Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Άνθρωποι και Ποντίκια

Εικόνες και πρόσωπα των μαύρων ημερών που ζούμε. 

΄Άνθρωποι με ηρωική αυταπάρνηση και συμπόνια να σώζουν ζωές 
και από την άλλη την σκοτεινή πλευρά του κόσμου μας να κάνουν ότι πιο βάρβαρο , άρρωστο , βασανιστήριο , θανατηφόρο , για να σε στείλουν στον θάνατο .
Οι εντολείς ίστανται εκεί , όπου αυτοί οι διεκπαιρεωτές ποντικοί τους ικανοποιούν τα αιμοβόρικα και θανατερά- άρρωστα σχέδιά τους, με περισσευούμενο " γλείψιμο" . 
Θα πει κάποιος ποια η βαρύτητα της δικής σου ζωής , εδώ καθημερινά πνίγονται δεκάδες , σκοτώνονται αμέτρητοι ;, συνηθίσαμε στον θάνατο, σαν κινηματογραφικό γεγονός πια.
Όμως υπάρχει και το κοιτάξτε "Προσοχή " κινδυνεύουμε το ίδιο σχεδόν όλοι αν δεν βοηθήσουμε να ξεσκεπαστεί αυτό το φρικτό , γλοιώδες , άρρωστο , φασιστικό , με επίφαση δημοκρατικότητας πρόσωπο του ναζισμού και του ολοκληρωτισμού , που σύρθηκε η χώρα μας αργά και μεθοδικά. Μας πιάσανε καθ΄΄ ύπνο , μας δικτυώσανε , παρόλα τα ουρλιαχτά μας και την πρόσκρουσή μ ας στα όργανα , ΄η θεσμούς , που έπρεπε να προστατεύουν σαν ασπίδα τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου και "δη" την ελευθερία βούλησης , τα δικαιώματά του , τη φωνή του, το άσυλο του.
Εδώ ύπουλα χρόνο με τον χρόνο τα είχαν καταπατήσει και αφαιρέσει όλα ,για να ελέγξουν σήμερα όλους μας , άλλους χωρίς την θέλησή τους και άλλους με τα σχετικά παραμύθια των " ποντικιών" με τη θέλησή τους .
Και αρχίσανε , α ! αφού σε βάλαμε , πρέπει να σε βασανίζουμε τώρα , και το κοροιδιλίκι , σε έχουν δείξει και βάλει για εξόντωση από πάνω ψηλά από το κράτος.... και σε παραδίδουν , όπως εμένα , άνευ της θελήσεώς μου σε έναν με " συναισθηματική ακαμψία " "βασανιστή και περιμένουν τι;
Το ΘΑΝΑΤΟ μας περιμένουν , ικανοποιημένοι από την σοδειά τους και την
ΔΥΝΑΜΗ που έχουν μοιράσει και πρέπει πια να την διαφυλάξουν κιόλας.
Για αυτό κάθε μέρα ακούς τόσους περίεργους θανάτους ,, όλοι γνωρίζουν , κανένας δεν υψώνει ανάστημα , όλοι φοβόμαστε ότι ο επόμενος για " εκτέλεση" θα είμαι ΕΓΩ.
Ίσως κάποτε λάμπαν με τις πράξεις τους οι άνθρωποι της προόδου και τα γινάτια των κακόψυχων και ο βαρβαρισμός τους τους οδηγούσε στα εκτελεστικά αποσπάσματα, σήμερα με τα έν δυο προγράμματα απο PC ;ή κινητό και ένας σκοτεινός βλαμενοχαρακτήρας κάνει την δουλειά του αποσπάσματος . Ναι , δολοφονούν κατα συρροή , συν το μεγάλο τους οπλοστάσιο , με τα χημικά ,που σε έχουν προετοιμάσει έτσι έτσι ώστε να σε βρίσκουν όπου πας και να σου " χαιδεύουν " το συκώτι , το κεφάλι , το χέρι , τα μάτια ,κ.τ.λ. Εδω κατοικοεδρεύουν όλα και 'ολοι τους , ΜΌΝΟ ΌΠΟΙΟς ΚΩΦΕΎΕΙ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΒΛΕΠΕΙ .Ή νιπτει σαν ΠΙΛΑΤΟς ΠΟΝΤΙΟς, με το πονηρο μειδιαμα της εξουσίας, τας χείρας του. Τι θα γίνει λοιπόν θα μα ςαφήσετε στους ντόπιους ή τους εισαγόμενους βασανιστές , Ελέω Δημοκρατίας;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: