Πέμπτη 6 Απριλίου 2017





Ποιός θα μαζέψει τις συμμορίες , που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλη την χώρα ,με πρωτοστατούσα την Αττική , Φαλήρου ρέματα και τα περίχωρα.
Αφού κατασκοτώσουν τον κοσμάκη τα θρασύδειλα λαμόγια εως ότου αντιληθφούν ή πληροφορηθούν από το "πανέτοιμο ανά πάσα στιγμή " δίκτυο " ,που ελέχγει με μεγγελικές μεθόδους όλη την περιοχή τους , τότε ησυχάζουν και περιορίζουν την αναγνώριση μέσω χημικών της κατάστασης.
Συμμορίες ,που έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες , ακόμη και τους αρμόδιους για την δίωξή τους , οπότε δρούν ανεν'οχλητοι σαν υπόκοσμος και κολομβιανοί μαφιόζοι.
Τώρα αφιονισμένοι , αφού χτυπήσαν κεφάλια , με όλων των ειδών τα δηλητηριώδη χημικά , και άλλα διεστραμμένα του κανιβαλισμού τους όπλα , έπεσαν στους καναπέδες της φιλοξενίας για να αναπαυθούν ικανοποιημένοι , πάλι τα κατάφεραν και νίκησαν την νόμιμη αρχή και εξουσία , πάλι τους καπέλωσαν , πάλι λάθρα θα ξανασκοτώσουν την επόμενη βραδυά ή και μέρα.
.Και πάλι γεμίσαν με δύναμη και κρατήσαν τις υποσχέσεις τους για το κακό , για την επιτυχία του παγκόσμιου κακού , δηλ του νεοναζισμού. -
- Εμείς οι ιθαγενείς πάλι άυπνοι υπνοβάτες , στην βορά δοσμένοι και στα σαγόνια τους , για να επιτελέσουν σώοι και ανέγγιχτοι οι "κακοποιοί " το καθημερινό πια πάρε δώσε δύναμης και μπότας καταχτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: