Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ , ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ,ΙΣΩς ΠΟΛΛΟΙ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΙΘΜΟΥς, ΕΚΤΙΜΗΣΕΙς ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ.

ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕς , ΟΙ ΑΡΧΕς ΕΝΝΟΩ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑς ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΄"ΑΤΟΜΑ" , ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑς , ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑς ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ....

.
ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕς ΕΝΤΟς ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥς ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΙς  ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕς, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ.
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟς , ΚΑΝΟΝΙΚΟς , ΟΛΟΑΝΘΡΩΠΟΚΑΜΕΡΕς ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕς ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , " ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ" . 


ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕς ΑΠΕΝΑΝΤΙ , ΧΤΥΠΑΕΙ , ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ",ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥς ΚΩΔΙΚΕς ΤΗς ΠΑΡΑΝΟΙΑς ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ "ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΘΟΥς ΑΙΜΑΤΟς, " ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΑΙΜΑ ΑΘΩΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑς ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΕΝΤΟς ΤΟΥς , ΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΤΟΥ Ή Ας ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟς ΑΥΤΟ ΠΡΑΞΑΝΕ.
ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟς , ΚΡΑΤΟς ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ , ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

ΑΛΛΑ ΜΟΛΙς ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥς " ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΡΗ......
ΟΠΟΙΟς ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ , ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΠΟΥ , ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ , ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣΣΟΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ , ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ΄.ΚΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩς ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ , ΠΡΟς ΤΕΡΨΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗς ΠΑΓΚΟΣΜΙΑς ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑς ΤΑΞΗς ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .Δεν υπάρχουν σχόλια: