Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Μπαίνουν στα σπίτια μας , βυσοδομούν και β ι ά ζο υν για να τοποθετήσουν << μικρο απειροελάχιστες κάμερες>> στον οργανισμό μας ( φανταστείτε μόνοι σας !! την βία ) . 
Γιατί όλα αυτά και ποιοί είναι αυτοί οι {σφουγγοκολάριοι φασιστοειδείς } που τα εκτελούν;
Είναι το παρακράτος του επίσημου κράτους , που δεν υφίσταται πια( το παραδέχονται δικηγόροι , διανοητές , άνθρωποι αγανακτισμένοι , αλλά πάντα φοβισμένοι και ελεγχόμενοι δυστυχώς.
Τελευταία ειδοποίηση - είμαστε θύματα- όμηροι του ναζιστικού παρακράτους , άρρωστοι όλοι ή εν δυνάμει άρρωστοι ,από τα λυσσαλέα "χτυπήματα " έτσι τα ονομάζουν στην γλώσσα τους ,που είναι κάτι ανάμεσα σε σιων , σατανισμού ή φτειαγμένων με LSD σχιζοφρενικών καταστάσεων( θου κύριε ?).
Γιατί όμως άνθρωποι θύματα και θηράματα , που δεν μπορούνε να ξεφύγουν , αφού ελέγχονται με νανοκάμερες , και ίσως πολλοί με έλεγχο και των σκέψεων του νου , άλλοι να καταγράφουν απλώς ( άπειρος αριθμός πληροφοριών , χαφιεδισμού - ο΄ένας καρφώνει τον άλλο στην ομάδα από την οποία ελέγχεται και χρησιμοποιείται ) και άλλοι να "χτυπιώνται γιατί έτσι προστάζουν τα κέντρα των δικτύων θανάτου και κάποιοι άλλοι να δείχνουν με το βλέμμα , με την φωνή ,με χτυπήματα από αντικείμενα αν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι .
Να δείχνουν αυτόν που θα σκοτώσουν σωματικά , ψυχολογικά ( όλοι παροτρείνουν πάρτε κανένα ελαφρύ ηρεμιστικό να κοιμάστε , για να μη σας "χτυπάνε ") ,ηθικά ,κοινωνικά , τι εννοώ ΄ότι μετά σου διαλύουν τις κοινωνικές σχέσεις σου και επαφές και σε απομονώνουν , για να σε χειρίζονται συμφερότερα.
Όλοι αυτοί οι < καλοί άνθρωποι > , θύματα και οι ίδιοι του αδίστακτου παγκόσμιου ναζισμού του ακραίου νεοφιλελευθερισμού , έτσι και σε πιάσουν με έναν τρόπο ακούσια ( στον " μακάριο μας ύπνο ") ή εκούσια λόγω απύθμενης βλακείας , κολακίας ή εκβιασμού ( οι περισσότεροι ανάγονται στον εκβιασμό , δείτε και καμιά ταινία να καταλάβετε( π.χ Σνόουντεν ) δεν σε αφήνουν , δεν γλιτώνεις ούτε με αγωγές , ούτε εκκλήσεις σε ΜΚΟ δικαιωμάτων , ελευθεριών , συντάγματος , κόμματα , φορείς , νομικούς , ακόμη και τους πρωθυπουργούς να οχλήσεις είναι ανήμποροι μπροστά σε αυτούς που ελέγχουν όλους μας . 
Και ανά πάσα στιγμή μπορούν να μας διαλύσουν , έχουν ήδη σκοτώσει την κοινωνικότητα , την ιδιωτικότητα , τον ανταγωνισμό έστω , αφού ζούμε σε καπιταλιστικές οικονομίες , την όρεξη και το μεράκι για δημιουργία ( έχουν μείνει και κάποιοι ανέγγιχτοι ακόμη ).
Γεννιέται ο παγκόσμιος φασισμός- ναζισμός ξανά και χτυπάει εκ νέου την Ευρώπη και την χώρα μας , για την προέλασή του όλος αυτός ο ελεγχόμενος κόσμος , που συσσωρεύει τα υλικά του πολέμου για την πλήρη επικράτησή του .
Ζητάμε με απελπισμένη οργή να μας απελευθερώσουν από όλα αυτά τα παρανοικά πειράματα ελέγχου και σχεδιασμού ανεβοκατεβάσματος καθεστώτων και κομμάτων ( σαν άλλοι φυλακισμένοι εξόριστοι από τον Μεταξά το 40 , που ζητούσαν την ελευθερία τους για να πολεμήσουν τους εισβολε'ις στην χώρα μας).
τι δεν καταλαβαίνεις ανθρωπάκο! , - είναι ο ναζισμός - φασισμός που ζέστανες τόσα χρόνια , που αλυσοδέθηκες με δάνεια , ετσιθελισμό , παρτακισμό , και αδιαφορία για τους άλλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: