Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015


Και να φύγεις από αυτόν τον τόπο, της κατ'΄επίφαση πια ζωής, εκεί που θα βρεθείς ποιός γνωρίζει ή εγγυάται ότι η ζωή είναι ουσιαστική ζωή και όχι επικάλυψη ζωής;
Εδώ κατάντησε κολαστήριο , με τον φόβο αγκαζέ να βιώνεις ένα υπόγειο πόλεμο , πολλές φορές ισάξιο των πραγματικών μαχών και απωλειών,....
Χθές έφυγε ένας από καρκίνο , προχθές ο άλλος από εγκεφαλικό . παραπροχθές ο τρίτος από ανακοπή , όχι μόνο η φύση ,κρίμα μας γιατί βάζουνε και οι" άνθρωποι το χεράκι τους ,, με μερίδιο που παρασύρει και την έρμη την φύση. Όλοι κρίνονται ένοχοι σε αυτόν τον πόλεμο που πολλές φορές ξεπερνάει σε αγριότητα και βαρβαρισμό τις πραγματικές μάχες τών κηρυγμένων πολέμων , που δυστυχία μας είναι αρκετοί, Αθώοι είναι μόνο όσοι καταφέρουν να σταθούν " όρθιοι άνθρωποι",Και εγώ απόψε φοβάμαι τους πολεμοχαρείς , που μόνο ΄με " αίμα "  αθώων θυμάτων ησυχάζουν , μόνο για λίγο όμως , τότε όσοι προλάβουν και γλυτώσουν προς στγμή το χαίρονται  , αλλά και πάλι μόνο για λίγο , επανέρχονται ,,, Το νού σου στο κεφάλι , δεν χρειάζονται πια σφαίρες , η αιμορραγία από το εγκεφαλικό που σου ετοιμάζουν , αντικαθιστά την σφαίρα και ο ένοχος , οι ένοχοι γιατί σ΄αυτή την ύπουλη πολεμική ιστορία εμπλέκονται πάμπολοι , -θα μείνουν ατιμώρητοι και πάει γαιτανάκι ο φαύλος κύκλος.
Το νου σου , μην αιμορραγήσει το κεφάλι , και τότε  ή  μενεις  στον "τόπο "ή παράλυτος , περιμένοντας βοήθεια από όλους , όσοι τρομοκρατημένοι  έχουν λακίσει , άλλος για Χίο  και άλλος για Αμοργό ..Τα παπούτσια  στην ΄άκρη περιμένουν , ποιον δρόμο μας αφήσανε άραγε ακόμη ανοιχτό; Μήπως κάποιος γνωρίζει να μας τον επισημάνει ;

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Κραυγάζω για Βοήθεια, βρε αδελφέ,  καιρό τώρα ,
 απευθυνόμενη στους επαΐοντες  κυβερνώντες όπως και σε όλες τις επιτροπές ,τα ιδρύματά τους  για την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη και των προσωπικών του δεδομένων.
Όλοι τους με έστελναν στους " άλλους" , εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, ... μα θα πεθάνω , με έχουν " όμηρο " στις συναλλαγές τους και αν κουνηθώ πέρα από τη αλυσίδα θα " φύγω" ,όπως πολλοί τις τελευταίες ημέρες , όπως ο γέρο πατέρας μου , και άλλοι που αργοσβήνουν με καρκίνους ,
Δίνω ένα αγώνα στην ουσία μόνη να απελευθερωθώ από το ετσιθελικό παρακράτος , το γνωστοποιώ παντού ακόμη  στους επικεφαλής των υπηρεσιών αυτών με τα μυστικά σύγχρονα όπλα τους , τα χημικά που σου αλλοιώνουν την συνείδηση , που επικεντρώνουν σε συγκεκριμένα όργανα εσωτερικά και εξωτερικά και σε σημαδεύουν ρίχνοντας τι (δεν το έχω ακόμη μάθει) , και πονα΄ς , μάλλον είναι σαν να σε χτύπησε βολή ή ηλεκτρικό ρεύμα.
'Αει σιχτίρ " τι διάολο θέλουν από εμάς ;
Εντάξει τους βολεύει να καταστρέψουν με την Μεσσιανική , Μασονική , Παρανοϊκή, Εγκληματική οργάνωση και πρακτική τους , εμένα ,κανέναν άλλον φτωχό και μη έχοντας άκρες πολίτη, όμως κανείς τους , μα κανείς , ο εξής ένας και με το φανάρι του Διογένη να τον έψαχνα θα τον έβρισκα , δεν βρίσκεται όμως να φωνάξει ,να εξηγήσει γιατί υποδουλώσανε τους πολίτες με τονφόβο του θανάτου ;
Εμένα ,που σας εξιστορώ  κοντεύουν να με "σακατέψουν " σωματικά και ψυχικά ,και τι χαρές θα κάνανε οι επικεφαλής αυτής της τραγωδίας αν με αυτοκτονούσαν στο επόμενο διάστημα , αν υπάρξει !
Εγώ απευθύνω το ερώτημα στις αρμόδιες αρχές μέσα από το διαδίκτυο , " ποιος βάζει εμένα σε πράγματα που δεν γνωρίζω και με κυνηγάνε μετά σαν τους "Μοναχικούς" στην ταινία του Λάνθιμου , ή τις αλεπούδες που ρίχνανε οι  Άγγλοι ευγενείς σε περιφραγμένα δασύλλια για να κυνηγήσουν με σ'ιγουρα θύματα.
Ποιός θα μιλήσει , κυρία Κυβέρνηση ,
ποιός θα σηκώσει ανάστημα στους " παρανοικούς θύτες" και θα πει -ΣΤΟΠ-   στον  βασανισμό των πολιτών και τον βέβαιο θάνατό μας;
Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα , είναι κρυμμένος εκεί που συναγελαζόμαστε και έχει απέξω την αφασία και τις "καλύτερες " σκοτεινές" προθέσεις , άμα ξεγελαστείς πολιτεία μου και χρησιμοποιηθείς σαν Δούρειος Ίππος για την μόνιμη εγκατάστασή του.
Μας έχουν κυκλώσει καιρό τώρα πολλούς και κα΄θε ημέρα που περνάει περισσότερους και κανείς δεν μιλάει , κρίμα μας , αύριο θα είναι Αργά ... όπως αργά  ήταν για όσους φεύγουν "ταχαμου" απροσδόκητα και ανεπάντεχα και αποενοχοποιούνται οι γνωρίζοντες ή οι μένοντες πίσω με επικήδειους συγκινησιακούς και μεγαλοπρεπείς!
Τελικά θα ξυπνήσουν αυτοί που κοπτόντουσαν τόσα χρόνια για τα δικαιώματα ακόμα και της χελώνας και καλώς , αλλά όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά τρομακτικό ό έλεγχος και η υποδούλωση των ανθρώπων πέρα από την θέλησή τους και τον νόμο , τότε γιατί δεν είσαι αρμόδιος για αυτό και με στέλνεις στον " άλλον" η αλλού .
Θα ακούσει κάποιος , θα κινηθεί ένας , δύο , εποχή αφασική εαυτούλικη , εποχή του ανταγωνισμού των τατουάζ και της βλακείας .
Αει ..
.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο.
Μπορείς να τον μαχαιρώσεις στην κοιλιά, να του αρπάξεις το ψωμί απ’το στόμα, να μην τον γιατρέψεις από την ασθένεια που πάσχει, να τον βάλεις σε μια άθλια κατοικία, να τον εξοντώσεις βάζοντάς τον να δουλεύει μέχρι θανάτου, να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία, να τον στείλεις στον πόλεμο. Λίγοι μόνο απ’αυτούς τους τρόπους είναι απαγορευμένοι στο κράτος μας.

Μπέρτολτ Μπρεχτ
Υ.Γ. " και εγώ φοβάμαι .όλα τα παραπάνω την βραδιά αυτή και πολλές άλλες , που χάθηκαν με το φως της μέρας.
Τα τσακάλια ουρλιάζουν ξανά, διψώντας για αίμα ,
Γιατί ελάχιστοι μόνο τρόποι από τους παραπάνω , που αναφέρει ο Μπρέχτ , είναι απαγορευμένοι στο κράτος μας!.
Τι κρίμα να χάνονται τόσοι άνθρωποι σε ένα χωρίς οίκτο και εν συναίσθηση άρρωστο , αδίστακτο "εγκληματικό " παιχνίδι ελέγχου της εξουσίας , Μόνο που έχει ένα ελάττωμα ( κατά το " ξέρει να σκέφτεται ), το ελάττωμα είναι ότι το παιχνίδι αυτό δεν είναι Δικό μας , είναι δικό τους !

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Είμαστε κάποτε μια παρέα, μια ομάδα άλλοτε δημιουργική και φασαριόζικη , άλλοτε καταθλιπτική ,άλλοτε πλήττουσα και ο καιρός κυλούσε .
Κ'αποτε ήρθαν και σε μας , τι απέραντος ωκεανός θλίψης , πόνου και δυστυχίας!!! , αργήσαμε να τους αντιληφθούμε μας πιάσανε στον ύπνο παντελώς απροετοίμαστους.
Οι βάρβαροι , που θάλεγε και ο Καβάφης ήταν δίπλα μας εντός των τειχών και εμείς αμέριμνοι περιδιαβαίναμε την ζωή μακάρια ανυποψίαστοι , πιστεύοντας σε " ανάπηρες δημοκρατίες " , "ανέμους και χίμαιρες αλλαγών", προσήλωση στο Σύνταγμα .
Ώσπου ύπουλα ξέκοψαν τον έναν από τον άλλο , ο καθένας μας θέλανε να μείνει τελείως μόνος και διαχειρίσιμος ,άρα ευάλωτος στα σύγχρονα φρικώδη κατασκευάσματά τους , που βλέπουν πια και ακούν την πλεον ανεπαίσθητη ανάσα μας, την πιο μικρή μας σκέψη.
Σκορπίζουν τον θάνατο και τον καρκίνο μαζί με την οδυνηρή απομόνωση της ερημιάς- μοναξιάς.
Κάποιοι χαρήκαν με τις αλλαγές , όμως ο Bertolt Brecht μας προειδοποιεί "
" Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος .
Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό."
σ.σ . όταν είδε τον κόσμο στις πλατείες των πόλεων να πανηγυρίζει για το τέλος του πολέμου.
Ο πόλεμος εδώ με τους εσωτερικούς και ξένους βαρβάρους πότε θα τελειώσει και αν θα έχει μείνει κανείς μας =αρτιμελής = για να πανηγυρίσει;
Πάλι απόψε χτυπούσαν οι ύαινες ( θαρρώ τα νεφρά μας ) , με την αδιαφορία του κράτους μας ή και την ανοχή τους;; Ποιος ξέρει και ποιος θα λογοδοτήσει για την βαρβαρότητα απέναντί μας!!