Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016Θυμάσαι τα λόγια ,που ειπώθηκαν εκείνο το απόγεμα " θα πρέπει να προσέχεις , έχουμε γεμίσει εχθρούς " .
- Η αυτοπεποίθηση της άγνοιας σε έκανε άτρωτο τότε και πεπεισμένο ότι όλα όσα θα άκουγες δεν θα μπορούσαν να συμβούν σε σένα

" ....... βασανιστήκαμε και μας βασάνιζαν με πράγματα που δεν έκαναν ούτε οι ναζί !
Γιατί , ποιοι είναι αυτοί οι απάνθρωποι βασανιστές , εγκληματίες , πρέπει να τους αναγνωρίσουμε και να τους πάμε σε δίκη .
-<< Όχι δεν θα κάνεις κάτι , κινδυνεύεις , άσε με εμένα πέρασα πολλά , εσύ να προστατευθείς .
Γιατί εσύ δεν έβλαψες κανένα , ήσουν γενναιόδωρος με τους ανθρώπους , θα απευθυνθώ στο … κόμμα ( πίστευες ότι αυτοί και οι δικαστές ως δια μαγείας στην δημοκρατία μας θα έλυναν παραδειγματικά το θέμα).
Η κουβέντα εκείνη απάλυνε αργότερα ,καθώς έμπαινε η νύχτα και η ανησυχία έφερνε μεγάλες σιωπές και εσωτερικές σκέψεις.
Τις σιωπές της αγωνίας περισσότερο και λιγότερο του φόβου τότε , κάλυπταν οι  ήχοι των γρύλων και  ο τρίξιμο  των κλαδιών  .
Η κουβέντα συνεχίστηκε με το τι πρέπει να κάνω για να βρω αν δεν με έχουν πειράξει  και βλάψει  .
 Τον καθησύχασες τότε , γιατί δεν γνώριζες τα μελλούμενα , που είχαν δόσεις από την φρίκη των μεθόδων των ες –ες και των «Μέγγελε».
Μετά κατά την προσφιλή του τακτική πέρασε στις μνήμες  από τον πατέρα του ( χάθηκε πολύ νωρίς στις ταραγμένες εποχές του εμφυλίου μένοντας παντάξενος  χωρίς « μνημούρι» για να τον θυμούνται
Σηκώθηκες , αφού τον είδες ξαλαφρωμένο και αφού κορόιδεψες τα περί « συμβολαίων θανάτου » και κατηφόρισες για την βραδινή σύναξη στην πλατεία . Εκείνος θα έπαιρνε το δρόμο για το καφενείο και την δική τους σύναξη της πρέφας , του ούζου και της κουβέντας.
Κύλησε ο χρόνος  , το σκέφτηκες κάπως , χωρίς να έχεις την εμπειρία και τα δεδομένα , ίσως και την  ανάλογη προσοχή , για να περπατήσεις όλα αυτά που άκουσες παραπέρα.
Κάποια μέρα οργισμένη , γεμάτη κόκκινη σκόνη έφυγε και η κουβέντα συνεχίζεται τώρα πια μονομερώς .
Ρωτάς γιατί  σε σπρώξανε στον πόνο και στο τέλος μέσα από αυτόν;
Γιατί  κανείς δεν έχει μιλιά , γιατί όλα συνεχίζονται στον επόμενο , γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη της ανθρωπιάς ;
Και το ρωτάς  απόψε , που ξαφνικά εκ νέου επιτίθενται τα ίδια ταραγμένα ( παράσιτα) , με μεθόδους ιδανικά υπερσύγχρονους για βασανιστήρια και  μαύρο κατευόδιο!

 Με τον φόβο να έχει κουρνιάσει  ολόγυρα   και χωρίς βοήθεια  από πουθενά  ακούς τη φωνή του ξανά πιο κουρασμένη « να προσέχεις , αυτοί θα έρθουν να σε βρούν » !!!

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016


Απαντήστε μας - σκοτώνουν αθώους ανθρώπους με τα χημικά σε σπίτια πολιτών - ΄οποιον "επιλέγουν και στοχοποιούν" οι ομάδες διεστραμμένων κακοποιών χωρίς όνομα και πρόσωπο ;
Χημικά που μεταφέρουν μέσα μας ιούς , επικάθονται στα όργανά μας 
και τα δηλητηριάζουν ( κατά τ΄άλλα θα αυξηθούν οι καρκίνοι στο γαστρεντερικό , κάντε και καμιά κολονοσκόπηση , μπας και προλάβουμε τα χειρότερα ). 
Ποιοι γνωρίζουν τι ετοιμάζετε με την εισβολή όλων αυτών ( που λειτουργούν χωρίς υπερβολή σαν παρανοϊκοί αιμοδιψείς δολοφόνοι) μέσα στα σπίτια πολιτών εγκαθίστανται με τα < μαφιόζικα κόλπα > στον πιο δεκτικό για εκβιασμό και εκφοβισμό και σκοτώνουν μετά με χημικά , ακτινοβολία τα πολύπαθα θύματα που ζούνε εκεί μέσα και δεν πρόλαβαν να φύγουν .
Μα θα αναρωτηθείς 'ετσι σκοτώνουν για την ψυχοπαράνοιά τους;
Όχι , λειτουργούν σαν υπόκοσμος με δίκτυα και ορατ'ο έλεγχο και το κουνούπι ,που πετάει να αντιλαμβάνονται οι ...........( δώσε όποιον ορισμό επιθυμείς ότι τους ταιριάζει).
Έτσι και η πολιτεία ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΕΙ ή κλείσει το μάτι στους ισχυρούς αυτούς μεταπράτες διανομής εξουσίας ( έχω δώσει κάτι περισσότερο από εσένα στον άλλο ,που έχει δώσει άμαχα θύματα για ανθρώπινο κρέας στον ήξ Ν , στον ήξ φούφουτο ,άρα είμαι πιο ισχυρός και κερδίζω την εξουσία ).
Έτσι παίζεται σήμερα το πολιτικό παιχνίδι .
Και έτσι εγκαταστάθηκαν " οι συσσωρευτές δύναμης" και εδώ για να φτιάξουν την εν δυνάμει εναλλαγή στην εξουσία.
Προσφέροντας ανθρώπινο κρέας αθώων πολιτών στον βωμό της πιο ηλίθιας συντήρησης και αρπαγή της αιματοβαμμένης αρχής - εξουσίας. 


ΔΙΨΑΝΕ για καινούργιους νεκρούς ( άλλωστε το δηλώνουν κομπάζοντας , αφού βλέπουν τα πάντα , ακούνε και την αναπνοή σου και ελέγχουν τα ανθρωπάκια σχεδόν όλους εμάς.
Οσμίζονται και προκαλούν για νέους φόνους ,( βλ.Π.Φύσσα ) , αναφέρεται το όνομά του με όλο τον σεβασμό στην μνήμη τους..

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016Έχει χάσει τον έλεγχο η κεντρική εξουσία ή … ;; ,για να μη μπορεί να σταματήσει τους εγκληματίες ,τους εντεταλμένους δολοφόνους της< νεοταξίτικης> ελίτ και <πλέμπας > του ανάλγητου - απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού;
Φαίνεται ότι 
οι ακρο και δεξιοί πρακτορεύοντες σε αγαστή συνεργασία με υπόκοσμο και σκοτεινά υπόγεια συμφέροντα έχουν στήσει το πανηγύρι του ξηλώματος στην Ελλάδα , αλλά και με προεκτάσεις στην Γαλλία και όπου έχουν γεννηθεί και φουσκώσει τα φίδια του νεοναζισμού το τελευταίο διάστημα.
Δεν υπολογίζουν τις ανθρώπινες ζωές , σκοτώνουν και συνάμα έχουν απλώσει το δίχτυ του ασφυκτικού ελέγχου των κινήσεων και σκέψεων των πολιτών , κατευθύνοντάς τους
Ως πότε θα έχουν ασυλία οι μεσολαβητές υπαλληλίσκοι του θανάτου, του υποκόσμου και της ανάλγητης " μη ανθρώπινης " αντίδρασης ;
Σήμερα όμως , ίσως είχαν κάποιους στόχους εκτροπής του σκηνικού ή αλλαγής προς πιο συντηρητικές κατευθύνσεις και δεν πέτυχε με μιας ή αίφνης , που λέμε και άρχισαν να ?χτυπούν άμαχους , γυναικόπαιδα ,με ναρκωμένο βλέμμα και θολωμένο νου και "σιγοψυθυρίζοντας"
΄ τώρα να σταματήσουμε που έχουμε πάρει τον έλεγχο ... παντού ή το πάνω χέρι εδώ στην χώρα
;
Έχουν όμως ασυλία οι φερόμενοι σαν Ες Ες , νεοβρυκόλακες βγαλμένοι από την χειρότερη ανάμνηση βίας και κτηνωδίας της ιστορίας , να αναπηδούν ξανά , να «χτυπάνε» άμαχο πληθυσμό , γυναίκες να μην υπάρχει παραδειγματική τιμωρία .
Ο κουτοπόνηρος γλίτσας πάλι επέπλευσε σώος και αβλαβής μοιράζοντας κάτι τι σε όλους , χτυπώντας , όχι λυπώντας και σκοτώνοντας ( ίσως βραχυπρόθεσμα , ίσως μακροπρόθεσμα ) .
Η κεντρική αμεριμνησία έως αδιαφορία εξοργίζει και « αψηλώνει » τον νου , μα κανείς δεν έβλεπε , ή δεν αντιδρούσε όταν αποδεδειγμένα σφαδάζουν άνθρωποι με τα κόλπα , τα κινητά , τους συνδυασμούς εδώ από μέσα και από απέναντι για να χτυπήσουν όργανα ¨δημοκρατικού πολίτη¨ τα σατανικά φασιστοειδή ντόπια και εισαγόμενα ;
Μόνο τα αίματα των χαμένων στις ηλίθιες και ανήθικες μάχες τους ,που γίνονται κρυφά και σκοτεινά με τους όρους τους , απομένουν ,και κάποια μυστικά δάκρυα συγγενών και λιγοστών πια φίλων . Τι αναφέρεις ηλίθιε πολίτη , όλα δικά τους είναι και ήταν , και ξαναείναι με τον συμψηφισμό και την μη διαταραχή της όποιας εξουσία ς τους δώσανε..

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Μπαίνουν στα σπίτια μας , βυσοδομούν και β ι ά ζο υν για να τοποθετήσουν << μικρο απειροελάχιστες κάμερες>> στον οργανισμό μας ( φανταστείτε μόνοι σας !! την βία ) . 
Γιατί όλα αυτά και ποιοί είναι αυτοί οι {σφουγγοκολάριοι φασιστοειδείς } που τα εκτελούν;
Είναι το παρακράτος του επίσημου κράτους , που δεν υφίσταται πια( το παραδέχονται δικηγόροι , διανοητές , άνθρωποι αγανακτισμένοι , αλλά πάντα φοβισμένοι και ελεγχόμενοι δυστυχώς.
Τελευταία ειδοποίηση - είμαστε θύματα- όμηροι του ναζιστικού παρακράτους , άρρωστοι όλοι ή εν δυνάμει άρρωστοι ,από τα λυσσαλέα "χτυπήματα " έτσι τα ονομάζουν στην γλώσσα τους ,που είναι κάτι ανάμεσα σε σιων , σατανισμού ή φτειαγμένων με LSD σχιζοφρενικών καταστάσεων( θου κύριε ?).
Γιατί όμως άνθρωποι θύματα και θηράματα , που δεν μπορούνε να ξεφύγουν , αφού ελέγχονται με νανοκάμερες , και ίσως πολλοί με έλεγχο και των σκέψεων του νου , άλλοι να καταγράφουν απλώς ( άπειρος αριθμός πληροφοριών , χαφιεδισμού - ο΄ένας καρφώνει τον άλλο στην ομάδα από την οποία ελέγχεται και χρησιμοποιείται ) και άλλοι να "χτυπιώνται γιατί έτσι προστάζουν τα κέντρα των δικτύων θανάτου και κάποιοι άλλοι να δείχνουν με το βλέμμα , με την φωνή ,με χτυπήματα από αντικείμενα αν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι .
Να δείχνουν αυτόν που θα σκοτώσουν σωματικά , ψυχολογικά ( όλοι παροτρείνουν πάρτε κανένα ελαφρύ ηρεμιστικό να κοιμάστε , για να μη σας "χτυπάνε ") ,ηθικά ,κοινωνικά , τι εννοώ ΄ότι μετά σου διαλύουν τις κοινωνικές σχέσεις σου και επαφές και σε απομονώνουν , για να σε χειρίζονται συμφερότερα.
Όλοι αυτοί οι < καλοί άνθρωποι > , θύματα και οι ίδιοι του αδίστακτου παγκόσμιου ναζισμού του ακραίου νεοφιλελευθερισμού , έτσι και σε πιάσουν με έναν τρόπο ακούσια ( στον " μακάριο μας ύπνο ") ή εκούσια λόγω απύθμενης βλακείας , κολακίας ή εκβιασμού ( οι περισσότεροι ανάγονται στον εκβιασμό , δείτε και καμιά ταινία να καταλάβετε( π.χ Σνόουντεν ) δεν σε αφήνουν , δεν γλιτώνεις ούτε με αγωγές , ούτε εκκλήσεις σε ΜΚΟ δικαιωμάτων , ελευθεριών , συντάγματος , κόμματα , φορείς , νομικούς , ακόμη και τους πρωθυπουργούς να οχλήσεις είναι ανήμποροι μπροστά σε αυτούς που ελέγχουν όλους μας . 
Και ανά πάσα στιγμή μπορούν να μας διαλύσουν , έχουν ήδη σκοτώσει την κοινωνικότητα , την ιδιωτικότητα , τον ανταγωνισμό έστω , αφού ζούμε σε καπιταλιστικές οικονομίες , την όρεξη και το μεράκι για δημιουργία ( έχουν μείνει και κάποιοι ανέγγιχτοι ακόμη ).
Γεννιέται ο παγκόσμιος φασισμός- ναζισμός ξανά και χτυπάει εκ νέου την Ευρώπη και την χώρα μας , για την προέλασή του όλος αυτός ο ελεγχόμενος κόσμος , που συσσωρεύει τα υλικά του πολέμου για την πλήρη επικράτησή του .
Ζητάμε με απελπισμένη οργή να μας απελευθερώσουν από όλα αυτά τα παρανοικά πειράματα ελέγχου και σχεδιασμού ανεβοκατεβάσματος καθεστώτων και κομμάτων ( σαν άλλοι φυλακισμένοι εξόριστοι από τον Μεταξά το 40 , που ζητούσαν την ελευθερία τους για να πολεμήσουν τους εισβολε'ις στην χώρα μας).
τι δεν καταλαβαίνεις ανθρωπάκο! , - είναι ο ναζισμός - φασισμός που ζέστανες τόσα χρόνια , που αλυσοδέθηκες με δάνεια , ετσιθελισμό , παρτακισμό , και αδιαφορία για τους άλλους .