Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αντί γιορτινών ευχών  , μετά λύπης απέραντης σαν ωκεανού, καταγγέλλω ξανά και ξανά, μέχρι πότε , όπως το πάνε, έως το τέλος μας από τα χεράκια τους τα  άσπιλα - μαύρα!
Σας αρέσει ο κινηματογράφος; ναι και εγώ είμαι σινεφίλ, με ταξιδεύει και γενικά προσπαθώ να αποδράσω -όσο  και όπου - μας αφήνουν  τις μια- δύό ώρες ,που είμαι στην αίθουσα. και να ταξιδέψω μαζί με την  ταινία.
Όταν σε « ψεκάζουν ε » όμως με  καρκινογόνα χημικά , που από την οσμή και την επίδραση  είναι σαν να έκανες αξονική τομογραφία εγκεφάλου ,μένεις με το στόμα  να χάσκει μπρος σε μια   άβυσσο ενός διεστραμμένου φασισμού ,που όλο μας κυκλώνει.
Και μένεις εμβρόντητος όταν γίνεται σε μεγάλους κινηματογράφους όπως απόψε στο
Odeon Starcity Συγγρού ;

Φανταστείτε  τον πανικό ενός ατόμου εγκλωβισμένου  μέσα στην αίθουσα να εισπνέει τις παραπάνω καρκινογόνες ουσίες , μήπως και τους ξεφύγει κανείς και ζήσει υγιής , και τι σύμπτωση  προς το τέλος της ταινίας  «ένας άλλος κόσμος» , όπου ακραίες ναζιστικές ομάδες πολιτών  επιτίθενται στους χώρους καταλυμάτων  προσφύγων και μεταναστών , τότε ρίξανε και τις πιο δραστικές ουσίες , που χτυπάνε άμεσα τον εγκέφαλο.

Βούληση χρειάζεται για να σταματήσει πια αυτό το κακό , με τον εντοπισμό  ενός δικτύου προφανώς μεγάλου  ,που μένει στην σκιά και μένει ατιμώρητο , δεν λογοδοτεί για ενέργειες ,που εν δυνάμει σε προετοιμάζουν για ταξίδι στην Αχερουσία.

Επιτέλους η κάθε ανθρώπινη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα μοναδική και σεβαστή, και όλοι μα ’όλοι  οφείλουν να πληρώνουν προς παραδειγματισμό για τις «  παρά τον νόμο και το Σύνταγμά μας δολοφονικές τους πράξεις  και ενέργειες εναντίον της ζωής , του άλλου  , και δη αυτών , που είναι  αδύναμοι να αμυνθούν….

Δεν υπάρχουν σχόλια: