεις θάλεγε κάποιος ξένος με την πρώτη ματιά . Είναι όμως έτσι ; Με τη βία - ζόρι κουνάμε τα δάκτυλα στα πλήκτρα , με φόβο  να αρθρώσουμε μια κραυγή να σταματήσει αυτή η επίθεση στους πολίτες  και τη χώρα με τα μυστικά όπλα και γεμάτο τον χώρο με χημικά ( μέταλλα λένε οι επιστήμονες  , αλουμίνιο , βάριο ,κ.α).
Και μόλις έχεις επιστρέψει από ιατρική επίσκεψη για την πρόληψη του εφιάλτη , που θα μας καταδικάσουν σχεδόν τους πολλούς,
 αλλά  παρακολουθώντας μας τον κάθε λόγο , λέξη του γιατρού , κρίνοντας κατά το δοκούν το δικό τους , που θέλει ντε και καλά να σε "βαπτίσει υγιή " για να συνεχίσουν  να παίζουν τα εφιαλτικά τους " παιχνίδια εξουσίας , θανάτου χημικού ".
Τίποτα δεν το σταματά , μόνο η πολιτική βούληση  ,  αν δηλ. τα κόμματα αποφασίσουν να τελειώσει ΄πάραυτα αυτή η πειραματική Οργουελική κατάσταση , που βιώνουμε .
 Το τραγικό είναι ότι είμαστε τότε όλοι εμείς απομονωμένοι και όχι όλοι όμως σε αλλόφρονα  κατάσταση από τα χημικά και τα "πειράγματα στα ευπαθή όργανα μας  , οι άλλοι είναι
ελεγχόμενοι ( ίσως και ξεγελασμένοι ότι κάτι κάνουν διαφορετικό  , ή ψυχοπαθείς που αντι θεραπείας σκοτώνουν με την ανοχή και της παραπολιτείας, γιατί μάλλον ηδονίζονται στην βία , στα χτυπήματα του εχθρού , που δεν είναι άλλος πέρα από τον συμπολίτη του , τον ατυχή  διπλανό του).
Οι επιστήμονες όλοι πιστεύω γνωρίζουν , αλλά φοβούνται ,ανέχονται , υποκύπτουν , μας έχουν όλοι παραδώσει στην απάτη του φαίνεσθαι μόνο , το πραγματικό είναι μια αράχνη τεράστια ,που μας παρακολουθεί , μας ελέγχει , μας καταδικάζει όσους δεν υπακούν και δεν σιωπούν ή δεν δέχονται να τους βαφτίζουν "τρελούς", μήπως και γλυτώσουν  .
Μπορεί να σπάσει η ιδιότυπη αυτή ομερτά και να μας απαντήσουν οι "ελίτ " αυτές που εξουσιάζουν και μας καταδικάζουν αθώα σφάγεια στον θεό Άρη του πολέμου τους, αν  θα ενημερώσουν κάποτε για το το συμβαίνει στον τόπο τούτο του πειράματος  και αν το ΄σύνταγμά μας τηρείται σε όλα αυτά ,που γίνονται για να "αδειάζει ο τόπος" , γιατί φαίνεται αποφάσισαν ότι είμαστε αρκετοί και οι πιο αναλώσιμοι θα είναι οι έχοντες φωνή και αλήθεια μέσα τους.
Υ.Γ { ο ψεκασμός με χημικά δεν έχει σταματήσει από εχτές το βράδυ , άλλοτε ανά δευτερόλεπτο , άλλοτε ανά μισό και το πρωί , που αναγκάστηκα να πάρω το Χημείο του κράτους ανά πέντε λεπτά. Η ισορροπία μας γκρεμίζεται , το τέλος μας ήρθε;Κανείς δεν επεμβαίνει ,τους στέλνουν να κάνουν την "δουλειά τους " και εμείς που δεν γνωρίζουμε τι γίνεται μας πνιγουν στα χημικά ,τους "συνεργάσιμους δικούς τους", τους είχαν διώξει και έρχονται το πρωί σαν καλοιί νοικοκυραίοι.}

Δεν υπάρχουν σχόλια: