Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Κραυγάζω για Βοήθεια, βρε αδελφέ,  καιρό τώρα ,
 απευθυνόμενη στους επαΐοντες  κυβερνώντες όπως και σε όλες τις επιτροπές ,τα ιδρύματά τους  για την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη και των προσωπικών του δεδομένων.
Όλοι τους με έστελναν στους " άλλους" , εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, ... μα θα πεθάνω , με έχουν " όμηρο " στις συναλλαγές τους και αν κουνηθώ πέρα από τη αλυσίδα θα " φύγω" ,όπως πολλοί τις τελευταίες ημέρες , όπως ο γέρο πατέρας μου , και άλλοι που αργοσβήνουν με καρκίνους ,
Δίνω ένα αγώνα στην ουσία μόνη να απελευθερωθώ από το ετσιθελικό παρακράτος , το γνωστοποιώ παντού ακόμη  στους επικεφαλής των υπηρεσιών αυτών με τα μυστικά σύγχρονα όπλα τους , τα χημικά που σου αλλοιώνουν την συνείδηση , που επικεντρώνουν σε συγκεκριμένα όργανα εσωτερικά και εξωτερικά και σε σημαδεύουν ρίχνοντας τι (δεν το έχω ακόμη μάθει) , και πονα΄ς , μάλλον είναι σαν να σε χτύπησε βολή ή ηλεκτρικό ρεύμα.
'Αει σιχτίρ " τι διάολο θέλουν από εμάς ;
Εντάξει τους βολεύει να καταστρέψουν με την Μεσσιανική , Μασονική , Παρανοϊκή, Εγκληματική οργάνωση και πρακτική τους , εμένα ,κανέναν άλλον φτωχό και μη έχοντας άκρες πολίτη, όμως κανείς τους , μα κανείς , ο εξής ένας και με το φανάρι του Διογένη να τον έψαχνα θα τον έβρισκα , δεν βρίσκεται όμως να φωνάξει ,να εξηγήσει γιατί υποδουλώσανε τους πολίτες με τονφόβο του θανάτου ;
Εμένα ,που σας εξιστορώ  κοντεύουν να με "σακατέψουν " σωματικά και ψυχικά ,και τι χαρές θα κάνανε οι επικεφαλής αυτής της τραγωδίας αν με αυτοκτονούσαν στο επόμενο διάστημα , αν υπάρξει !
Εγώ απευθύνω το ερώτημα στις αρμόδιες αρχές μέσα από το διαδίκτυο , " ποιος βάζει εμένα σε πράγματα που δεν γνωρίζω και με κυνηγάνε μετά σαν τους "Μοναχικούς" στην ταινία του Λάνθιμου , ή τις αλεπούδες που ρίχνανε οι  Άγγλοι ευγενείς σε περιφραγμένα δασύλλια για να κυνηγήσουν με σ'ιγουρα θύματα.
Ποιός θα μιλήσει , κυρία Κυβέρνηση ,
ποιός θα σηκώσει ανάστημα στους " παρανοικούς θύτες" και θα πει -ΣΤΟΠ-   στον  βασανισμό των πολιτών και τον βέβαιο θάνατό μας;
Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα , είναι κρυμμένος εκεί που συναγελαζόμαστε και έχει απέξω την αφασία και τις "καλύτερες " σκοτεινές" προθέσεις , άμα ξεγελαστείς πολιτεία μου και χρησιμοποιηθείς σαν Δούρειος Ίππος για την μόνιμη εγκατάστασή του.
Μας έχουν κυκλώσει καιρό τώρα πολλούς και κα΄θε ημέρα που περνάει περισσότερους και κανείς δεν μιλάει , κρίμα μας , αύριο θα είναι Αργά ... όπως αργά  ήταν για όσους φεύγουν "ταχαμου" απροσδόκητα και ανεπάντεχα και αποενοχοποιούνται οι γνωρίζοντες ή οι μένοντες πίσω με επικήδειους συγκινησιακούς και μεγαλοπρεπείς!
Τελικά θα ξυπνήσουν αυτοί που κοπτόντουσαν τόσα χρόνια για τα δικαιώματα ακόμα και της χελώνας και καλώς , αλλά όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά τρομακτικό ό έλεγχος και η υποδούλωση των ανθρώπων πέρα από την θέλησή τους και τον νόμο , τότε γιατί δεν είσαι αρμόδιος για αυτό και με στέλνεις στον " άλλον" η αλλού .
Θα ακούσει κάποιος , θα κινηθεί ένας , δύο , εποχή αφασική εαυτούλικη , εποχή του ανταγωνισμού των τατουάζ και της βλακείας .
Αει ..




.

Δεν υπάρχουν σχόλια: