Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016Άυπνος όχι γιατί έχεις σκοτούρες και άλυτα θέματα , αλλά γιατί εκεί που κλείνεις τα μάτια και σε παίρνει ο ύπνος, γεμίζει ο αέρας με κάτι χημικό , μέταλλο ;που εισπνέεις και με τους εξωγενείς υποδοχείς ,που σε έχουν ετσιθελικά - φασιστικά - ναζιστικά φορτώσει , πήγαινε πέρα δώθε μέχρι να σταματήσει ο "φονιάς ή οι φονιάδες " , που έχουν κατακλύσει τη χώρα και ουσιαστικά μάλλον αυτοί κυβερνάνε και όχι οι πολιτικοί .
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά τα όσα μας προκαλέσανε ?οι δύτες? στο Καλαμάκι , να έχουν τόσο θράσος και την πρακτική του "κάνουμε ότι μας γουστάρει και σκοτώνουμε όποιον στοχοποιούμε, όπως εσένα ",ότι θα είχαμε ξανά μανά τα ίδια .
---Σε δείχνει ή σε βρίσκει 'ενας μ.λ.κ . ,που 'ορθιος ώρες με το κινητό και την αρρώστια του σκιά , σε εκδήλωση του δήμου στον Κολωνό , υποβοηθούμενος από τον " εγκέφαλο " , που είναι καλά προφυλαγμένος από την δικαιοσύνη , τον νόμο , κτ΄λ και μετά σε κρατάνε άυπνο για να μην ταξιδέψεις για το σπίτι σου , αλλά να μένεις εδώ κάτω από την μπότα τους για τα παιχνίδια των εμπόρων του θανάτου.
Δηλ εμεις κύριοι της δικαιοσύνης και του νόμου πρέπει να περνάμε βασανιστήρια στα χέρια των "ψυχοπαθών "και στο τέλος άν αντέξουμε και δεν μας αυτοκτονήσουν όπως τον νεαρό Β. Γιακουμάκη , να έχουμε ή το τέλος του Π.Φύσσα ή άλλον θάνατο μέσα στο νερό ή στο σπίτι (πέσιμο τυχαιο,που δεν φταίνε αυτοί καθόλου ή εγκεφαλική βλάβη χωρίς επιστροφή).
Τόσο χρόνο αγώνα και αγωνίας , ένας δημοσιογράφος δεν αφουγκράσθηκε κάτι περίεργο και αντισυνταγματικό που γίνεται στον τόπο μας , δεν αντιλήφθηκε ποιοί πραγματικά κυβερνάνε τον τόπο , είναι αυτοί που αρπάζουν άτομα σαν εμάς και τα καθιστούν ομήρους με τις ασύλληπτες τεχνολογίες εμφυτευμάτων( αστειάκι <κινητό μέσα μας , κινητά απέξω > άντε πάλεψε τις μυστικές τους διακλαδώσεις για να ζήσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια: