Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

'Ενας σκεπτόμενος άνθρωπος αναρωτιέται < ποιούς άρρωστους νεοναζί ικανοποιεί ο αργός θάνατος με χημικά - πλήμμυρισμένος ο χώρος που κινείσαι και πως όλα αυτά τα "εξυπνα όπλα "σε αναγνωρίζουν προσωπικά και εισβάλλουν κατόπι σε όποιο μέρος του σώματός σου θέλουν να προσβάλλουν ; Η εξήγηση βρίσκεται στα σκοτεινά σχέδια των ελεγχόντων τους " ψεκασμένους πιθήκους , όλους εμάς ¨" , στον έλεγχο κάθε ζωντανής μορφής ζωής , στον αποκλεισμό και αφανισμό όσων τους ενοχλούνε και έχουν αντιδράσει σε όλο αυτό το πισωγύρισμα της ανθρωπότητας στον μεσσαίωνα και πιο πρόσφατα στον ναζισμό.
/ Ψάχνοντας στο διαδίκτυο εντόπισες κάποιες επιστημονικές εξηγήσεις για όλα αυτά ( δυσεύρετες για εμάς τους κοινούς θνητούς ,που δεν καταλαβαίνουμε γιατί μας χημεικώνουν μαζικά , αλλά και στοχευμένα μέσα στους χώρους που κινούμαστε και απορείς , πως γνωρίζουν που ακριβώς στέκεσαι και γιατί ; /
Από επιστη'μονες σε διαλέξεις εντοπίζονται όροι και καταστάσεις ,που αν ψάξουμε στο διαδίκτυο θα βρούμε όχι όλες τις αλήθειες , αλλά τις άκρες τους για έρευνα , 'οπως τελικά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ MORGELLONS;ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella (BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ) από / terrapapers.com/
{'ενα απόσπασμα από Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz }
/Kατονομάζουν μάλιστα αριθμό τεχνολογιών που θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικούς πολέμους και επιμελώς αναφέρονται σε μελλοντικούς πολέμους μεταξύ χωρών. Περιμένουν την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση, έτσι ώστε ο πόλεμος να είναι μεταξύ αυτής και των απλών ανθρώπων, των πολιτών!!! Προφανώς, ένας τέτοιος πόλεμος χρειάζεται εντελώς διαφορετικά όπλα, τα οποία και βάζουν σε λίστα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που λειτουργούν μόνο σε επίπεδο νανο-σωματιδίων.
Έτσι αυτά τα νανο-σωματίδια μας τα στέλνουν σε σμήνη στον αέρα. Υπάρχει η «έξυπνη σκόνη»(smart dust) και τα nanotechs, είναι πράγματα που εμφυτεύονται εύκολα στο ανθρώπινο σώμα, που δίνουν ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να εντοπίζουν ανθρώπους μέσα σε δευτερόλεπτα και να διαβάσουν ό,τι σκέφτονται, ό,τι αισθάνονται και τέλος, υπάρχει κι ένας αινιγματικός όρος στη λίστα καταγραφής: CO-OPTIC INSECTS.?./
Μας "δείξανε " στους συμπεριφερόμενους σαν μαφία και συμμορίες , γιατί - μια ώρα πέρασες από ένα φαρμακείο , καθυστέρησες λίγο παραπάνω από τον φυσιολογικό χρόνο , το βραδάκι έτυχε να επιλέξεις το ντοκυμαντέρ στην ερτ1 για την σημερινή άθλια , πολεμική κατάσταση στην Λιβύη , γιατί θυμήθηκες και " έφτυσες " εκείνον τον πολεμοχαρή μικροκομπάζοντα Σαρκοζί , και σκέφτεσαι τι 'άλλο τους ερεθίζει και σε δέίχνουν μονίμως για να γίνεσαι ανθρωποθυσία στις "συμμορίες " , που δουλεύουν κρυμμένοι στα σκοτεινά ( αλλά έχουν περιέργως τα κλειδιά από τους ιδιοκτήτες για το άσυλό τους) .
Τους ανιχνεύεις ακούγοντας τους ήχους στο ανοιγοκλείσιμο της πόρτας , στα αυτοκίνητά τους που παρκάρουν , στους ήχους από τον δρόμο , στις κουβέντες τους ( όποτε το αφήνουν να ακουσθεί για τους λόγους τους πάντα με σκοπιμότητα ) . Και έχει γεμίσει ο κόσμος βία , παραβιάσεις δικαιωμάτων χωρίς έλεγχο από πουθενά , φρίκη , θάνατοι ανεξήγητοι , παράλληλες ζωές , υποκρισία και αδιαφορία .

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017


Από απελπισία και οργή γράφεις μεταμεσονύχτια για  να δεις τις σκέψεις σου και την κραυγή σου σε λέξεις και  σειρές .
Εν συντομία με την αϋπνία παρέα και τα βασανιστήρια των " παρανοημένων "συμμοριών " ,που λυμαίνονται το κράτος και τις εξουσίες , ανασκουμπώνεσαι για να περιμένεις την νέα επίθεση των ευρισκομένων από κάτω μας , των απέναντι , των γύρω και τριγύρω , πως όλοι στην συνοικία και στους δρόμους της είναι μυημένοι  στις παρά δουλειές και τους θανάτους με έναν τρόπο να θεωρηθεί και έτσι;
Το απολύτως βέβαιο στις τραγικοιστορίες αυτές είναι η τρομακτική διαπίστωση ότι < όλοι αυτοί που ονομάζονται άνθρωποι από την ανθρώπινη περιβολή τους μόνο - είναι αδίστακτοι !! και ουαί αν υπαναχωρήσεις ή κουραστείς ?
 Πριν τέσσερις ημέρες περίμενες τον δικηγόρο για να παραστεί στον εισαγγελέα, για όλη αυτή την ατιμωτική κατάσταση , και την βασανιστική παραβίαση κάθε έννοιας δικαιώματος ανθρώπου , που ζει σε μια δημοκρατικά οργανωμένη κοινωνία.
 Περίμενες ώρες μάταια, παρουσιάσθηκες  μόνος , έχεις εξηγήσει το πρόβλημα , που μακάρι νάτανε μόνο δικό σου ( όλη σχεδόν η χώρα βασανίζεται και καταστρέφεται από τᨨ μασονικά¨¨ παρακρατικά νεοταξίτικα παιχνίδια θανάτου ).
Καταγράφεται  η διαμαρτυρία  κινδύνου ζωής για πολλοστή φορά , όπου ο πρώτος καταφατικός ενθουσιασμός  για να απαλλαγείς από την μεσαιωνική κτηνώδη βαρβαρότητα του σκοτεινού παρακράτους ; , των συμμοριών κατά τους δικηγόρους ,
 έρχεται τις επόμενες ημέρες να σε γεμίζει ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα , ώσπου η νύχτα αυτή πια δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι σε αφήσανε πάλι στην τύχη σου ( ) και στους δολοφόνους ,που οι εντολείς τους ίσως ή μάλλον μπορεί να διαφεντεύουν από ψηλά
Και δείχνουν εμάς ,που οι ιδέες , η εντιμότητά  η ευαισθησία  , και η αποστροφή μας προς τον κανιβαλισμό τους έκανε να ξερνούν σπίθες θανατικής οργής και να μας ξαναδείχνουν για <ανθρωποθυσία >  με στόχο το νεφρό του ενός , το συκώτι του προμηθέα του άλλου , το κεφάλι του τρίτου βασανιζόμενου , τα κόκαλα  ή και όλα μαζί σε έναν ( υποφαινόμενη) (αλλά να μη φαίνεται πως σε σκοτώνουν , όχι με  τους συμβατούς τρόπους , τους άλλους με τα αόρατα ξέρεις εσύ που τα υφίστασαι ?)
[Που καταχωνιάσανε την δικαιοσύνη , πως με θράσος αναρριχηθήκαν σαν τυφλά σκουλήκια πάλι στα ζωντανά κρέατα ανθρώπων για να εξουσιάζουν μόνο ή είναι και κάτι παρανοϊκό και μεταφυσικό στα μυαλά τους ;
Θα βρεθούν  ξανά οι "Σαρτζετάκηδες"
της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει το σύστημα  εκείνο που έλεγξε το άπαν και έγινε ο σκοτεινός Μεγάλος Αδελφός ;

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Σκληρά τοπία , πέτρα και αγκάθια, άγριες γκορτσιές κρεμασμένες στα βαμμένα με ώχρα βράχια . Και η ζωή να ξεμυτάει πεισματάρικα και πολεμώντας να ριζώνει καλύτερα στις πέτρες και τα λιθάρια.

******
 Έγραφα για σκληρά τοπία , την αντοχή της ζωής που αναπηδάει από την πέτρα .
Και έρχεται το βράδυ , όπου πηγαίνοντας στην εβδομάδα Αφρικανικού κινηματογράφου εκεί πια γεύεσαι την αγριότητα της σκληρής στοχοποιημένης επίθεσης εις βάρος γυναικών αμάχου πληθυσμού με όλη τη σημασία της έννοιας , την ναζιστική θηριωδία του όχλου ,που ξεκινάει ο ένας να χτυπάει και μετά αφιονίζονται όλοι μαζί και ο φασισμός ξεπερνάει τον πόνο και γίνεται το " κτήνος "που ηδονίζεται 'όταν σκοτώνει όλο και περισσότερο?
-  Πάει καιρός που μας "δώσανε " για το φονικό , αλλά σιγά - σιγά να ηδονίζονται τα " κτηνώδη " ένστικτά τους,  και όλοι οι 'ΑΛΛΟΙ  Πιλάτοι αδιαφορούν και κάνουν πως πιστεύουν τα "τσιρ'ακια" ,τα " καρακόλια " κατά τον Μάνο Λουίζο ( το διάβασα σήμερα στην μηχανή του χρόνου ότι στην δικτατορία στην ταφή του Σεφέρη τραγούδησε με ομάδα φοιτητών μπροστά στους χωροφυλάκους τα απαγορευμένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη).Και εσύ ο πολίτης δεν γνωρίζεις γιατί σε επιλέξανε θρασύτατα / ήσουν επικίνδυνος για την πόλη , επειδή δεν ήσουν σαν αυτόν τον όχλο των προγραμματισμένων με τα ακουστικά στ΄αυτιά πιθήκων.Σε αρπάξανε από την ζωή σου με την βαρβαρότητα "καθεστώτων φασιστικών" , που όλοι κατά τάλλα στηλιτεύουμε και έκτοτε είσαι στο σκοτάδι τους , αν μάθεις κάτι από δική σου επιμονή και αναζήτηση μανιώδη , είσαι σαν όμηρός τους και όλοι τριγύρω σέρνουν το βλέμμα τους όταν κραυγάζεις < μα γιατί φωνάζει αυτή και δεν κάθεται όπως ο Α,... , .ο Σ... . ο Π.... κ.α να πεθάνει , αφού πρώτα κατακρεουργήσουμε τις σάρκες τους ( ανθρώπινο κρέας στους εμπόρους κατάντησε η χώρα μας ), ή μήπως αγωνίζεται για την ζωή της επειδή θέλει να ρίξουν την ? κυβέρνησ'η μας? ( ίσως έτσι να μεταφέρουν στους κυβερνώντες οι πληροφοριοδότες τους , που παλιότερα αυτούς οι δημοκρατικοί θα τους είχαν καταδικασμένους
δακτυλοδεικτούμενους) - ενώ εσύ αργοπεθαίνεις και μόνο αυτά δεν σκέφτηκες . Πως το έγραψε ο Χρόνης Μίσσιος ; / Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς/.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017



Έχει νυχτώσει και το καράβι πουθενά στον ορίζοντα.
 Κάθε που ο ήλιος χανόταν στην γραμμή της θάλασσας εμφανιζόταν η πρώρα  του.
Φοβάσαι;/ 
/ προοικονομήσανε το ρήγμα στην φλεβίτσα εκείνη που θα ραγίσει στο κεφάλι;
γιαυτό ας χτυπάνε πάλι και ξανά ( ) ,έχει αντοχές ο άνθρωπος όταν παλεύει /
/ αλλά πάλι πόσοι αντέξανε , θυμάσαι πόσοι σιγήσανε 
νικημένοι από την μάχη με τα εγκεφαλικά και την καρδιά τα τελευταία χρόνια , τις τελευταίες μέρες !
Οι θαλασσινοί ΄στην τρικυμία μεσοπέλαγα και στην ερημία τους θα κατεύφευγαν στον Αη Νικόλα , να βάλει το χέρι του ?

 Εμείς , θα τα καταφέρουμε μόνοι μας στον πόλεμο , που μας έχουν κηρύξει , με την ερημία του ο καθένας και τα πιστεύω του ευαγγέλιο και άγι'ο του; 
/ Μα αφού ακούσθηκε - προετομασία για εγκεφαλικό , (στο κεφάλι όλη η συμμορία κάνει πάρτι ανθρωποφαγίας-) ,  θα στηλώσεις τα πόδια σου στο έδαφος για να πείσεις τους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού πια συνομιλητές . 
 Φοβούνται όλα αυτά , μα καλά δεν τα κρύβουμε μαζί με την απλωμένη παντού διαφθορά , κάτω από το χαλάκι του καθενός μας; 
Τι μας ανατριχιάζεις ; αποδεικνύονται όλα αυτά ; 
Το άπαν εξηγείται και μπορεί να αποδειχτεί , η επιστήμη που λέγαμε ??
- Φοβάσαι;
 Γιατί το πρωινό , το βροχερό και μουντό σε βρίσκει πάλι να τριγυρνάς στους χώρους , σαν τον τερματοφύλακα που ματώνει πέφτοντας στο έδαφος για να αποκρούσει την <μπάλα> ( εδώ κάτι άλλο που θα νοιώσεις σαν σύγκρουση μετωπική στο κεφ'αλι , στο αριστερό ( ή ) δεξιό ημισφαίριο .
Πόσο  μεγαλόπρεπο ακούγεται σε παραπέμπει στα ημισφαίρια της  γης ,  της γης που δεν μας αφήνουν να ζήσουμε και εμείς σε μια  μικρή γωνιά  της.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017



Άννα είναι ο τίτλος του πίνακα (1927 ) 
Απορημένο βλέμμα και μελαγχολία .
Πίστεψες κάποτε ότι τα πράγματα θα φτειάχνανε μετά από τόσα χρόνια πολέμων , φασιστικών δικτατοριών , ανελευθερίας , σφαγιασμών , φίμωσης ιδεών , αναστολής πρακτικών και μυρίων άλλων δυστυχιών.
Ότι η εξέλιξη του πολιτισμού και των υψηλών ασύλληπτων τεχνολογιών θα λειτουργούσε υπέρ του ανθρώπου και του μέλλοντός του .
Διαψεύσεις τρομακτικές , με το βλέμμα άδειο , χωρίς ελπίδες ; ( ζητείται ) , να ακούς τους διανοούμενους ( πάντα θα βρίσκονται έντιμες φωνές αφύπνισης ) να φοβούντα ότι,
", όπως πάνε τα πράγματα, δεν θα αργούσε η στιγμή πως δεν θα επιτρεπόταν να μιλάς ούτε με τους φίλους σου."
Ξαναδιαβάζεις τα γραπτά του προικισμένου φωστεινού διανοητή της αριστεράς Βασίλη Ραφαηλίδη για τον φασισμό: ,
- και εκεί που ήθελες να γράψεις για τα "δικά σου βάσανα , τρομερά για εσένα τον ευαίσθητο πολίτη " , αλλάζεις ρότα 9τι να λες πάλι για τα "σκατά" με τα χημικά,τους προκαλούμενους (εξωγενώς) πονοκεφάλους στην περιοχή που είσαι πάλι υπό ατμόν για φευγιό ΄και έχει ο <θεός> , τις μη πραγματοποιούμενες< μαγνητικές>,αποφασίζεις να γράψεις κάποια κομμάτια από τα γραπτά τα Β.Ραφαηλίδη , που στην ουσία μας προετοίμαζε για τα μελλούμενα , που ήρθαν σαν μενίρ στο κεφάλι μας και εμείς απροετοίμαστοι προσφέυγουμε πίσω στους μεγάλους γραφιάδες μας , που τα οσμιστήκανε από το ΄90 και μετά.***
*****Β. Ραφαηλίδης από Τvxs.gr
-- Ας μάθουμε επιτέλους να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους και να μην παραποιούμε την ιστορία μας. Ο ελληνικός λαός, στην πλειοψηφία του, αγάπησε το Μεταξά. Όπως και οι Ιταλοί που αγάπησαν το Μουσολίνι, όπως και ο Γερμανοί που αγάπησαν το Χίτλερ, όπως και οι Ισπανοί που αγάπησαν το Φράνκο. Ο φασισμός είναι λαϊκισμός- και κάθε λαϊκισμός είναι φασισμός κατά βάσιν και κατ' ουσίαν.
----Ο φασισμός δεν αγαπά το μεγάλο κεφάλαιο (εκτός από το πάρα πολύ μεγάλο που τον γεννάει) και λατρεύει το μικρομεσαίο.
Ο φασισμός είναι κοινωνικό καθεστώς σπέσιαλ για μικροαστούς.
Όχι για αστούς, ούτε για προλετάριους.
Οι αστοί και οι προλετάριοι βρέθηκαν αντίπαλοί του εξ αρχής. Και δεδομένου ότι στη λεγόμενη αστική κοινωνία δεν κυριαρχούν οι αστοί αλλά οι μικροαστοί, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς την απήχηση που είχαν στο λαό τα φασιστικά καθεστώτα.
Κάθε μικροαστός ονειρεύεται τον αστό που ζεσταίνει μέσα του, που τον μεγαλώνει στο θερμοκήπιο της μεγάλης ελπίδας για ένα πέρασμα στην "ανώτερη τάξη". Κάθε ψιλικατζής ονειρεύεται ένα σούπερ μάρκετ. Και επειδή το όνειρο για μερικούς πραγματοποιείται, όλοι οι χάχες πιστεύουν πως θα βγει αληθινό και γι αυτούς.
Δεν έχει σημασία που οι περισσότεροι πεθαίνουν φτωχοί. Σημασία έχει που ο καπιταλισμός τους επιτρέπει να ονειρεύονται το δικό τους πλούτο. Και ο φασισμός, που είναι η ακραία μορφή καπιταλισμού, είναι μια εγγύηση για τη διατήρηση του ονείρου για ένα πέρασμα στην "ανώτερη τάξη".Και ο αγκυλωτός σταυρός (η σβάστικα), αυτό το εκπληχτικής ψυχολογικής αποτελεσματικότητας λαϊκό σύμβολο, που δίνει φτερά στο σταυρό και τον κάνει να γυρίζει και να αλέθει, θα δώσει και στο χριστιανισμό τη δυναμική που του λείπει. Τώρα πια δεν είναι αμαρτία να σκοτώνει ο καλός χριστιανός. Και ο Μεταξάς, όπως και ο Μουσολίνι άλλωστε, ξέρουν καλά τι κάνουν όταν υιοθετούν σα σύμβολο το διπλό πέλεκυ. Που κόβει κεφάλια και από τα δεξιά και από τ' αριστερά.****