Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Ευημερεί όταν βρίσκει έναν οργανισμό ,τον οποίο δεν έχει ακόμη εκμεταλλευτεί , καταστρέφοντας τον , ο καπιταλισμός.
Ε, λοιπόν έχουν ξαμοληθεί και καταστρέφουν υγιείς ανθρώπινους οργανισμούς , με την μυστική τεχνολογία τους και την" μη" φυσική κοινωνική συμπεριφορά.
Η μεγαλύτερη η πιο τραχιά βαρβαρότητα και από αυτή που φαίνεται στους φανερούς πολέμους , είναι αυτού του δικτύου αλλοτριωμένων , σκοταδιστών , σαδιστών, που επιτίθενται ύπουλα σε υγιείς πολίτες όχι μόνο σωματικά υγιείς , αλλά και νοητικά , και χωρίς αφήνουν εμφανή σημάδια , σκοτώνουν με πολλούς τρόπους βασανίζοντας πολίτες .
Η πολιτεία ανοχύρωτη στην επίθεση αυτή που καταπατά το ΣΎΝΤΑΓΜΆ μας και τους νόμους της , κάνει την αδιάφορη, για να συνεχίζει το παιχνίδι της ζωής.
Ποιας ζωής όμως , όταν όλα ελέγχονται από τους σκοταδιστές , με τα δολοφονικά ένστικτα , τις μηχανές του θανάτου ,όπως τους έχουν τελικά διαμορφώσει.;
Κοιμάσαι και δεν ξέρεις αν τα "παρανοϊκά " αυτά άτομα που ελέγχουν με τις μηχανες τις ζωές μου , μας αφήσουν να ξημερώσουμε, ή αν μας χτυπήσουν όποιο όργανό μας ορέγονται , αφού μας ελέγχουν παρά την θέλησή μας την κάθε ανάσα μας , τον κάθε παλμό των οργάνων μας , τον κάθε καρδιαγγειακό χτύπο μας .
Πόσοι δεν είναι στα χέρια αυτών των παρανοϊκών με τα δολοφονικά ένστικτα , πόσοι δεν χάθηκαν με καρκίνους από αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κόλπα τους, με ανακοπές , με εγκεφαλικά ,,,, από αυτούς που η πολιτεία και εμείς οι πολίτες πληρώνουμε για την ασφάλειά των Ελλήνων πολιτών και του τόπου.
Φευ!
Απευθύνσου στα αρμόδια συντεταγμένα όργανα θα κομπάσουν , έχεις στραπατσάρει τα μούτρα σου , δεν μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τίποτα , όλα λειτουργούν συνηθισμένα , τι πρόβλημα υπάρχει ;
Υπάρχει βασικό, θεμελιώδες πρόβλημα Δημοκρατίας και ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων .
Υπάρχει πρόβλημα ,ότι είμαστε όμηροι των χειριστών αυτών των "καινών τεχνολογιών " που μας εμφυτεύσατε , παραβιάζοντας κάθε νόμιμο και ανθρώπινο δικαίωμα μας.
Υπάρχει πρόβλημα όταν 'όλα τα σκιάζει η φοβέρα και οι σκοτεινοί εγκέφαλοι που καραδοκούν με την "κλαγγή" του θανάτου.
Υπάρχει πρόβλημα όταν δεν 'έχει ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός  και δεν έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την χρησιμοποίηση αυτών των " καινών" μυστικών τεχνολογιών και έρχονται καταπάνω σου , χωρίς να αφήνουν εμφανή εξωτερικά σημάδια ,για να προσφύγεις στην δικαιοσύνη με ατράνταχτα επιχειρήματα.
Υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας τεράστιο όταν αναρωτιέσαι "ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο ;¨" ή " μα είναι κράτος εν κράτει αυτοί οι αιμοδιψείς και παρανοϊκοί , που θέλουν να επιβάλλουν  την δύναμή τους με τον μυστικό αυτό έλεγχο του σώματος και της συνείδησης.
Υπάρχει πρόβλημα όταν νίπτεις τας χείρας και προχωράς στην καθημερινότητα , σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ " αυτοί " λειτουργούν σαν "σατανιστικές  άρρωστες ομάδες " με την δύναμη του ελέγχου πάνω στον βαλλόμενο πολίτη και την θρασύδειλη αυταρέσκεια  " τώρα θα δεις τι θα πάθεις" .
Υπάρχει πρόβλημα όταν υγιείς άνθρωποι σωματικά και πνευματικά πέφτουν  χωρίς τη θέλησή τους στα χέρια τους , ή ίσως πολλοί και με τη θέληση τους εξαπατώμενοι ή εκβιαζόμενοι και υφίστανται τα βασανιστήρια και τα χτυπήματα ( είπαμε εσωτερικά για να μην υπάρχουν αποδείξεις , ) και τους σακατεύουν τα όργανα παραδίδοντάς τους στον καρκίνο , στα καρδιακά ξαφνικά επεισόδια , στα εγκεφαλικά ....
Υπάρχει μέγιστο πρόβλημα Δημοκρατίας και επιβίωσης σαν λαού , όταν όλοι φοβούνται και  δεν αναφέρουν κάτι που θα βοηθούσε κάποιον να γλυτώσει το συκώτι του , τα μάτια του , την καρδιά του, το έντερό του , γιατί και οι γιατροί άνθρωποι σαν όλους μας είναι και ίσως φοβούνται να δείξουν τι  συμβαίνει και να σωθείς.
Υπάρχει πρόβλημα  παμμέγιστο όταν οι συνθήκες που έχει υπογράψει η χώρα μας για την ελευθερία , τα δικαιώματα , την αυτοδιάθεση  του ατόμου , στην χώρα που κομπάζουμε και δικαίως ότι έδωσε το πολίτευμα της Δημοκρατίας , δεν  προστατεύονται , ο πολίτης είναι πάνμονος  να χτυπάει τις πόρτες των θεσμών που σαν θέατρο του παραλόγου για όλα τ΄αλλα είναι εκεί , εκτός από τα θεμελιώδη εκεί  είσαι μόνος .
Υπάρχει πρόβλημα  τόσο πια τρομαχτικό που όσο  περνάει ο χρόνος και δεν σταματάει ή λύνεται  κινδυνεύουμε να μην ονειρευόμαστε , ούτε να ζούμε καν .
Υπάρχει πρόβλημα , τέτοιο που και ο ΌΡΓΟΥΕΛ θα ανατρίχιαζε με το ζοφερό μας μέλλον , την άβυσσο που μας παραδίδουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: