Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ούτε φράσεις λογοτεχνικές και στρογγυλεμένες , κανενός αλλοτριωμένου παχύδερμου το αυτί δεν ιδρώνει με λόγια πασπαλισμένα με μεταφορές και παρομοιώσεις.
Μπαίνω πάλι για εκατοστή φορά στο θέμα .
Τι να γράψεις και να πεις βρε μαύρη άτυχη , άυπνη δεύτερη , τρίτη , χιλιοστή βραδιά , βομβαρδισμένη με χημικά ,που τα αντιλαμβάνεσαι σαν να πέφτει δακρυγόνο δίπλα σου , τσούζει η μύτη ( παρεπιπτόντως πάντα η μια από τις δύο πλευρές και δει η αριστερή) συν τα άλλα χαιδέματα των ξαφνικών πόνων και σπασμών και πλειστάκις "σαν να περνάει από μέσα σου μέταλλο και σε γδέρνει.
Οι υψηλές μυστικές από τον λαό τεχνολογίες ,που λέγαμε ,που δεν υπηρετούν το καλό της ανθρωπότητας , αλλά την βαρβαρότητα, τον καρκίνο ,και τον θάνατο .
Οι υψηλά ιστάμενοι αφέντες ,γιατί σαν δούλους μας χειρίζονται στο βιλαέτι του γονιού τους, αποφάσισαν για εμάς , για εμένα , σαν άλλοι ιλλουμινάτοι , σαν μυστική λέσχη , να υποστώ σαν πείραμα όλα τα βασανιστήρια των προηγμένων μυστικών τους όπλων ( χημικά πρωτίστως , μεταλλικά εξωγενή σωματίδια - παρά την θέληση και παραβιάζοντας την ασφάλειά μας).
Τον Μάιο φαίνεται η" δημοκρατία'" θυσιάζει κάποιους καλούς πολίτες στον φασισμό , πιστεύω από όσα συλλέγει ο ορθολογισμός μου ότι δόθηκε το "ελεύθερο " για την πλήρη δική μου "κακοποίηση " και την φυσική μου εξόντωση .
Δεν σταματούν στην απειλή του νόμου , στον κανόνα της συνύπαρξης μέσα από τον σεβασμό των ελευθεριών και των δικαιωμάτων, - τα σχέδια εξουσίας να φέρουν εις πέρας - και ας "ταφιάζουν αθώους πολίτες.
Και μετά αναρωτιούνται οι υποκριτές και αυτοί που σκεπάζουν τα"σκατά " κάτω από το χαλί ,μέσα από τις εφημερίδες , μα τόσοι θάνατοι , πάλι κλάψαμε τον τάδε ,που έφυγε περίεργα και άδοξα.
Αν δεν αλλάξει κάτι ΄πάρα πολλοί ,θα φύγουμε με παρόμοιους τρόπους.
Γράφω και ανά χρονικά διαστήματα τα μυστικά "ποντίκια " , που πήραν παράνομα τον έλεγχο των σωμάτων μας και των ζωών μας, στοχεύουν με τα κομπιούτερ τους ,ή τα προγράμματά χτυπημάτων εξόντωσης ( αφού ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκομαι , τι κινείται μέσα μου και απέξω και κατευθύνει τα χημικά ή τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον στόχο που ορέγεται μέσα στην ψυχοπάθεια τους για να χτυπήσουν).
Άνθρωποι ,που το σύστημα εξουσίας τους έκανε "βαμπίρ¨" ,"λύκοι που βρυχώνται για ανθρώπινο αίμα και πτώμα , ανθρωποφάγοι ? λέκτωρ χάνιμπαλ?,
Για να μη πολυλογώ τους εγκαλώ τους έχοντες και κατέχοντες τις εξουσίες για κατάφωρη παραβίαση και βιασμό των δικαιωμάτων μας για ζωή στην χώρα ,που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με τα μικρά και μεγάλα όνειρά μας .
Κλείνω ξημερώματα - δύστυχη μέρα - που με σέρνει σε αναζήτηση νομικού τρόπου ,για την δημοκρατία στο τέλος τέλος , που κάποιοι νεοφερμένοι στην εξουσία τα πήραν όλα αψήφιστα , λίγο θέλει η παράβλεψη και έκπτωση των δικαιωμάτων να σε πάει στο άλλο άκρο . Προλαβαίνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: