Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016






Πως να ζήσεις σε ένα άνυδρο κόσμο ,με ανθρωπόμορφα σκορπισμένα πια στα σπίτια όλων μας , που σκοτώνουν για να αποδείξουν τον "χαμένο ανδρισμό " τους , με "μοβόρικα - κτηνόμορφα " που γεμίζουν τον κόσμο με εργαλεία θανάτου και δυσωδίας;
Υπάρχει και η άλλη όψη των γεγονότων , όλα να γίνονται βάσει σχεδίου - παροχής όλων των αναγκαίων υλικών και τεχνολογιών , για να εξουσιάζουν οι ομάδες αυτές τους πάντες και όλους τους μηχανισμούς γήινους και εναέριους?
Αλλά πάλι τι κέντρα "μασονίας ", το ονομάζουμε έτσι ελλείψει άλλης γνωστής μυστικής ελίτ , είναι αυτά και τι ναζιστικά πλοκάμια έχουν απλωμένα και κατασπαράσσουν όλους μας και περισσότερο όποιον αντισταθεί στα καινούργια πειράματα των ελεγχόμενων ακουσίως ( δια της βίας εννοούμε) ή εκουσίως( λόγω βλακείας αήττητης ή εκβιασμού) πολιτών;
Γιατί έχουν ανασκουμπωθεί εκ νέου και εκεί που ανυποψίαστος - υποψιασμένος ( αλλά και πόσο αυπνία και χημικά να αντέξει ο οργανισμός ενός ανθρώπου )βράδυ μεσάνυχτα αρχίζει το κυνηγητό του Φρανκεστάιν ΄ από την μηχανή ,που πέρασε με μαρσάρισμα και ξάφνου σταμάτησε ,μια απότομη ησυχία που δηλώνει ότι το κακό έχει βγει σεργιάνι και διψά για μαλακό υπογάστριο και όργανα γεμάτα αίμα( τους τρελαίνει το ανθρώπινο συκώτι ).


Φρίκη ! και έτσι ικανοποιούνται όλοι τους , οι σκοτεινές ελίτ , που ελέγχουν τους λαούς , και κάνουν πειραματόζωα τους ανθρώπους με την εμφύτευση νανοκινητών , που οι απέξω εκπαιδευμένοι " παρανοϊκοί θρασύμαγκες " χτυπούν, που εμπορεύονται τον θάνατο με αόρατα βασανιστήρια , που κανείς δεν τα έχει χειροπιαστά για να τιμωρηθούν , και τέλος ικανοποιείται και ο κανιβαλισμός των εκτελεστών των σχεδίων αυτών .
Όσοι θάνατοι πολλοί πάμπολοι στις μέρες μας περνούν αθώα , "" τι να γίνει ήταν άτυχος , η μοίρα του ήταν μικρή " είναι λάθος , οι πλείστοι έχουν υποκινηθεί από όλα αυτά τα χημικά , τα μαγνητικά και την ανθρωποφαγία της σκοτεινής εξουσίας.
Προσοχή δολοφονούν , κοιτάξτε λίγο με προβληματισμό και πέρα από τα τετριμμένα , που είχαμε μάθει , σε λίγο χρονικό διάστημα θα μας τηλεμεταφέρουν και θα διαβάζουν τις σκέψεις όλων μας, με βαριά λύπη το καταγράφω .
Υ.Γ { θα μας αφήσουν να ζήσουμε; ( αμφίβολο μετά την μεσονύχτια επίθεση ανθρωποφαγίας , τους έχουμε στους χώρους που ζούμε , ε !να μην τους ταΐσουμε < αχνιστά φοβισμένα συκώτια , καρδιές παλλόμενες από τρόμο, κόκαλα που τρίζουν οργή και γαμότο , μυαλά με τρομοκρατημένες εξεγερμένες σκέψεις > .
- Ποιός θα πληρώσει για όλα αυτά;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: