Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ο φασισμός καραδοκεί κάπου στην Βεϊκου ;

Αν περνάς από την Βείκου , μη ξεχαστείς και σταματήσεις , Ο ΦΑΣΙΣΜΌς  , καραδοκεί , μπορεί και να σε σκοτώσει , γιατί έτσι γουστάρει σαν ογκόλιθος άγνοιας και μυώδους δύναμης.

Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος με το φίδι του φασισμού κουλουριασμένο παντού γύρω μας , στον δρόμο, στην δουλειά , στα μεταφορικά μέσα, στο γυμναστήριο... .
Ντυμένος σαν ρομποκοπ , με ύφος ιταμό , με βλέμμα και κινήσεις φασιστοειδούς,
μου επέτέθη αιφνίδια στο γυμναστήριο του δήμου Αθηναίων στο Κουκάκι στην Βείκου , με ναζιστική συμπεριφορά  σαν έτοιμος από καιρό για αίμα, σαν άλλος Ρουπακιάς (δολοφονία Φύσσα).
 Μόνο εδώ, που ήταν μεσημέρι και είχε και μάρτυρες, οι οποίοι συνήθως δεν βγάζουν άχνα!
Ο θρασύτατος αυτός κύριος , που σημειωτέον πρώτη φορά αντίκριζα , κατέλαβε με το ακαταδίωκτο τουπέ που κάποιοι στους οποίους αναφέρεται το  τροφοδοτούν, το γυμναστήριο του Δήμου Αθηναίων  , έχοντας ακούσει και όλως περιέργως μυριστεί τις σκέψεις μας και σπρώχνοντας και χτυπώντας μας πετάει έξω από το γυμναστήριό του!!! , έτσι αποκαλούσε το δημοτικό γυμναστήριο. .
Ο Θρασύδειλος αυτός " κύριος " , 'όπως τον αποκαλέσανε και στον δήμο Αθηναίων , 'οπου  τον κατήγγειλλα  ήταν σε διατεταγμένη  υπηρεσία ζηλεύοντας δόξα Ρουπακιά.
Πολίτες , φυλαχτείτε  το  φίδι είχε γεννήσει πολλά αυγά , που μεγαλώνανε σε κρύπτες που ούτε μπορούσαμε να διανοηθούμε!!



1 σχόλιο:

doraF είπε...

για να δούμε ο δήμαρχος θα τους απολύσει τους άθλιους αυτούς εγκληματίες και εκείνες που παρακολουθούν δυό τρεις στο δωματιάκι της ρεσεψιόν (ας το ονομάσουμε 'ετσι) να προπηλακίζουν αναίτια , ψυχανώμαλα και να βρίζουν μια γυναίκα συνανθρωπό τους καιτάχαμου δεν βλέπουν ,δεν γνωρίζουν καν το όνομα του αφεντικού τους . μοιραίοι άθλιοι ροκανίζετε τα λεφτά του δήμου.