Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

 Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος.


Η χώρα του ,  εφόσον κάτι δεν φαίνεται και δεν είναι χειροπιαστό  , άρα δεν υπάρχει και κοιμόμαστε  μακάριοι ηγεσία και λαός ( όσοι δεν σφαδάζουν και δεν ξαγρυπνούν).
Έτσι και απόψε ξαγρυπνώντας "με την θέλησή μας" βεβαίως  θάλεγαν οι υπεύθυνοι των τυχών μας , θα εξιστορήσουμε παραμύθια πάλι για δράκους , μέδουσες δολοφόνους , οπλισμένα "ανδροειδ'η" ,που κανιβαλίζουν στα καταγάλανα ύδατα της υπέροχης χώρας.
Η προσπάθεια να σε βαλουν στην λαιμητόμο με το κεφάλι μισό πόντο από τους δήμιους , χαράς ευαγγ'ελια για τους έχοντες και ελέγχοντες αυτή την Οργουελική κοινωνία, έχει εισέλθει στην τελική ευθεία θαρρώ .
Οι κανιβαλίζοντες  και σαλιορεπίζοντες μοχθηροί και κυνικοί σε κολλάνε στον τοίχο με όποιο τρόπο άτιμο , λιγότερο άτιμο ,ύπουλο μπορούν και  εκεί ή σε σκοτώνουν με ένα από τους έξυπνους τρόπους που χρησιμοποιούν , χωρίς ποτέ να συλλαμβάνονται για απόδοση ευθυνών , - ή σε οδηγούν απελπισμένο με χαμένα όλα τα όπλα του πολίτη για την  υπεράσπιση της ζωής , σε λύσεις λύτρωσης ( αυτοχειρίας ,- ιδανικοί αυτόχειρες , - μακριά από εμάς).
Το παραμύθι τώρα , λαμβάνει χώρα στα ύδατα του Ποσειδώνα , όπου τρίαινες , τοξικά θαλάμια και γιγάντιες τσούχτρες ,μαζί με σαλάχια , δολοφονικές σμέρνες και αφιονισμένους δύτες, που μοιάζουν με ανθρώπους , συνωστίζονται κάπου εκεί στην θάλασσα της κατηφορικής πλαγιάς ,που την πλησιάζεις με σκόνη  από τον ελάχιστο   χωματόδρομο στο τέλος του δρόμου.
     Η  ζέστη αυτής της Κυριακής , μαζί με την  μουντάδα τ΄ουρανού , δημιουργούσε μια αποπνικτική , στριφνή ημέρα , που σαρδόνια τίποτα καλό δεν  προμηνούσε.
Ο δρόμος, η διαδρομή έως ότου φθάσεις στις  αλμύρες της μικρής παραλίας , παρά τον δυνατό ήλιο , τον καύσωνα της πολύ ζεστής ημέρας,  ήταν μια όμορφη διαδρομή με εναλλαγές τοπίων .
Το βλέμμα μια χανόταν στα χρυσαφένια χωράφια , που γίνονταν σχεδόν άσπρα ,αφού ο ήλιος καταμεσήμερο πια έχει ριγμένες κατακόρυφα τις ακτίνες του πάνω στα σπαρτά και μια ξεκουραζόταν στις πρασινόγκριζες ελιές και τα  σκουρόχρωμα πεύκα.
Ένα νόστιμο ψωμί ,από το χωριό και το παγωμένο νερό σου έφτιαχνε την διάθεση και κόντυνε τον  χρόνο της άφιξής σου στην παραλία για την δροσερή βουτιά και την επαφή με το Καλοκαίρι ξανά.
Για το τι συνέβη σε κείνη την παραλία θα σας θυμίσει λίγο από Κρόνενμπεργκ, Κάρπεντερ, τέρας του Λόχνες και άλλα σπλάτερ .
Πέρασαν μέρες  από εκείνη την οδυνηρή Κυριακή και πάλι τα πράγματα είναι σκεπασμένα με τρόμο και φόβο, αλλά μιας και απόψε μας θέλουν ξαγρυπνία ( λόγοι που φαντάζεσαι πολλοί και όλοι έχουν το κακό σαν αιτία), ας τα εξιστορήσουμε για να προστατευθούμε όλοι μαζί????



Έχεις γυρίσει από σινεμά , όπου με φόβο και πάντα με τα χέρια σφιγμένα στεφάνι στην κοιλιά ,παρακολουθείς την ιστορία να κυλάει στο πανί του άσπρου τοίχου.
Τα χέρια απόψε σφιγμένα περισσότερο ,γιατί πρέπει να προστατέψεις το στομάχι σου , οι κορτιζονούχες αλοιφές και η αντιβίωση με τα αντισταμινικά καπάκι ,θέλουν γερά όργανα για να λειτουργήσουν γρήγορα , να προλάβεις την μόλυνση και το βασανιστήριο του κνησμού ,μέχρι γδαρσίματος της σάρκας .
 καυμένα σώματα τι τραβάτε ( η εποχή του μεσαίωνα και των ναζί ξαναξύπνησε και είναι εδώ), ταλαίπωρη σάρκα που κραυγάζεις εσοες, αφήστε μας ήσυχους , να ηρεμήσουμε , να καταλαγιάσει ο τρόμος και πόνος.
Και ΄'ολα αυτά τα γιατρικά που μας φορτώσανε οι δερματολόγοι , πως προήλθαν , θρίλερ του Κάρπνεντερ θα σας θυμίσει η ιστορία.
'Εχει δράκους , δηλητηριώδεις γιγαντιαίες μέδουσες , ανθρωπο-σμέρνες ,που χτυπάνε , πλοκάμια τεράστια που σε περιζώνουν και ανθρωποειδή ,που ξεπηδάνε με σάλτο από τον βυθό και σε περιποιούνται καταλλήλως για το νοσοκομείο και αν προφτάσεις.
Καλύτερα για σένα εννοείται να μείνεις καταμεσής της θάλασσας από οδυνηρούς τοξικούς πόνους ή αν σε λυπηθεί ο "΄πανάγαθος, που τα πάνθ΄΄ ορά " να μείνεις ανάσκελα πρησμένος με μώλωπες από ανακοπή.
- Δεν πήγε κατ΄ευχή το σχέδιο τους και προσπάθησα να ξεφύγω , όχι σπουδαία πράγματα με ξαναγραπώσαν και έγινα μετα΄μάρτυρας της Χιροσίμας και του Ναγκασάκι εκεί στον κόλπο των λουομένων .και απόψε μετά από δέκα τρεις ημέρες αγώνα ιατρικό επέστρεψαν σαν όρνια πάλι να μας "ξαναβάλουνε " παραγγελία θανάτου και να μας εξολοθρεύουν τα "όργανα" που θα δυιλίσουν τα φάρμακα ,που πήρες μετά την όμορφη ταινία που με " φόβο" πάντα παρακολουθείς.
Όλη την νύχτα να πονάς δεξιά ψηλά κάτω από το στέρνο ,λίγο παρακάτω , με συνεχόμενους σπασμούς και εισπνοή χημικών ,που κεντράρουνε το υποψήφιο κομμάτι για θυσία στον θεό- έμπορα του θανάτου και στην νομή της εκάστοτε εξουσίας , που νομίζει ως αφεντικό πράττοντας , εσένα για δούλο προς σφαγή .
Τα χημικά τις προηγούμενες ημέρες , κεντράρανε την αλλεργία και κατορθώσανε να σου κάνουνε το σώμα σαν της πασχαλίτσας , η σαν κοτόπουλο ροδοκκοκινισμένο.
-----Θα αναρωτηθείς τι συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στα ήσυχα νερά του κόλπου  , που κακιά την ώρα βρέθηκες από τον καύσωνα την σκληρή εκείνη μουντή μέρα;
Το θρίλερ ξεκινάει , αφού φθάνεις μέσα από μια ωραία διαδρομή που όσο πλησιάζεις είναι γεμάτη από ελιές και πεύκα , στην μικρή δε παραλία του έχει αρμύρες ,για να εκμεταλευτείς την σκιά τους.
Με λαχτάρα από την άκρη , την μεριά των βράχων ξεκινάς την οδύσσεια στο νερό .
Με τα βατραχοπέδιλα σύμμαχο απομακρύνεσαι στα πιο βαθιά καθαρότερα νερά , πλησιάζεις ένα βράχο παίζεις με έναν αχινό , ακούς κάτι σαν να βουτάει από πίσω σου , γυρίζεις ήσυχα , μπα θάταν κανένα ψάρι μεγαλύτερο ,που κυνηγούσε τα μικρότερα.
Ησυχάζεις προς στιγμή ,αλλά πάλι κάτι δεν σου αρέσει , είναι η μέρα μουντή και δεν έχεις ορατότητα , δεν φοράς και την μάσκα.
Γυρίζεις και αρχίζεις να κολυμπάς ύπτια και στα πενήντα μέτρα κάτι τρομερό και σκοτεινό σε αρπάζει βίαια και σε ακινητοποιεί . Το χτύπημα ΄΄ερχεται μετά ,αφού έχεις παραλύσει από κάτι δηλητηριώδες νευροτοξικό ,που σε μάγκωσε . Κάτι σε διαπερνά μετά σαν σφαίρα και στον τρόμο σου πάνω έρχεται σαν ρύγχος σιδερένιο και σου τρυπά την πλάτη , λίγο κάτω από τον ώμο.
Βρίσκεσαι στην πιο ανίσχυρη θέση παραλυμένος , με ένα σιδερένιο μάγκωμα στην πλάτη και τοξικό αφόρητο πόνο ή ίσως ο πόνος άρχισε μετα΄όταν κατάφερα να τους ξεφύγω . Χτυπώ τα πέδιλα πανικόβλητη να γυρίσω προς πίσω στην ακτή ακούγοντας από το στόμα μου μόνο συλλαβές πόνου.
Σε μια στιγμή ξεφεύγω , αλλά δεν προχωρώ γιατί κάτι με ξανασυγκρατεί και κάτι σαν σφαίρα ( που δεν εξηγείται ή εξηγείται μήπως ήταν αναισθησίας) με νέκρωσε στο υδάτινο σημείο εκείνο του τρόμου.
Μέσα στον εφιαλτικό τρόμο κολλημένη , ακούω θόρυβο και κάτι να ανοίγει κάτω από τα πόδια μου και παρουσία ανθρώπου με βατραχοπέδιλα να αναδύεται από κάτω ,όπως και θαλάσσια ζώα ίσως δεν πολυθυμάμαι με μεγάλα πλοκάμια ή και πτερύγια;
Με ακούμπησε ίσως και να με ταρακούνησε και μάλλον σαν να απομακρύνθηκε λίγο ,μη μπορώντας να υπακούσει στην εντολή " να με χτυπήσει και αυτός στην μαγκωμένη σαν από μέγγενη πλάτη μου".
Σε κατάσταση νοητικής εγρήγορσης γαι τον κίνδυνο που αντιμετώπιζα , αλλά σωματικής αδράνειας άρχισα να γυροφέρνω νομίζω λέγοντας , - άνθρωπος , άνθρωπος ,είναι εδώ θεέ μου , βοήθεια .Και τότε νοιώθω την παρουσία και δεύτερου ας τον ονομάσουμε " δύτη" να ανεβαίνει και να με αρπάζει απ'ο το ώμο και να με ταρακουνάει , μου φάνηκε ότι ΄΄ακουσα από τον αέρα , από το νερό μια φωνή θυμωμένη να μου φωνάζει ,γιατί πήγα εκεί και αναγκασθήκανε να βγούνε στην επιφάνεια και κάτι για θέληση ότι αν έχω δυνατή θ'εληση πρέπει να τιμωρηθώ ,διότι όλα αυτά γ΄λινονται για να μην έχουμε δική μας βούληση , αλλά να υπακούουμε προφανώς θα εννοούσε στον Μεγάλο αδελφό και στην παγκόσμια τάξη .
Και αρχίζει με κάτι σαν πτερύγιο σιδερένιο να με χτυπάει στο ίδιο σημείο , που με είχε αρπάξει η τεράστια μεταλλαγμένη μέδουσα.
Η φωνή που καθοδηγούσε ακούσθηκε να λέει , χτύπησέ την στο ίδιο ακριβώς σημείο για να μη υποψιασθούν κάτι άλλο διαφορετικό, υπονοώντας από το θαλάσσιο ζώο.
* Πίστεψα πια ότι θα με σκοτώσει , όταν μια υπόκωφη φωνή σε άλλου μήκους κύματος εγκαλούσε κάποιον να το σταματήσει , γιατί το υπνωτισμένο ανθρωποτέρας θα την σκοτώσει. Τότε κάποιος άλλος όχι και τόσο πρόθυμος το κάλεσε να πάει πάλι προς τα κάτω , στον βυθό περνώντας , δεν θα το πω με σιγουριά , από το πόδι μου , όπως ξέρεις εσύ να κάνεις του σφύριξε υπόκωφα.
Εφιάλτης στα ζεστά νερά με τα "τέρατα σε υπερδιέγερση "
Καλούσα σε βοήθεια μονολογώντας, τι έιναι τούτο το χθ'ονιο ,που συμβαίνει στα νερά των θαλασσών μας;
Κανείς από την ακτή , δεν έβλεπα να κινείται , και παρόλο τους φρικτούς πόνους ,που είχα μετά από αγώνα και αγωνία θανάτου κατάφερα και βγήκα μόνη μου στην ακτή σφαδάζοντας σαν να σε κόβουνε μαχαίρια
Κ οντολογής βρέθηκα σε χρόνο σχετικά γρήγορα ,αλλά εφιαλτικό στο νοσοκομείο και ξανά σε άλλο ειδικό δερματολογοικό , με διαγνώσεις ΄μεδουσες , τσούχτρες , αλλά και χτύπημα , μώλωπες στην πλάτη και στο σώμα παρακάτω και στο πόδι ένα ζικ ζακ κατακκόκινο . Ακόμη παλεύω τις πληγές που ζέχνουν και υποτροπιάζουν , γιατί με τα χημικά από αέρα δεν με αφήνουν να καταλαγιάσουν και το συκώτι επίσης , που το πληγώνουν δεν του επιτρέπουν με την τακτικότητα που πρέπει να απορροφήσει τα αντιβιοτικά ,.
Γιαυτό σας εξιστορώ μεσάνυχτα , προς το πρωί , ύπνος- που να σε αφήσουν να έχεις ,για να καταπραύνει και η αλλεργία σου , αφού απόψε μυριστήκαν πάλι τις πληγές σου και θέλουν αίμα .
Και τι ειρωνία ,οι υπεύθυνοι που απευθύνθηκες ,σωστά και λογικά σε προτρέψανε να μη σταματάς για τίποτα την αντιβίωση , αλλά οι " έχοντες τον έλεγχο " σου βασανίζουν στομάχια και συκώτι , παρόλα αυτά την πήρες πάλι και απόψε , μέχρι την παρασκευή όμως που θα σε ξαναδούν οι δερματολόγοι;;;;;;
Και αυτά τα χημικά ,που ρίχνουν κατά κόρο μέσα στο σπίτι μας και διεγειρουν την πληγή και την αλλεργ'ια , θα κάνεις κανείς κάτι ;
Θα πεθάνουμε "κυβερνώντες " , δεν είμαστε δα και τόσοι πολλοί για αναλώσιμοι στα αιμοβόρικα τέρατα θυσία... .....
  


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Φωτογραφία της Dora Fiseki.
Η χώρα μας , μην είναι οι κάμποι , τα άσπαρτα ψηλά βουνά ,
μην είναι οι χρυσές ελιές και τα κλίματα στα ηφαίστεια σειρά,
μην είναι το απέραντο γαλάζιο με τα διάσπαρτα κατάλευκα εκκλησάκια; και τόσα άλλα όμορφα ειδυλλιακά πράγματα ;
Εδώ στην ζώνη τη δική μας όλα αυτά πάνε περίπατο και βασιλεύει η ομηρία και ο θάνατος ,εδώ όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά , όσο και απίστευτο να σας φαίνειται.
Εδώ όποιος έχει φωνή "σκοτώνεται με βασανισμούς, με εκπομπές από μακριά ή και κοντα΄,όπου βρίσκεται το κέντρο θανάτου .
Εδώ η χώρα σε έχει πουλήσει στις μελανόμορφες υπηρεσίες και όχι για τίποτε άλλο , παρά για ένα πουκάμισο αδειανό , για μια Ελένη , για κενές ώρες εξουσίας.
Απόψε το κακό ουρλιάζει ,θέλουμε αίμα , πλησιάζουν , μυρ΄ιζουν , χτυπούν , η χώρα ήσυχα κοιμάται , έχει ασφαλίσει τα νώτα της , έχει δώσει τον γιό του αγωγιάτη και την κόρη του καραβοτσακισμένου γεωργού για να χορτάσουν οι δολοφόνοι την πείνα τους .
Έτσι θα μένουν στην εξουσία τους , κανένας δεν θα τους ρίξει , όλα καμωμένα " ψευτονόμιμα " , μα δεν φαίνεται η πληγή ,, ή οι πληγές , που σας ανοίξανε , απέξω όλα φαίνονται με την κανονικότητά τους , από μέσα όμως οι πληγές ουσιαστικά προπάντων , αλλά και μεταφορικά χάσκουν περιμένοντας "δικαιοσύνη" και κάθαρση .
Τι κρύβει και αυτή η καλή χώρα στους κόλπους της και την νύχτα δε σκοτώνει ( όλοι εδώ έχουν ονοματεπώνυμο μη το ξεχνάς ) με άψογα χειρουργικό τρόπο , κανείς δεν πρόκειται να σε δει ,και να σε πιστέψει , ο δολοφόνος ,που η χώρα τους συναγελάζεται και όταν η χώρα θυμώνει με την οργή σου , τον θυμό σου , που μοιάζει να είναι και θυμός του θεού επιτέλους Η χώρα μας , μην είναι οι κάμποι , τα άσπαρτα ψηλά βουνά ,
μην είναι οι χρυσές ελιές και τα κλίματα στα ηφαίστεια σειρά,
μην είναι το απέραντο γαλάζιο με τα διάσπαρτα κατάλευκα εκκλησάκια; και τόσα όμορφα ειδυλλιακά πράγματα ;
Εδώ στην ζώνη τη δική μας όλα αυτά πάνε περίπατο και βασιλεύει η ομηρία και ο θάνατος ,εδώ όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά , όσο και απίστευτο να σας φαίνειται.
Εδώ όποιος έχει φωνή "σκοτώνεται με βασανισμούς, με εκπομπές από μακριά ή και κοντα΄,όπου βρίσκεται το κέντρο θανάτου .
Εδώ η χώρα σε έχει πουλήσει στις μελανόμορφες υπηρεσίες και όχι για τίποτε άλλο , παρά για ένα πουκάμισο αδειανό , για μια Ελένη , για κενές ώρες εξουσίας.
Απόψε το κακό ουρλιάζει ,θέλουμε αίμα , πλησιάζουν , μυρ΄ιζουν , χτυπούν , η χώρα ήσυχα κοιμάται , έχει ασφαλίσει τα νώτα της , έχει δώσει τον γιό του αγωγιάτη και την κόρη του καραβοτσακισμένου γεωργού για να χορτάσουν οι δολοφόνοι την πείνα τους .
Έτσι θα μένουν στην εξουσία τους , κανένας δεν θα τους ρίξει , όλα καμωμένα " ψευτονόμιμα " , μα δεν φαίνεται η πληγή ,, ή οι πληγές , που σας ανοίξαν , απέξω όλα φαίνονται με την κανονικότητά τους , από μέσα όμως οι πληγές ουσιαστικά προπάντων , αλλά και μεταφορικά χάσκουν περιμένοντας "δικαιοσύνη" και κάθαρση .
Τι κρύβει και αυτή η καλή χώρα στους κόλπους της και την νύχτα δε σκοτώνει ( όλοι εδώ έχουν ονοματεπώνυμο μη το ξεχνάς ) με άψογα χειρουργικό τρόπο , κανείς δεν πρόκειται να σε δει ,και να σε πιστέψει , ο δολοφόνος ,που η χώρα τους συναγελάζεται και όταν η χώρα θυμώνει με την οργή σου , τον θυμο σου , που μοιάζει να είναι και θυμός , τότε τους ανοίγει τις κάνουλες για να πιούν και τους δίνει τις σάρκες σου να ξεσκίσουν .
Τότε ποιός τους σταματά , κανείς , σε έχουν θυσιάσει για την εξουσία όλοι . Αν τύχει και τους ακούσεις θα ανατριχιάσεις , πόση αλλοτρίωση και κτηνωδία , πόση διαστροφή μπορεί να κρύβει αυτός ο χορός των θανάτων με τα σύγχρονα και μη "γκατζετάκια " τους;

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Υπάρχει κάποιος σε αυτή τη χώρα ,που να μας προστατεύσει , όχι από την καλή ψυχή του , αλλά από την τήρηση των θεσμικά και νόμιμα κατοχυρωμένων δικαιώματων των πολιτών ;
Οι εντεταλμένοι θηριώδεις, μας εκδικούνται , γιατί έχουμε γνώμη και φωνή δημοκρατική ,γιατί υπερασπιζόμαστε τον άνθρωπο όρθιο στα δυό του πόδια με την στεντόρεια φωνή του.
Απόψε , αφού εξαντλήσανε στον θεριν'ο σινεμ'α την "σκοτεινή τους ικανότητα να σου ξεκλειδώνουν με τα κινητά τους ( τους έβλεπες στον σινεμα,όπου λίγοι είμαστε να παλεύουν το κινητό , αντί την μεγάλη οθόνη ) τα " δολοφονικά ας τα ονομάσουμε " μικροσκοπικά - κινητά τσιπ" , που παρά την θέλεσή μας μας έχουν κρυφά φορτώσει.
Και τι κατάφεραν τα εκεί "ψυχικά άρρωστα " λαγωνικά με την καθοδήγηση και του εγκεφάλου , που έχουμε ξαναναφερθεί στην "κρυψύνικη και μοβόρικη , παρανοική δολιοφθορά των ανθρώπινων σωμάτων ( ειδίκευση του καρκίνοι , εγκεφαλικά , καρδιακά );
Κατάφεραν να μη δούμε την ταινία " απόκρυψη" και να πονάμε στα γεννητικά μας όργανα, αφού εκεί χτυπήσανε εκδικητικά , γιατί τους ανακαλύπτεις την θανατερή παλιανθρωπιά τους και τους καταχαιριάζεις , τα υπόλοιπα ανήκουν στην δικαιοσύνη.
Γιατί εκδικητικά ; γιατί μόλις και προλάβα την μετάλαξη σε κάτι που είχε προέλθει μάλλον από κάποιο "χτύπημα μετάλλου" , καθότι ούτε ,που είχαμε ιδέα τι μας είχαν " φορέσει " και μας πειραματίζανε " θα ζήσει ; δεν θα ζήσει ; Αλλά επειδή θέλανε να ζήσουμε οι " σκοτεινοί" για να μας χρησιμοποιήσουν αργότερα , έτσι είχαμε σκαπουλάρει μέχρι να μας φέρουν στο ζενίθ " του δεν αντέχω άλλο " , όπως σήμερα , όπου και αυτοί θυμωμένοι , που δεν κάθεσαι να σε "χτυπάμε " σαν ζώο ,σαν ταύρο στην αρρ'ενα , για τα συμφ'εροντα και τους σχεδιασμούς της εξουσίας , μην το ξεχνάμε γιαυτό τους έχουν κατασκευάσει έτσι, άρχισαν ξανά για την πρόκληση από την αρχή καρκίνου ( στην γεννητική περιοχή στοχεύανε οι άρρωστοι για αίμα και ανθρώπινη σα΄ρκα).
Και τι έγινε θα ρωτήσεις , αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν με την τήρηση της νομιμότητας κάνανε κάτι , αφού μας ελέγχουν όλους με άπειρα δεδομένα , ή θα κάνουν για να σταματήσουν την θηριώδη βία του "σατανιστή μακελάρη"; Τίποτα εμείς γράφουμε ξημερώματα , οι μακελάρηδες απο " πιο πάνω " πιο "ψηλά " προστατευμένοι από το κράτος αυτοί και όχι εμείς τα θύματα , περιμένουμε να ξημερώσει για να τρέξουμε στο κατάλληλο νοσοκομείο , ίσως αυτή τη φορά και να βρούνε την θέση ή το είδος αυτού που μας χτυπάει και προκαλεί πόνο και συσπάσεις και οιδήματα εσωτερικά.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πίστευα πως " οι πράκτορες" του σκοταδισμού και του ναζισμού , της αιματοχυσίας και του κανιβαλισμού , θα έχουν έστω και την πιο ελάχιστα στοιχειώδη λογική , να μας αφήσουν απόψε , μιας και αύριο πρωί έχουμε τα εγκαίνια της έκθεσης , να κοιμηθούμε κάπως .
Είναι και ο πολιτισμός ,που δεν καταλαβαίνεις βρε " κουνάβι " της κρητιδικής εποχής, εξημερώνει και εξευγενίζει τα ομιλούντα ζώα.
'Αρχισαν από νωρίς , μόλις ανοίξεις τηλεόραση ή PC αρχίζει το μοβόρικο ύπουλο μακελειό του σώματος "αυτού " ,που δείχνουν για να βάλουν ,στην ορολογία τους , τι να βάλουν ; μη πάει το μυαλό σας αλλού , να σε χτυπάνε με τα " κανιβαλικά προγράμματα" σε όργανα που προσβάλλονται σιγά και μεθοδικά από τον καρκίνο , πάντα κρυμμένοι στα λαγούμια τους και το πρωί σε αφήνουν για λίγο ανάλογα του ποιος ελέγχει την κατάσταση και το θανατερό παιχνίδι τους . Είναι να αναρωτιέσαι είναι τόσο αδύναμη η πολιτική ηγεσία και δέχεται τις κανιβαλιστικές , ναζιστικές αυτές πρακτικές σε καιρό δημοκρατίας και συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή κοινότητα ;
Ή αδέρφια μας ετοιμάζουν νέου τύπου "γύψους " και "σανίδες" , μα τόση βαρβαρότητα ,που φθάνει στα όρια της εξόντωσης δημοκρατικών πολιτών , που απευθύνονται στις νόμιμες αρχές του κράτους και δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα , σε βάζει σε μαύρες σκέψεις .
Τι παιχνίδια εξόντωσης παίζουνε και σαν τις ύαινες οι "υπάλληλοι" , που από το σύνταγμά μας έπρεπε να προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες και τη δημοκρατία μας , επιδίδονται σε ανθρωποφαγία και σκοταδιστικά γεγονότα;
Εγώ πάντως έχοντας 'ησυχη συνείδηση ανθρώπου , δικαιούμαι το πιο απλό , απλούστερο αγαθό , που δεν κοστίζει τίποτα και σε κανένα από την γέννησή μου και την διαδρομή μου σε τούτο τον τόπο , να επιθυμώ να κοιμηθώ σαν όλους τους πολίτες βρε αδερφέ.
Θέλω να κοιμηθώ ,για να είμαι αύριο στις 9,30π.μ ,στα εγκαίνια της μικρής μας έκθεσης.
Απαντήστε μου συμπολίτες , εσείς θα αντέχατε κάθε δεύτερο βράδυ την αϋπνία , την ομηρία στην ουσία , την εξόντωση, για να παίζουν κάποιοι , που δεν βγαίνουν στο φως του ήλιου και της μέρας , τα παιχνίδια της δύναμης και του ελέγχου. ;;;;;

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πήγες σε μια έκθεση , πίνακες , ομορφιά , τέχνη σε αντιδιαστολή με τους σατανόψυχους περιφερόμενους με το χ'ερι στο πλήκτρο για να εντοπίσει και να χτυπήσει με το πιο σκοτεινό πρόγραμμα το θύμα που θα τύχει να περάσει από σιμά του.
Μετά κάθισες σε κάποιο σκιερό καφενέ με λίγους θαμώνες , ήσυχο , ξεδίψασες και φεύγοντας είχες την " φαεινή ιδέα " να περπατήσεις από τον ποδηλατόδρομο μέχρι τον μεθεπόμενο σταθμό του τραίνου.
Περπατάς με λίγη ζέστη να σε μισοιδρώνει ,αλλά με την θέληση να φτάσεις στο σημείο που έχεις ορίσει την διαδρομή σου.
Κοντοζυγώνεις στα καφενεία και μεζεδοπωλεία και κάτι σε σπρώχνει να αλλάξεις πορεία , να πας από κάτω ,μέχρι να αποφύγεις την πελατεία του "φραπέ" και όλων των άλλων παραγγελιών , αλλά πάλι κάνει ζέστη και προσπαθείς να συντομεύσεις το χρόνο της διαδρομής σου.
Τι αίσθηση είχες ότι θα πέρναγες κάπως ήσυχη Κυριακή, και όμως τα " τεμπέλικα , εφεδρεία όχλου " λαγωνικά μυριστήκαν το θύμα και ετοιμάσανε τα προγράμματα της επίθεσής τους.
Είχαν δοθεί οι σχετικές οδηγίες από κάποιο κέντρο ., που όλο μας " ξεφεύγει" , για το που βρίσκεται , αλλά είναι πάντα 'άρτια ενημερωμ'ενο γι το ποιον θέλουν να ¨" δείξουν " και να "στοχεύσουν " για να εξυπηρετήσουν τους "αφεντάδες " τους .
Η εντολή 'ηταν " χτυπήστε τα κόκκαλα του χεριού με μίσος και κτηνωδία , μέχρι να νοιώσεις το κάψιμο ( σαν από ζεματισμένο - ξεθυμασμένο σίδηρο) , μέχρι να " φτύσεις αίμα " καργια" ,που βγάζεις γλώσσα στους 'αρχοντες της εξουσίας των αόρατων όπλων;και μιλάς , μη υπακούοντας και τηλεφωνείς στους "αποκλεισμένους πια φίλους σου " γαι να δεις τι κάνουν , πως κουμαντάρουν αυτό το κακό που μας βρήκε με τις εμφυτευμένες ( ψείρες) , που λειτουργούν σαν κινητοκάμερες και μας σκοτώνουν ακτινοβολώντας μέσα μας.
Οση ώρα γράφω μου έκαψε -αν, το χέρι στον βραχίονα καμιά δεκαριά φορές , κανείς δεν ακούγεται , ούτε οι "πονόψυχοι" να σου φτύσουν την ρουφιανιά τους , που μένουν πάνω και πιο πάνω μας .
Τα " φονικά εκτελεστικά τέρατα" είναι εδώ , σκοτώνουν γιατί έτσι λέει θα ευοδωθεί καλύτερα ο σκοπός τους , η εξουσία της εκάστοτε ομάδας, που στηρίζουν , δεν σε αφήνουν , σε ξεγελούν για λίγο , και μετά με μεγαλύτερη κτηνωδία σε περιλαβαίνουνε, είναι ο ναζισμός σε πρώτο πρόσωπο !
Τα αρμόδια όργανα εφησυχάζουν από τον ψεύτικο γκεμπελισμό , που αποζέχνουν όλοι τούτοι οι δημόσιοι και μη υπάλληλοι , τα κόμματα αργοπορούν για τα δημοκρατικά , βασικά δικαιώματα , την ίδια την υπόσταση και την ελευθερία των πολιτών , έχουν να τρέξουν για όλα τ άλλα.
Ετούτα είναι πια τα ουσιώδη και τα δημοκρατικά πια δίκια των πολιτών , όποιος σηκώσει ανάστημα σε τούτη την αποφορά του υποκόσμου ,που μας περιβάλλει , στην ψυχοπάθεια των κρυμμένων εκτελεστών , που κανείς δεν τους έχει συλλάβει για τις δολοφονίες , που έχουν διαπράξει με τα" ύπουλα , φασιστικά χτυπήματα με τα ηλεκτρομαγνητικά τους , τα προγράμματα στόχευσης με τα κινητά τους , τις μυστικές κάμερες ( όλοι τόχουν τούμπανο ), εκείνος που θα αντιταχθεί σε όλα αυτά λέγεται προοδευτικός και δημοκρατικός .
Συνεχίζει να μας καίει το χέρι , χτυπώντας το προφανώς με κάποια στόχευση στραμμένη προς το κόκκαλο του χεριού , και με εντολές από κάποιο ή κάποια κέντρα εξουσίας ,που είναι υπεράνω του νόμου ,δυστυχώς , και του συντάγματος της πολιτείας.
Μας έχουν πάρει με τη βία και " στον ύπνο" από την ζωή μας και μας δώσανε στους διεστραμμένους φονιάδες και εμπόρους θανάτου .
Ο φονιάς ,η φόνισσα , οι ηθικοί αυτουργοί και οι φυσικοί θα βαυκαλίζονται τώρα , που σκοτώνουν , παραδομένοι στην αφασική νάρκη τους , πιστεύοντας ότι δουλεύουν για κάποιο χθόνιο σκοπό ,που βάφτισαν ίσως και "μεγαλειώδες".
Και ο κοσμάκης υπνωτισμένος προχωρεί και αυτοί κρυμμένοι πίσω από όποιο διαμέρισμα τους " βγάζει τα σχέδιά τους" , μένουν ελεύθεροι ατιμώρητοι , γιατί ποντάρουν στην μεγάλη ανθρώπινη ρεζέρβα του φόβου , της άγνοιας , της πολιτικής δεισιδαιμονίας .
Είναι κόσμε μας το απόλυτο αρνητικό του διαφωτισμού , της δημοκρατίας , του πολιτισμού .
" Ίσως και να πιστεύουν ότι θα γλυτώνουν πάντα , η τιμωρία δεν θα υπάρξει ποτέ για αυτούς , ότι ο κόσμος μόνο μαύρος και ελεγχόμενος μπορεί να είναι και να βασιλεύει ξανά ο ναζισμός και οι μεθόδοί του.
Είναι ή νοιώθουν ασφαλείς γιατί δεν πλήρωσαν για τον " Μαντέλο, τον μπάρμα Σπύρο" , τον Αντώνη πρόσφατα , δεν θα ξεχάσουμε εκείνο το γέλιο το κριτσιανιστό " χα , χα , χα , μια φορά μας κάνει η μάνα μας , έχουμε υποχρέωση στον εαυτό μας να τον προστατεύσουμε"χα, χα χα!
Καλό βράδυ και χαιρετίσματα στην εξουσία, που μας προστατεύει και μας σκοτώνει συγχρόνως με τους δικούς της υπαλλήλους.
.Γ. Πόσο ανθρωπόζωο πρέπει να είσαι για να επιτίθεσαι σε άρρωστους ανθρώπους , να καταδικάζεις εσύ "υπάνθρωπε " ποιός θα πεθ'ανει και ποιόν θα θερίσει ο καρκίνος .που επέλεξες ; και το τραγικότερο είναι ότι όλοι γνωρίζεστε και σας γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί σας και συναποφασίζετε ποιοόν θα "φάτε " για τα " παιχνιδάκια της εξουσίας ' τόσο απλά .