Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016


Απαντήστε μας - σκοτώνουν αθώους ανθρώπους με τα χημικά σε σπίτια πολιτών - ΄οποιον "επιλέγουν και στοχοποιούν" οι ομάδες διεστραμμένων κακοποιών χωρίς όνομα και πρόσωπο ;
Χημικά που μεταφέρουν μέσα μας ιούς , επικάθονται στα όργανά μας 
και τα δηλητηριάζουν ( κατά τ΄άλλα θα αυξηθούν οι καρκίνοι στο γαστρεντερικό , κάντε και καμιά κολονοσκόπηση , μπας και προλάβουμε τα χειρότερα ). 
Ποιοι γνωρίζουν τι ετοιμάζετε με την εισβολή όλων αυτών ( που λειτουργούν χωρίς υπερβολή σαν παρανοϊκοί αιμοδιψείς δολοφόνοι) μέσα στα σπίτια πολιτών εγκαθίστανται με τα < μαφιόζικα κόλπα > στον πιο δεκτικό για εκβιασμό και εκφοβισμό και σκοτώνουν μετά με χημικά , ακτινοβολία τα πολύπαθα θύματα που ζούνε εκεί μέσα και δεν πρόλαβαν να φύγουν .
Μα θα αναρωτηθείς 'ετσι σκοτώνουν για την ψυχοπαράνοιά τους;
Όχι , λειτουργούν σαν υπόκοσμος με δίκτυα και ορατ'ο έλεγχο και το κουνούπι ,που πετάει να αντιλαμβάνονται οι ...........( δώσε όποιον ορισμό επιθυμείς ότι τους ταιριάζει).
Έτσι και η πολιτεία ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΕΙ ή κλείσει το μάτι στους ισχυρούς αυτούς μεταπράτες διανομής εξουσίας ( έχω δώσει κάτι περισσότερο από εσένα στον άλλο ,που έχει δώσει άμαχα θύματα για ανθρώπινο κρέας στον ήξ Ν , στον ήξ φούφουτο ,άρα είμαι πιο ισχυρός και κερδίζω την εξουσία ).
Έτσι παίζεται σήμερα το πολιτικό παιχνίδι .
Και έτσι εγκαταστάθηκαν " οι συσσωρευτές δύναμης" και εδώ για να φτιάξουν την εν δυνάμει εναλλαγή στην εξουσία.
Προσφέροντας ανθρώπινο κρέας αθώων πολιτών στον βωμό της πιο ηλίθιας συντήρησης και αρπαγή της αιματοβαμμένης αρχής - εξουσίας. 


ΔΙΨΑΝΕ για καινούργιους νεκρούς ( άλλωστε το δηλώνουν κομπάζοντας , αφού βλέπουν τα πάντα , ακούνε και την αναπνοή σου και ελέγχουν τα ανθρωπάκια σχεδόν όλους εμάς.
Οσμίζονται και προκαλούν για νέους φόνους ,( βλ.Π.Φύσσα ) , αναφέρεται το όνομά του με όλο τον σεβασμό στην μνήμη τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: