Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

SOS . SOS . SOS.

ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ   ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΟΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ .

Η ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ,
στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΗ , στα ΚΟΜΜΑΤΑ , σε ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, στη ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ, στο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ ή ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΞΑΝΑΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ   ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ , ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ - ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ-,
ΞΑΝΑΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ , ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΚΟ! 
 Παραθέτω  απόσπασμα από την μήνυση που κατέθεσα στην εισαγγελία  Αθηνών.
" Παρακαλώ , όπως προστατεύεσαι τα ανθρώπινα δικαιώματά μου , όπως ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ,την οποία έχει υπογράψει η χώρα μας.

Προστασία, στο Τεκμήριο Αθωότητας, στο Σεβασμό στην Προσωπική Ζωή, την Οικογενειακή Ζωή, την Κατοικία, την Αλληλογραφία, στην Ελευθερία Σκέψης και Συνείδησης, στην Επιλογή Λατρείας και Θρησκείας,  Δικαίωμα στη Ζωή, την Ελευθερία, την Ασφάλεια, την Δίκαιη Δικαστική, στις Ελευθερίες ‘Έκφρασης, Γνώμης και Συνεταιρίζεσθαι, Γάμου και Οικογενείας, Αποτελεσματικής Προσφυγής, Προστασίας Περιουσίας, Μόρφωσης και Παιδείας, Ελευθέρων Δημοκρατικών Εκλογών, Μυστικών Εκλογών, Ελευθερίας ‘Έκφρασης Λαϊκής Θέλησης, καθώς και οι απαγορεύσεις Βασανιστηρίων, Δουλείας, Αναγκαστικής Εργασίας, Επιβολής Ποινής χωρίς Δίκη, Διακρίσεων στην απόλαυση Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, Κατάχρησης Εξουσίας. "

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ SOS , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ KAI NA MAΣ KAKOΠOIOYN,, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΕΚΡΗ η ΜΕ ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

, ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.  ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ , ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΕΚΡΗ η ΜΕ ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ (ΚΑΡΚΙΝΟ , ΑΝΑΚΟΠΗ , ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ , ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: