Σάββατο 1 Απριλίου 2017



Γεμάτος ο χώρος και ο τόπος από την άνοιξη ,
αλλά οι συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μέσα από το σκοτάδι  και τις γρίλιες των παραθυριών του παρα-κράτους αφήνουν  τα τοξικά τους απόβλητα να σκοτώνουν την ζωή  , και να περιφέρουν τον καρκίνο πάνω " στα κομμούνια " ή στους " δημοκρατικούς" .
Όλοι ξεχύνονται στο φως και τα " μαύρα ανθρωποειδή " κρυμμένα μέσα σε δωμάτια με κλειστά παντζούρια , μέσα σε " οικογένειες " ( καθώς πρέπει ) όλοι τουρλού τουρλού αντάμα , ηλικιωμένοι , γιαγιές , ηλικιωμένες και νεώτεροι  νάρκισσοι μπλέκονται σε ένα κτηνώδες παιχνίδι εξουσίας!!!
Ποιόν θα "σκοτώσουμε χτυπώντας τον αλύπητα;"
Μα όχι τις αγίες συγγένειες , που άφησαν στην άκρη τους ηθικούς ενδοιασμούς τους , την αστική 'η μικροαστική ηθική τους και ανακατεύουν την τράπουλα με κάποιους που τους οδηγούν στα ασφαλή λιμάνια της εξουσίας ,που έρχεται για αυτούς με ανεμίζοντα πανιά!
Τον ξένο θα φάμε , θα τους είπε η "κομματική μαντάμ" , που κανόνισε τον ύπνο , τα σέα και μέα της μυστικής φωλιάς των ανθρώπων ,που θα εργάζονται από τώρα και πέρα για την έλευση του δικού τους σωτήρα /?
Και όλοι οι συνδαιτημόνες  με ασταμάτητη σιελόρροια    θα συμφώνησαν με ικανοπιοημένα ο καθένας για τους δικούς του λόγους τα φιδίσια ματάκια τους.
Ο ένας ίσως για να προστατεύσει τα δικά του βλαστάρια , που ίσως σπουδάζουν στο εξωτερικό , ο άλλος για να προστατεύσει τα δικά του βλαστάρια , που ίσως έχουν ανοίξει δουλειές  στον τόπο μας  και ανασφαλείς στο σήμερα πήρε την εγγύηση να μην τα αγγίξουν . Να !
οι ξένοι που φτάσανε εδώ είναι για την ανθρωποφαγία μας ο΄τι χρειάζεται και αύριο που θα είμαστε εμείς και οι δικοί μας ( το υποσχέθηκαν τα κρυμμένα λαμόγια , οι οικονομικοί εκτελεστές ) θα έχετε μερίδιο καλό στο ζύγισμα.
Και οι ανόητοι προγραματισμένοι πίθηκοι το πίστεψαν !!! και κανιβαλλίζουν 'όλοι τους με αρχιμάγειρους τους χαμαιλέοντες  ιππότες του σκότους , που αλλάζουν όψη και πουκάμισο ανάλογα ποιος άνεμος εξουσιαστών φαίνεται να επικρατήσει .?
Στη φωλιά του κούκου , που είμαστε , ( δεν προλάβαμε το φευγιό ) όλες οι εκκλήσεις , οι καταγγελτικές φωνές  πήγαν στους πέντε ανέμους , ίσως να ακουσθούν στην μακρινή Ευρώπη , όχι εδώ στην χώρα των "περήφανα σημαιόπληκτων κατσαπλιάδων και  αδιάβαστων δούλων " .
 - Η χώρα μας καταδικάστηκε για την βαναυσότητα και την εκμετάλλευση των Μπαγκλαντιανών εργατών  φράουλας στην Μανωλάδα  , από τους <<κουτόφραγκους>> των Ευρωπαϊκών δικαστηρίων , που ο κάθε " ντενεκές"  που αφήνει ήχο κενό όταν τον χτυπάνε  με καμάρι εθνικής μνήμης συλλογικής τάχατες σου ξεστομίζει εκείνο το μεγαλόπρεπο // όταν εμείς κτίζαμε Παρθενών ες , οι Ευρωπαίοι έτρωγαν " φευ " βελανίδια οι παλιοΒίκινγκς .
Σε αντίθεση με εμάς που  καθίσαμε σαν τις κότες και μας φορέσανε την τεχνολογία τους, φιλώντας  ακόμη και το ματωμένο χέρι τους/
- -  οι πίνακες είναι από την έκθεση { νέοι ορίζοντες στη ζωγραφική } στο μουσείο Φρυσίρα και του

Albert Bloch

Δεν υπάρχουν σχόλια: