Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μακάρι να  χάραζε και να μπορούσαμε να καλημερίσουμε όπως κάνουν πολλοί φίλοι, να ευχηθούμε  και "καλή μέρα".
Εμάς μας έχουν επιφυλάξει την κόλαση του Δάντη ή στην καλύτερη περίπτωση  την ¨Φωλιά του κούκου" ,
Αξημέρωτα όμως ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές  συμβάσεις μιας οργανωμένης κοινωνίας , εμάς εδώ κάτω μας έχουν στο πόδι , έχοντας κάνει το χώρο που ζούμε, χωρίς υπερβολή  "Χιροσίμα και Ναγκασάκι"
Τι είδους χημικά είναι αυτά ,που στοχεύουν στην καρδία ( κάμψεις και πόνοι) και η γλώσσα να γίνεται άγρια και να γεύεσαι μέταλλα ή μάλλον γεύση από υδράργυρο.
Θα πει κάποιος είναι από σφραγίσματα δοντιών ίσως η πήγαινε να κοιτάξεις την καρδιά σου .
Τι ξεσηκώνει όμως στα καλά καθούμενα 'όλα αυτά , αφού πρώτα σε ποτίσουν από αέρα με τα κατάλληλα  μεταλλοστοιχεία;
Οι εκκλήσεις για να σταματήσουν πηγαίνουν σε χρονοντούλαπα αν όχι της ιστορίας , ίσως στα αυτιά του φασισμού και δεν "τελειώνει τίποτε το κακό και βάρβαρο σ΄αυτή τη χώρα.
Αν ίσως , αν όλοι μαζί φωνάξουμε επιτέλους βάλτε ένα Τέλος σ όλα αυτά που μας σκοτώνουν και μας δηλητηριάζουν , μας κάνουν εν δυνάμει υποψήφια θύματα του καρκίνου, , του εμφράγματος και χιλίων ασθενειών.
Επιτέλους θα βρεθούν κάποιοι να σταθούν ψηλά , ακόμη ψηλότερα από μένα και σένα, να βάλουν "STOP" στη ακραία θανατηφόρα βαρβαρότητα .που βιώνουμε πολλοί από εμάς τους "Κούληδες" , αχθοφόρους  της  καθόλα ευπρεπής κοινωνίας .'όπως τους περιγράφει ο Ν. Καζαντζάκης στα ταξίδια του;
Συνημμένως  ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: