Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Το κράτος δολοφονεί . Ποιός κυβερνάει ; μα  η αριστερά !
Θαυμαστικό , γιατί προσωπικά έχω νοιώσει στο πετσί μου το γκουαντάναμο και τα ναζιστικά άουσβιτς  του "δημοκρατικού " μας κράτους που χέρι και αγκαλιά με το πιο ακροδεξιό παρακράτος και τους " ψυχοπαθείς " εισαγόμενους  ( βλέπε  μηνυτήριες αναφορές μου και συστάσεις) πράκτορες και ντόπιους κανιβαλικούς διεστραμμένους δολοφόνους  , χωρίς τη θέλησή μας και χωρίς να το προβλέψω αφού με πιάσανε εξ΄απήνης  με τη βοήθεια της πιο άρρωστης διπρόσωπης σκύλας και καθώς πρέπει με δημόσιο λόγο χάρυβδης , με χτυπάνε με χημικές εστιάσεις , μεταλλοειδή που μετακινούν πάνω στα όργανά μου για την πιο άθλια μερίδα εξουσίας.
Με δικούς τους παρανοικούς και  ψυχαναγκαστικούς δισειδαιμονικούς ύπουλους νόμους και κανόνες "καμόρας " σε δείχνουν κάποιοι δικοί τους ( τσιράκια φασιστικά άλλα "καθώς πρέπει " και άλλα του "υποκόσμου"  και γιατί σε δείχνουνε , μα για να σε χημειοστολίσουν απ΄αέρα και να σου ξεσχίσουν όποια όργανά σου επιτάσσουν οι έμποροι της πύρινης θανατικής εξουσίας .
Και αν δεν σε βρουν να σε δείξουν , βαζουν κάποιους μηχανάκηδες  να περνούν με δυνατό ήχο για να τους ακούσεις ή βάζουν κάποιο δικό τους ελεγχόμενο "χάπατο " να κάνει τον ήχο από μηχανή σε"ρελαντί " κατάσταση.
Δεισιδαιμονία , αίμα , χημικές δηλητηριάσεις , καρκίνος , αυπνία , όπως απόψε ,που όλοι μας δείξανε για να πάρουν το κομματάκι  μερίδιό τους όλοι και τα κόμματα στο "ηλίθιο δολοφονικό " παιχνίδι των υπηρεσιών ;  Και εκεί που το σώμα παρόλα τα χημικά που πέφτουν στο φαληρέικο δέλτα , πάει να κλείσει  τα βλέφαρα , να ο "αρχιμάγιστρος " των  γκάγκστερ , που 'ολοι προστατεύουν από τι; μα για να σκοτώνει "γυναικόπαιδα - γέρους (ο πατέρας , ο συνάδελφος Αντώνης - ο γνωστός γείτονας, ο συγγενής ...και πολλοί άλλοι - θύματα αυτών όλων ) και να μοιράζουν την εξουσία εκεί που εντέλλονται .
Οίκτος μηδενικός , η πολιτεία προτιμάει να σκοτώνει αθώους( γιατί κάποιοι από την  ηγεσία της μας δείξανε )  για να μας τιμήσει με βασανιστήρια και στο τέλος ( όπως τώρα )τον καρκίνο.
Καποιοι γλυτώνουν με τον πλήρη έλεγχο και την υποταγ'η και το γλύψιμο του κάθε διεστραμμένου που έχει όμως τον έλεγχο με την π΄ληρη καταγραφή των πάντων για μας.
Έκκληση ¨ εμάς τους δημοκρατικούς πολίτες να μας αφήσουν να ζούμε ειρηνικά χωρίς χημικά , μέταλλα , νανοκάμερες και  ότι άλλο μας καθιστά ζώα με λουρί και καμιτσίκι, και αν οι΄άλλοι  ,τα άλλα κόμματα θέλουν να είναι  οι οπαδοί τους ( ;;;) και οι ακολουθούντες αυτούς ελεγχόμενοι πλήρως  και κατευθυνόμενοι μέσα από τα χιλιάδες ψέμματα και την αθλιότητα ας συνεχίσουν μόνοι τους , χωρίς εμάς ,  και εμείς ας  δουλέψουμε έντιμα για την ελευθερία μας και την ζωή σε ανθρώπινα επίπεδα.
Κύριοι κυβερνώντες ιδού η οδός της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού ? Απαλλάξτε μας από την σκλαβιά του απόλυτου ελέχγου ,που είναι ο πιο παλιός και ο πιο σύγχρονος Φασισμός./
Υ..Γ" οι νενέκοι δεν είχαν ακόμη και τώρα την δύναμη να τον σταματήσουν τον εγκληματία " που μας χτύπησε ακόμη και στην χολή( ακούσθηκε εδώ μέσα ίσως από τον κάτω 'οροφο  --ε τώρα που  φεύγουμε  ας σας δώσουμε και σας ένα δώρο  να το χρησιμοποιήσετε( εννοούσε τα λεγόμενα από τον θυμό  μου  για την κατάσταση που βιώνουμε και φταίχτη για "απραξία " μπροστά στο έγκλημα την κυβέρνηση , δηλ , εννοούσαν δ'ωρο στους αντιπολιτευόμενους ( οι οποίοι ελέγχουν μάλλον τον χώρο που βρισκόμαστε τώρα) .
Φανταστείτε  μας χτυπάνε οι ίδιοι αυτοί που μας χρησιμοποιήσανε χωρίς την θέλησή μας για εξουσίες και τώρα  θελουν να προσκομίσουν οφέλη από τον βασανιστικό θανατό μας οι "άλλοι - οι αντιπολιτευόμενοι"  για να τους καλούνε πάντα ( με όλους και για όλους είμαστε άριστοι δολοφόνοι κρατείστε μας !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: