Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πήγες σε μια έκθεση , πίνακες , ομορφιά , τέχνη σε αντιδιαστολή με τους σατανόψυχους περιφερόμενους με το χ'ερι στο πλήκτρο για να εντοπίσει και να χτυπήσει με το πιο σκοτεινό πρόγραμμα το θύμα που θα τύχει να περάσει από σιμά του.
Μετά κάθισες σε κάποιο σκιερό καφενέ με λίγους θαμώνες , ήσυχο , ξεδίψασες και φεύγοντας είχες την " φαεινή ιδέα " να περπατήσεις από τον ποδηλατόδρομο μέχρι τον μεθεπόμενο σταθμό του τραίνου.
Περπατάς με λίγη ζέστη να σε μισοιδρώνει ,αλλά με την θέληση να φτάσεις στο σημείο που έχεις ορίσει την διαδρομή σου.
Κοντοζυγώνεις στα καφενεία και μεζεδοπωλεία και κάτι σε σπρώχνει να αλλάξεις πορεία , να πας από κάτω ,μέχρι να αποφύγεις την πελατεία του "φραπέ" και όλων των άλλων παραγγελιών , αλλά πάλι κάνει ζέστη και προσπαθείς να συντομεύσεις το χρόνο της διαδρομής σου.
Τι αίσθηση είχες ότι θα πέρναγες κάπως ήσυχη Κυριακή, και όμως τα " τεμπέλικα , εφεδρεία όχλου " λαγωνικά μυριστήκαν το θύμα και ετοιμάσανε τα προγράμματα της επίθεσής τους.
Είχαν δοθεί οι σχετικές οδηγίες από κάποιο κέντρο ., που όλο μας " ξεφεύγει" , για το που βρίσκεται , αλλά είναι πάντα 'άρτια ενημερωμ'ενο γι το ποιον θέλουν να ¨" δείξουν " και να "στοχεύσουν " για να εξυπηρετήσουν τους "αφεντάδες " τους .
Η εντολή 'ηταν " χτυπήστε τα κόκκαλα του χεριού με μίσος και κτηνωδία , μέχρι να νοιώσεις το κάψιμο ( σαν από ζεματισμένο - ξεθυμασμένο σίδηρο) , μέχρι να " φτύσεις αίμα " καργια" ,που βγάζεις γλώσσα στους 'αρχοντες της εξουσίας των αόρατων όπλων;και μιλάς , μη υπακούοντας και τηλεφωνείς στους "αποκλεισμένους πια φίλους σου " γαι να δεις τι κάνουν , πως κουμαντάρουν αυτό το κακό που μας βρήκε με τις εμφυτευμένες ( ψείρες) , που λειτουργούν σαν κινητοκάμερες και μας σκοτώνουν ακτινοβολώντας μέσα μας.
Οση ώρα γράφω μου έκαψε -αν, το χέρι στον βραχίονα καμιά δεκαριά φορές , κανείς δεν ακούγεται , ούτε οι "πονόψυχοι" να σου φτύσουν την ρουφιανιά τους , που μένουν πάνω και πιο πάνω μας .
Τα " φονικά εκτελεστικά τέρατα" είναι εδώ , σκοτώνουν γιατί έτσι λέει θα ευοδωθεί καλύτερα ο σκοπός τους , η εξουσία της εκάστοτε ομάδας, που στηρίζουν , δεν σε αφήνουν , σε ξεγελούν για λίγο , και μετά με μεγαλύτερη κτηνωδία σε περιλαβαίνουνε, είναι ο ναζισμός σε πρώτο πρόσωπο !
Τα αρμόδια όργανα εφησυχάζουν από τον ψεύτικο γκεμπελισμό , που αποζέχνουν όλοι τούτοι οι δημόσιοι και μη υπάλληλοι , τα κόμματα αργοπορούν για τα δημοκρατικά , βασικά δικαιώματα , την ίδια την υπόσταση και την ελευθερία των πολιτών , έχουν να τρέξουν για όλα τ άλλα.
Ετούτα είναι πια τα ουσιώδη και τα δημοκρατικά πια δίκια των πολιτών , όποιος σηκώσει ανάστημα σε τούτη την αποφορά του υποκόσμου ,που μας περιβάλλει , στην ψυχοπάθεια των κρυμμένων εκτελεστών , που κανείς δεν τους έχει συλλάβει για τις δολοφονίες , που έχουν διαπράξει με τα" ύπουλα , φασιστικά χτυπήματα με τα ηλεκτρομαγνητικά τους , τα προγράμματα στόχευσης με τα κινητά τους , τις μυστικές κάμερες ( όλοι τόχουν τούμπανο ), εκείνος που θα αντιταχθεί σε όλα αυτά λέγεται προοδευτικός και δημοκρατικός .
Συνεχίζει να μας καίει το χέρι , χτυπώντας το προφανώς με κάποια στόχευση στραμμένη προς το κόκκαλο του χεριού , και με εντολές από κάποιο ή κάποια κέντρα εξουσίας ,που είναι υπεράνω του νόμου ,δυστυχώς , και του συντάγματος της πολιτείας.
Μας έχουν πάρει με τη βία και " στον ύπνο" από την ζωή μας και μας δώσανε στους διεστραμμένους φονιάδες και εμπόρους θανάτου .
Ο φονιάς ,η φόνισσα , οι ηθικοί αυτουργοί και οι φυσικοί θα βαυκαλίζονται τώρα , που σκοτώνουν , παραδομένοι στην αφασική νάρκη τους , πιστεύοντας ότι δουλεύουν για κάποιο χθόνιο σκοπό ,που βάφτισαν ίσως και "μεγαλειώδες".
Και ο κοσμάκης υπνωτισμένος προχωρεί και αυτοί κρυμμένοι πίσω από όποιο διαμέρισμα τους " βγάζει τα σχέδιά τους" , μένουν ελεύθεροι ατιμώρητοι , γιατί ποντάρουν στην μεγάλη ανθρώπινη ρεζέρβα του φόβου , της άγνοιας , της πολιτικής δεισιδαιμονίας .
Είναι κόσμε μας το απόλυτο αρνητικό του διαφωτισμού , της δημοκρατίας , του πολιτισμού .
" Ίσως και να πιστεύουν ότι θα γλυτώνουν πάντα , η τιμωρία δεν θα υπάρξει ποτέ για αυτούς , ότι ο κόσμος μόνο μαύρος και ελεγχόμενος μπορεί να είναι και να βασιλεύει ξανά ο ναζισμός και οι μεθόδοί του.
Είναι ή νοιώθουν ασφαλείς γιατί δεν πλήρωσαν για τον " Μαντέλο, τον μπάρμα Σπύρο" , τον Αντώνη πρόσφατα , δεν θα ξεχάσουμε εκείνο το γέλιο το κριτσιανιστό " χα , χα , χα , μια φορά μας κάνει η μάνα μας , έχουμε υποχρέωση στον εαυτό μας να τον προστατεύσουμε"χα, χα χα!
Καλό βράδυ και χαιρετίσματα στην εξουσία, που μας προστατεύει και μας σκοτώνει συγχρόνως με τους δικούς της υπαλλήλους.
.Γ. Πόσο ανθρωπόζωο πρέπει να είσαι για να επιτίθεσαι σε άρρωστους ανθρώπους , να καταδικάζεις εσύ "υπάνθρωπε " ποιός θα πεθ'ανει και ποιόν θα θερίσει ο καρκίνος .που επέλεξες ; και το τραγικότερο είναι ότι όλοι γνωρίζεστε και σας γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί σας και συναποφασίζετε ποιοόν θα "φάτε " για τα " παιχνιδάκια της εξουσίας ' τόσο απλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: