Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

   
Είτε αλλάζει ο καιρός , χιόνια - βροχές , παγωνιά , 
πάλι τα 'τοξικά παράσιτα παραμένουν και σε ακολουθούν όπου ακουμπάς , όπου περπατα΄ς ( και η αποστροφή στο τραγούδι μας φωνάζει ότι - .. ...δεν έχω άλλο σάλιο να σας φτύσω-) . 
Σε κυνηγούν και με τη βούλα του νόμιμου συστήματος , που κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τον θάνατο , που κουβαλάνε και την θηριωδία, που ηδονικά απολαμβάνουν μέχρι να βεβαιωθούν ότι η μυρωδιά μας έχει την αποφορά φθαρμένης πια ανθρ'ωπινης σάρκας .-
Τους έχεις ακούσει ή τους έχουν δεί αυτοί που τους συνοδεύουν με το αζημίωτο βέβαια , πως πέφτουν λέει κάτω " οι ποντικοί" στο πάτωμα όταν πετυχαίνουν ανθρώπινο όργανο και κυλιούνται σαν "ζώα αιμοσταγή " γρυλίζοντας απόκοσμα.
Εκείνοι όμως που τους χειρίζονται και τους χρησιμοποιούν είναι οι αυτουργοί και οι έχοντες τις τύχες των άμοιρων πολιτών -στόχων ή θηραμάτων για τα αρρωστημένα τους παιχνίδια εξουσίας .
Διαφέρουν ή αλλάζει κάτι από τους βασανιστές των Ες Ες , τους ναζί , παρά η εποχή ; τόσα χρόνια μετά και ξανά παράλληλα με την φυσιολογική τάχα ζωή των " καλών νοικοκυραίων " οι σκοτεινοί ναζιστικοί κύκλοι εισχωρήσαν στην πολιτική και κοινωνική ζωή των ευάλωτων χωρών ( ΄σίγουρα υπάρχουν χώρες που αντιστάθηκαν στα ύπουλα συστήματα των χημικών ( βλέπε ψεκασμούς σε συγκεκριμένους χώρους , ή στοχευμένους πολίτες , τοξικά μεταλλικά σε πορεία θανάτου από την ακτινοβολία και την ηλεκτρομαγνητική εκπομπή.
Θα θερίσουν σε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού τον καρκίνο , ή τις αυτοκτονίες , πέρα από τους τρελλαμένους από τα σωματικά βασανιστήρια ( βλέπε ναζιστικά βασανιστήρια και Μέγγελε).
Υπερβολή καθόλου δεν είναι ότι στη χώρα μας , που δορυφορικά γυρίζει και υποτάσσεται στον μεγάλο αδελφό ( η αλήθεια μας τρομάζει όλους) δεν μπορείς να ζήσεις σαν άνθρωπος , αν δεν δώσεις την ζωή σου , την υγεία σου , το σπίτι σου ( να μπούνε μέσα και να ροκανίζουν οι ποντικοί ) ,την ελευθερία σου τον νου σου και το μυαλό σου .
Εισβάλλαν από χρόνια και όσο αδυνατίζαν την χώρα από την αχαλίνωτη κλεπτοκρατία και αμοραλιστική ασυδοσία , τόσο παρέδιδαν και παραδίδονταν οι πολίτες μαζί με τα κόμματα και τους θεσμούς στις αλυσίδες και το μάτι του μεγάλου αδελφού .Φωτογραφία της Dora Fiseki.
Τα πάντα μυρίζουν σαπίλα , φασιστική αποφορά και εν δυνάμει καρκίνο και δυστυχία.
Ολοι σχεδόν ζουν παράλληλες ζωές και απύθμενο αμοραλισμό , ας τους τα δώσουμε όλα για να γλυτώσουμε το τομάρι μας και το σπιτάκι μας και ας πεθάνει ο άλλος , ο άνθρωπος της συμπόνιας , της ανθρωπιάς και της ασίγαστης ελευθερίας ....

1 σχόλιο:

doraF είπε...

εν ολίγοις η κατάσταση που μας οδηγήσανε είνα απελπιστικά δραματική, δηλ , μας μετακομίσανε στην ουσία και μας αφήσανε να πέσουμε στα ίδια ακριβώς που θέλαμε να αποφύγουμε - ο δικηγόρος με απενεργοποιημένο κινητό άφαντος , τα χημικά στο δωμάτιο αρχίζουν να επηρεάζουν πέραν όλων των άλλων ακόμη και τα παλιά σφραγμίσματα των δοντιών ( ας φανταστεί κάποιος γιατρός τι συμβαίνει) - συνεχίζουν τον πόλεμό τους και το μένος τους πάνω στους πολίτες , τους οποίους ελέγχουν με τα κόλπα τους και τους αποκλείουν ( αφού έχουν ελέγξει το σύμπαν) από κάθε νομική , πολιτική , κοινωνική βοήθεια.? τι μας αφήνουν; τον χαμό ή τα παγκάκια των δρόμων μέχρι να ευχαριστηθούν σκοτωμούς και να σταματήσουν την παράνομη αύξηση δύναμης της ισχυρότερης κάθε φορά απάνθρωπης ομάδας.