Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Στη χώρα των λύκων ( παράφραση από τον Λουντέμη) , είναι μεσάνυχτα. 
Παλεύεις να μείνεις λίγο παραπάνω ξάγρυπνος , γιατί φοβάσαι τι σου επιφυλάσσει πάλι απόψε η νύχτα.



Από παντού μέσα , έξω, λίγο πιο κει , πιο πέρα και γύρω γύρω οι λύκοι παραμονεύουν κάποιο ανθρώπινο θύμα , που δεν  προστατεύεται από τους " ίδιους αυτούς λύκους" , με τον διττό παρανοϊκό ρόλο .
 Και σαν λύκος βρίσκω και δείχνω το θύμα μου ,σας,  και σαν κογιότ  το προστατεύω ξεσκίζοντας τις σάρκες του , με τρόπο σατανικό , που και η "νεκροψία " της καλά και αψόγως οργανωμένης κοινωνίας μας θα το προσπεράσει σαν φυσικά αίτια θανάτου .
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα , πίσω από τους συμβολισμούς με λύκους και κογιότ.
Τι συμβαίνει στις ζοφερές μέρες που ζούμε και είσαι  ξύπνιος πάνω από τα πλήκτρα να προσπαθείς να στείλεις Μήνυμα σε  κάποιους , που μείναν άνθρωποι και στα δυό πόδια .
Ήρθαν όλοι απρόσκλητοι , ετσιθελικά , με την δύναμη της βίας και της υψηλής ή απάνθρωπης θα έλεγα τεχνολογίας  και άρχισε το σχιζοειδές , μεσαιωνικό παιχνίδι της εξουσίας , πέρα και χιλίδες μίλια μακριά από τη θέληση και τα δικαιώματα του υποψηφίου θύματος.
Παίζουν σαν τα ¨ποντίκια έχοντας τα τηλεχειριστήρια με την αντοχή του ανθρώπου , το μυαλό του , τα όργανά του , , όλα είναι στον έλεγχό τους και  ο τρόμος τρέχει με την απέραντη οργή και τη ν θανατηφόρα ανάσα σου , γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου επιφέρουν και το καταληκτικό "χτύπημα".
Αν κάνεις τη ορθολογική κίνηση και απευθυνθείς στα διατεταγμένα όργανα της πολιτείας , πιστεύοντας σε απόδοση του δικαίου, τον σταματημό της με μαθηματική ακρίβεια θανατηφόρας πορείας , που επέλεξαν για το θύμα , τότε όλα αγριεύουν περισσότερο και προστίθενται όλο και περισσότεροι θύτες να σε "Δείχνουνε¨" .
Και αν φοβισμένος κα΄τω από την κουβέρτα σου προσπαθείς ούτε να αναπνεύσεις για να μη σε "βάλουνε πάλι στόχο κι απόψε , οπως χιλιάδες μέρες και νύχτες, τότε σου κοπανάνε μια "δέσμη ¨" θα το ονομάσω στα μηνύγκια , στο κεφάλι , πονάς , ουρλιάζεις πια εσύ σαν κογιότ από ανημπόρια και οργή και γράφεις αράδες , κάποιος θα καταλάβει πιστεύεις , κάποιοι θα μιλήσουν , θα καταραστούν μαζί σου , θα σηκωθούνε να πάνε να κοιτάξουν από το τζάμι έξω , ίσως κάτι διακρίνουν.
 Την ίδια νύχτα στη βουλή πολύβουο πλήθος με θέσεις - αντιπαραθέσεις , όλα για την δημοκρατκή  λειτουργία και την καλυτέρευση των θέσεων της έρημης χώρας , που έχει άλλο υποφερτό ένδυμα απέξω και από μέσα ,στα σκοτεινά άλλη αποκρουστική - μαύρη όψη .
Αυτή την όψη όποιος την γνωρίζει , τον κατευθύνουν ,όπως στην ταινία {dead Man}προς την λήθη στο επέκεινα.
Ισως χρειαστούν πολλά κείμενα , για την ελευθερία και την διαφυγή ,γιατί οι λύκοι είναι πολλοί εδώ μέσα και έξω , και ίσως σωπαίνουν , γιατί απόψε πάλι ουρλιάζανε οι άνθρωποι , . Το πονεμένο κεφάλι φωνάζει , όχι τίποτα , μα τίποτα δεν σας αφήνω να αγγίξετε ,....... αν λειτουργούσε και νικούσε το δίκιο και......




Δεν υπάρχουν σχόλια: