Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ανεμόμυλοι , να γυρίζουν στους αέρηδες μέχρι να καταλαγιάσει  η φύση .
Τότε  ήρεμα και ειρηνικά και αυτοί  γυρίζουν τα μεγάλα φτερά τους στο απαλό πέρασμα  τους.Η κραυγή μας πάλι να χάνεται σε ώτα , με περίβλημα ατσαλιού.
Τι θα γίνει κύριε  κράτος  βρήκες παπά να θάψεις έναν και όπως όλοι γλυκαίνονται και τρελλαίνονται με την εξουσία συνέχισες να θάβεις πολλούς με ασπίδα τα κομμάτια από το σώμα μας !
'Οποια πόρτα και να χτυπήσεις και τολμήσεις και τους θυμίσεις ότι σε μια ευνομούμενη δημοκρατικά οργανωμένη κοινωνία , όταν παραβιάζονται οι βασικοί συνταγματικοί κανόνες και δη των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τότε τι μας γλυτώνει.;
Μα τα θεσμοθετημένα όργανα προστατεύουν τους πολίτες από την αυθαιρεσία , το παρακράτος κ.ο.θ, και όμως όσο και αν εκπλήσσεται κάποιος που θα διαβάσει αυτές τις αράδες , ίσως και θυμώσει μαζί μας , η πραγματικότητα είναι αφόρητη και  απελπιστικά τρομακτική.
'Όλες οι πόρτες  που χτύπησες ,σε παραπέμπανε σε μια άλλη πόρτα που εκείνη ήταν υπεύθυνη για να επιβάλλει τον νόμο, ή να μιλήσει.
Πήγαινες όλο αισιοδοξία εκεί , όμως δυστυχία μας ούτε αυτοί μπορούσαν τίποτε περισσότερο , παρά ότι σε καταλαβαίνουμε ,αλλά " ίσως και να πρέπει να πεθάνετε
εσείς για να ζήσουμε εμείς που ακόμα δεν μας έχουν πολυενοχλήσει και δεν μας ζητά α κ ό μ η    το " σύστημα κράτος μας " να πεθάνουμε ;
Τι άλλο μπορώ να γράψω στην οθόνη , για να καταλάβουμε κάποιοι έστω ότι  κινδυνεύουμε  και όλα αυτά τα γραπτά είναι εκκλήσεις για βοήθεια , αλληλεγγύη και κοινή προσπάθεια για τις αρχές και την αξιοπρέπειά μας!
Μας προτρέψανε να στείλουμε  επιστολή στον κ. πρωθυπουργό μας, ίσως ζούμε στην εποχή του μεγάλου γκεμπελισμού και ενημερώνονται όλοι με αλήθειες στα δέκα( 10) τα εννιά (9 ) να είναι το σιχαμένο ψεύδος ή το άσπρο μαύρο των σοφιστών.
Πιστεύω μετά από τόσο μοναχικό αγώνα να ........σωθούμε;
Υ.Σ. όση ώρα γράφω τις λέξεις αυτές τις πληρώνω , γιατί τα πάντα βλέπονται και σκοπεύονται με " επιθέσεις" , πως αλλιώς να τις περιγράψω , δεν γνωρίζω φυσική , βιολογία , υψηλή ιατρική, στην κοιλιακή χώρα και κατά προτίμηση στην δεξιά πλευρά.
Τι να πεις , άφωνος και άρρωστος εν δυνάμει από την νέα τάξη πραγμάτων .
Και που τα έγραψες , τα κατήγγειλες , τα στηλίτευσες, σαν ποντικοί κρυμμένοι χασκογελούν μπρός στο " τυρί " των ανήμπορων ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: