Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η ομηρία μας έχει φθάσει στο ναδίρ , από εδώ και μπρός έτοίμασε σου λένε την " αυτοκτονία σου" , για να μη σε κάνουμε εμείς να υποφέρεις με τον καρκίνο ,που σου προκαλούμε.
Να μας απαντήσει κάποιος από τους θεματοφύλακες της εξουσίας ,αν μπορεί να ζει και να κινείται σαν φυσιολογικός άνθρωπος με τις ανάλογες ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας στο σπίτι του , την επιλέγουσα ψυχαγωγία του, αν κύριοι των εξουσιών ,μας πηγαινοφέρνουν 'ολη πραγματικά την νύχτα με ρίψεις χημικών στο κρεβάτι σου, στον καναπέ ,στην καρέκλα, στο μπάνιο, παντού.
Και δεν σταματά στην εισπνοή των καρκινογόνων χημικών ,που εισέρχονται ούτως ή άλλως στον οργανισμ'ο και τα οστά σου , με τα στοχευμένα χημικά τους σε χτυπάνε παράλληλα στο συκώτι , στο εντερικό σύστημα ,ξέρω και εγώ ,παντού πονάς μετά.
Εξοντώνουν εμάς τα αρνιά για να φυλάνε τα δολοφονικά αρπακτικά ,τα στηρίγματα της κάθε εξουσίας.
Τους δείχνεις , τους φανερώνεις , λες δεν μπορεί κάτι θα γίνει , θα λυτρωθούμε εγώ , εσείς φίλοι , τα παιδιά σας , που είναι και αυτά φυλακισμένα - ελεγχόμενα στην τρέλα των "ελίτ των εξουσιών " , αλλά μετά από ένα ελάχιστο διάλειμμα οι ίδιες παρα το κράτος πράξεις και πρακτικές .
Ας βάλει κάτω ο καθένας , υποψιασμένος , γιατί όπως το πήγαν οι εξουσίες μας λίγο πολύ όλοι πια κάτι γνωρίζουν και υποψιάζονται γιατί αυτές οι ομηρίες πολιτών , ο απόλυτος έλεγχός τους με τις υπερσύχγρονες αόρατες μεθόδους κι οι κατά το δοκούν θάνατοι πολλών από αυτών των ιδιότυπα ομήρων .
Το κράτος εγκρίνει όλα αυτά τα παρά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας , τους τόσους κρυμμένους μυστικούς , που μας σκοτώνουν " για τα συμφέροντα του κράτους" ή των " παρανοικών των λεσχών";
Εγκρίνει ο κ. πολιτικός , ο κ. υπουργός , ο κ.ηγέτης την αθέλητη δική μου ομηρία με βασανιστήρια "Μένγγελε" ή παρμένα από την πρακτική των Ες Ες και τον βέβαιο πια θάνατό μου με καρκίνους , σαν άλλους αγαπημένους δικούς μας , περίπου χαμένοι και βασανισμένοι όπως εμείς τώρα .
Πάλι άυπνη , σκοτωμ'ενη , λέω να ξαναπάω στην εφημερία κάποιου νοσοκομείου , θα σε περιθάλψουν βεβαίως με αυτοθυσία πολλές φορές , το βλέπεις διστάζουν όμως - πήγαινε και συνέχισε και έξω τις εξετάσεις , μήπως εντοπίσεις <<με τι σε χτυπάνε και βασανίζεσαι>>.
Και ζουν αυτοί πάντα ,πάντα ελέγχοντας τα πάντα , το σπίτι, τους γύρω σου ,την πολυκατοικία ,την γειτονία ,το σύστημα όλο .
Τρομακτικό , κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει ;
Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα, μη ξεγελιέστε , είναι θέμα δημοκρατίας, ελευθερίας και δικαιωμάτων μας.
Δεν είναι προσωπικό , είναι πρόβλημα όλων μας???
Δεν είναι πρόβλημά μου , είναι όλων μας??





Δεν υπάρχουν σχόλια: