Κυριακή 30 Απριλίου 2017





















Και μη διανοηθεί τε να δείτε από την έκθεση documenta 14 ,  ?(  το σχόλιο φυσικά και δεν είναι αποτρεπτικό , αλλά προς σκέψη και αφύπνιση}?            που πραγματοποιείτε σε διάφορους χώρους στην Αθήνα , την ταινία στο Τριανόν " Η όψη της σιωπής " η την έκθεση με ακουαρέλλες για την τελευταία συνάντηση του παρανοικού , που αιματοκύλησε τον κόσμο και της αγαπημένης του Εύα Μπράουν !
Καραδοκούν μέσα στις αίθουσες "τα τσιράκια " των εντολοδόχων νεοναζιστών( οι ίδιοι αυτοί ποντικοί παραμένουν κρυμμένοι και προφυλαγμένοι α πό το δικό μας ναζιστικό παρα κράτος). Θα σε σκιαγραφήσουν με τους δικούς τους τρόπους και θα σε περιλάβουν κατ΄οι΄κον , με χημικά που τσουζουν μύτες , κεφάλια , μάτια , νοσταλγώντας τον χίτλερ , που πρωτοεφεύρε αυτά. 
Και όλοι αυτοί που τους ακολουθούν πως λέγονται ,είναι σαν αυτούς που χτυπήσανε πισώπλατα τον Καραισκάκη στο Φάληρο( ) , προδώσανε τους Σουλιώτες στον Αλή Πασά , ανοίξανε οι Εφιάλτες τις πύλες για την παράδοσή και την σκλαβιά μας .
Ποιός θα ζήσει από τους  "νεκραναστημένους  , ειδεχθείς ψυχοπαθε'ις " , που ορέγονται αίμα , σαν τους Ινδονήσιους  παραστρατιωτικούς ( από την ταινία) που στο ντοκουμέντο (the look of silence)  κόβοντας το "λαρύγγι " των κομμουνιστών , γέμιζαν τα τσανάκια τους με το αίμα των φρικτά δολοφονημένων και το έπιναν , για να μη τρελαθούν , έτσι ισχυρίχονταν στο ντοκυμαντέρ. 

Και όλες αυτές οι αιφνίδιες ανακοπές , οι απρόσμενοι καρκίνοι σε νέους και μεσήλικες, οι εξαφανίσεις  και μετά βρίσκονται νεκροί κακοποιημένοι ή μη  ( και όλοι κάτι ψιθυρίζουν ανήσυχοι - μα πως έτσι ξαφνικά , νέος άνθρωπος  στον ύπνο αναρρόφηση , στον ξύπνιο ανακοπή και καρκίνους από τις χημικές ίνες και τα μέταλλά τους , που μας προσφέρουν μπουκέτα θανάτου ( μα γίνονται οι ψεκασμοί για την κλιματική αλλάγή και κτλπ) - όλα για να μας ελέγξουν πλήρως οι νεοναζί και οι οικονομικοί τους εκτελεστές γίνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: