Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016



Η κατάσταση εδώ μέσα στην χώρο ,που ζούμε,  έχει φθάσει όχι στα ακραία όρια του φασισμού , αλλά της πιο σκοτεινής διήγησης των ιστοριών του μεσαίωνα.
Κρίμα, για τους αρμοδίους υπεύθυνους , που μας έχουν αφήσει στο έλεος κάποιων άρρωστων δημοσίων μυστικών ( αφρόνων) υπαλλήλων τους , και οι ίδιοι νίπτουν τα χέρια τους , που σε μικρό χρόνο από τώρα θα βάφονται κόκκινα ( όχι από ιδέες προόδου , κ.α) αλλά από το αίμα μας .
Άυπνοι , όχι από δική μας κακοβραδιά , αλλά γιατί αυτοί οι δειλοί μας κρατούν ζωντανούς -νεκρούς για την δική τους ασφάλεια και θα το πιστέψει κανείς ; για να μας χτυπάνε , κατά τα σχιζοφρενικά πρωτόκολλα των ανθρώπων του τρόμου και του πολέμου. Σε λιγάκι θα ζηλεύουμε τάλογα , που κοιμούνται όρθια , λίγο να ξαποστάσουμε , χώρα και τόπε δύσμοιρων βασάνων και πολέμων/
Οι δε καθημερινοί διπλανοί σου έγιναν τέρατα αφρίζοντα με συμπεριφορές και " αφασική μαγκιά" εκατό ρουπακιών, μετά από τόση πίεση και μαγνητομέταλλα , που έχουν υποστεί -η τρέλα και ο φασισμός , τους σφίγγει σαν μέγγενη
 ( η δύναμη που τους διοχετεύουν αυτοί οι κρυμμένοι ποντικοί ,που κρυφά και ετσιθελικά θέλουν να ελέγξουν όσους δεν τους "υπακούν ή τους " κάθονται").
Έτσι λοιπόν τα ανθρωπάκια της επάνω πόρτας , της διπλανής πόρτας μετατρέπεται με τον Υποβολέα - αφέντη ( γιατί σε ελέγχει σαν δούλο του , αφού αυτός ο « μάγκακλας  »  έχει την κίνηση και το ανεβοκατέβασμα των μεταλλικών σωματιδίων , που ξεσκίζουν όταν θυμώσουν τα όργανα του δικού σου σώματος.
Για να συνεννοούμαστε , φωνάζεις εσύ πληγωμένος από τα μέταλλα πάνω σου ( αφού το έχεις καταγγείλει παντού , ακόμη χθες στον ιατρικό σύλλογο), ακούγεσαι , τα μυστικά κρυμμένα άτομα( ποντικοί ) δεν εμφανίζονται να σου αντιμιλήσουν , στέλνουν πότε έναν " χτυπημένο " , αλυσοδεμένο σαν και εσένα  , που του έχουν  πει ,ότι εσύ φταις και για τα δικά του βασανιστήρια , και σαν σήμερα και χθες μια μεγάλη γυναίκα  ,που τραβάει αντίστοιχες ποινές και τις μειώνει με την συνεργασία της με τους «δολοφόνους» , πάντα εναντίον του διπλανού της  .
Έτσι απόψε μας έστειλαν  την φωνακλού κυρά της πολυκατοικίας , να χτυπάει και να σείει την καθημαγμένη πόρτα (από τον προηγούμενο ) , θυμώνεις και συ λες μόνο λόγια , τίποτα πιο κει , δεν τους νοιάζει ο νόμος , δεν τον γνωρίζουν , τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι έχουν το ακαταδίωκτο , βλέπεις άμα είσαι καλός με την  ανομία  και την μουγγαμάρα, δεν παθαίνεις  τίποτα.
Ενώ αυτή ,που πήγες να χτυπήσεις , να προπηλακίσεις  , είναι έωλη στα χέρια ενός νόμου ,που δεν σε προστάτεψε και σε άφησε στα  χέρια των κάθε λογής σκοπευτών – εκτελεστών, οι οποίοι ξεθαρρεμένοι   από την εξουσία , που αν ένα θύμα γραπώσει , δεν το αφήνει σαν τη γάτα με το ποντίκι , στο τέλος , αφού βασανιστεί το ποντίκι βρίσκεται στην πόρτα του αφεντικού της νεκρό, αρχίσανε  τις βάρβαρες –εγγυημένες για τον καρκίνο , ρίψεις μέσα στα σπλάχνα σου .
Πάρε και μια και δεύτερη - τρίτη , δεν καταλαβαίνεις πια τι στο διάολο (ευχή) γίνεται , γιατί σε σένα να συμπεριφέρονται σαν κατακτητές βάρβαροι απέναντι στον δούλο τους, και να κουλουριάζεσαι στην καρέκλα από τον πόνο και την πίκρα για τα «χαμένα πια υγιή όργανά σου» .
Η εντολή  « δώστε της να καταλάβει ..» , και βγάλτε της την γλώσσα να τους  διατάξουνε , οι αποκτηνωμένοι βάρβαροι θα το εκτελέσουν.
Εντυπωσιάζεσαι από την πιστή εφαρμογή των εντολών για να κάνουν κακό σε ‘άσχετους αθώους πολίτες , που τους πιασαν στον ύπνο και μας απειλούν με τη ζωή μας ,συν τα βασανιστήρια του « σατανά , που φαίνεται να τους εμπνέει ».
Ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη, το απύθμενο άγχος , την αυπνία ( όποτε για τους λόγους τους ,,,, μας κρατάνε ξάγρυπνους – κάθε δεύτερη μέρα).
Μας έχουν υποδουλώσει ή μας είχαν υποδουλώσει οι άφρονες ( πόσο σικ ?) , τέλειο έγκλημα και όποιος δεν αντέξει τους  προκαλούμενους θανάτους , τις αρρώστιες ,που μας δίνουν με τα χημικά και τον ηλεκτρο αγνητισμο ; ραδιενέργεια μέσα στα σώματά μας , την βία , τον βασανισμό , τότε πρέπει όλοι οι γύρω του να πεισθούν ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος και να σωθεί τρέχοντας στον ψυχίατρο.
Μόνο έτσι γλυτώνεις  αν εκφράζεις τον φόβο σου και την αλήθεια σου για το τι συμβαίνει , να σε δει γρήγορα ο ψυχίατρος.
Νοιώθω ότι το κράτος μας , που πίστευα ότι ήταν μια δημοκρατικά οργανωμένη κοινωνία , με έχει πουλήσει , σαν άλλοτε τους σκλάβους σε συμφέροντα και  πολεμικές καταστάσεις, που δεν συνάδουν με τη δική μας απλή , ειρηνική ζωή τη δική μας.
Μετά από όλα αυτά παίρνεις το δρόμο να βγεις έξω από τον ζόφο του θανάτου , πηγαίνεις να κρυφτείς σε κάποια όμορφη ταινία μα όταν γυρίζεις για τον ύπνο ήδη ακούς από κάπου « πάλι γύρισες εδώ απόψε;»
Ανόητοι , που μας το έχουν στρωμένο , εδώ είναι το σπίτι μας , το δικό σας όμως που είναι ; και πας να ξεκουράσεις το κομματιασμένο σώμα σου , γέρνεις αποδώ , από την άλλη με τα χέρια σφιγμένα στην κοιλιά σου , να προστατέψεις τα όργανα σου .
Αλλά όχι , σε διαπερνάει κάτι και σαν τσουκνίδα κάθεται εκεί μέσα στην κοιλιά ,από επάνω μας ήρθε το βέλος του κακού , από απέναντι ; είμαστε περικυκλωμένοι από όλες τις πλευρές των τοίχων και των πατωμάτων.
Και βρίσκεσαι πάλι μεσάνυχτα με την πένα στα δάχτυλα(πλήκτρα) να εξιστορείς μεσάνυχτα και … , γιατί κανένας θεσμός στην χώρα σου και καμιά αρμόδια αρχή δεν σε προστατεύει από το διαρκές έγκλημα.
Και αν πεθάνεις , λίγος ντόρος σου λένε , ή και καθόλου , σβήνουμε αν θέλουμε τα πάντα και με τον φόβο έχουμε την αλαλιά και των οικείων σου, και όλα εύκολα για σο σύστημα αυτό ,που τόσα χρόνια ύπουλα και σκοτεινά φτιαχνόταν καταβροχθίζοντας δικούς μας και ξένους , αλλά εμείς στην ευφορία μας ,τίποτα δεν πήραμε χαμπάρι.
- Θα τους αφήσουμε , θα τους αφήσετε να με σακατέψουν και να μου ετοιμάσουν ( κοντά είναι ) τον δρόμο χωρίς γυρισμό , τον δρόμο του πατέρα, τον δρόμο πρόσφατα του Αντώνη , του Πάνου , της Γεωργίας , του  , της ………





Τρίτη 29 Μαρτίου 2016


Τι να πρωτοειπείς , που ο θυμός και η αγανάκτηση σε κυριεύουν.
Στην Ελλάδα του 2016 , ούτε του 1500 ,ούτε του 1800 , ή του 1967 , να υποβάλλεσαι σε βασανιστήρια από τις "κρατικές υπηρεσίες "( που ο θεός ξέρει από που τροφοδοτούνται και ελέγχονται),  ή από τα θρασύδειλα με ονοματεπώνυμο για τον δικαστή αυτά"άτομα" , τα οποία δειλά ποντίκια κρύβονται πίσω από ανήμπορες γυναίκες , άρρωστες , και με περισσή " τζάμπα μαγκιά" σε χτυπούνε  όπως βρίσκεσαι κουλουριασμένος  , ψυχρά και σχιζοφρενικά  όποιο σημείο τους βρεθεί βολικό.
Τα βασανιστήρια και οι θάνατοι από τους υπαλλήλους  του κράτους έχουν τελειώσει μετά την "χούντα" και την αποκατάσταση της δημοκρατίας , θα σου απαντήσουν οι καλοπροαίρετοι δημοκράτες πολίτες, τώρα δε και με την κυβέρνηση αριστεράς , αυτά ακούγονται σαν προβοκατόρικα εσκεμμένα και υποβολιμαία.
Όχι , συμβαίνουν σε μένα ,σε κάποιον άλλον , που σιωπά , γιατί πιστεύει ότι όλα θα τελειώσουν και θα τον αφήσουν μετά να ζήσει σαν να μη συνέβησαν ποτέ, σε κάποιον άλλον που εκβιάζεται για την οικογένειά του και σιωπούν έτσι όλοι μαζί και η αλεπού του συστήματος αλωνίζει και ελέγχει τα πάντα και τους πάντες.
Τι βασανιστήρια θα ρωτήσεις και ποιοι βασανιστές , αφού οι βασανιστές είχαν λογοδοτήσει και δικαστεί ;
Ετούτοι είναι τωρινοί με καινούργιες , ασύλληπτες μεθόδους και τα θύματα εμείς σε ποιόν βωμό μας θυσιάζουν;
Με σπασμένα πλευρά (από την ταλαιπωρία των βασανισμών έπεσα και με σκοτώσανε) , που δεν  αφήνουν να γιάνουν τα κοκαλάκια μου , κάτι ρίχνουν στον χώρο ,όπου βρίσκομαι και σφαδάζω σαν γελάδι  επι σφαγή από τους πόνους , μαζί με την αυπνία κάθε δεύτερη ή τρίτη βραδιά , ποιός γνωρίζει γιατί μας κρατούν ¨χτυπώντας μας από μακριά και από κοντά " ,συν την πίεση που η καρδιά βαράει στο ζενίθ , φόβος και άγωνία να προστατεύσω τα συκώτια μου ( μπας και δεν φύγουμε σαν τον ιερωμένο ,και τους κατά καιρούς αγαπημένους , που χάθηκαν ).
Ξημέρωσε και γράφουμε , για να προλάβουμε την ερχόμενη νύχτα , μη και μας κάνουν τα ίδια , μα τόσες νύχτες και δεν σταμάτησαν , ούτε και έχω ακόμη καταλάβει γιατί τέτοιο μίσος απέναντι στους πολίτες και περισσότερο στους σκεπτόμενους πολίτες;
Σε "βάλανε " λέει ξανά , μα δεν είδες κάποιο  αμάξι και το πίσω από αυτό , που ερχονται  και στρατο παιδεύουν απέναντι ή κάτω από τα παράθυρά μας και  προσπαθούνε σαν ύαινες  διψούσες, για αίμα να σε χτυπήσουν , πληκτρολογώντας σκυμμένοι με τα ακουστικά στα γκρίζα αυτιά τους.
Πόσους να αναγνωρίσεις , πόσους να υποψιαστείς , μιλιούνια είναι , όπως  ό χι -ηλικιωμένος,  που έρχεται και βάζει μπρος το μηχανάκι κάτω από το παράθυρό σου , αφού άκουσες το μουγκρητό της μηχανής , σε έχουνε βάλει και δώστου να χτυπάνε οι διεστραμμένοι , που έχουν τις τύχες μας στα κινητά τους και στα μαγνητικά τους " πεδία και Η/Υ.  Ένας ευφυής και ορθολογιστής θα πει , μα αυτά είναι οι σκοτεινές  , χθόνιες δεισιδαιμονίες και κατευθύνσεις των μυστικών λεσχών; και η κυβέρνηση της αριστεράς τα αποδέχεται , δεν μπορεί να τα πολεμήσει; εκβιάζεται , γιατί τουλάχιστον δεν αντιδρά ούτε σε μας ,που καταγράφουμε και καταγγέλλουμε  την βία ,τον βασανισμό , τους θανάτους από όλα αυτά , πρόσφατα του Αντώνη του μποέμ και του σινεφίλ
Το παιχνίδι , που παίζεται μοιάζει να είναι θανάτου , με όλα τα ποντίκια στην υπηρεσία του , των υπουργείων , και πέστε μου τι να υποθέσει ένας άνθρωπος , πολίτης , που του έχουν πέσει όλα τα κοράκια για να τον χτυπούν , να μη του αποβάλλουν αυτό που τραβάει τα χτυπήματα και τα δηλητηριώδη αέρια , αν δεν είναι με εντολή κάποιων υπευθύνων στα αρμόδια υπουργεία .
Όλοι είναι ενημερωμένοι ότι είμαστε όμηροι του αρχι- μυστικού , της κυρα- μυστικέσσας , των μυστικών ,που αλλάζουν κατά καιρούς , του απέναντι μυστικού ,  του από εκεί πίσω μυστικού , όλων των  άγριανθρώπων , που έχουν  αναλάβει εργολαβίες εδώ, στην γειτονιά των φτωχών απλών ανθρώπων.
Είναι πια στο χέρι και πάντα ήταν στην πολιτική βούληση της εκάστοτε εξουσίας να σταματήσει αυτά τα βασανιστήρια και τα εγκλήματα , που γίνονται με την κάλυψη τάχα ότι δεν πρέπει ο πολίτης να μαθαίνει  και να αντιδρά ,αλλά να δέχεται μοιραία την κρατική ή μη βάσανο ( γιατί θα του πούνε ότι ήταν "κρατικό μυστικό " ο θάνατός του) .Ε ρε ψώνια που είμαστε. Καλή λευτεριά ΄η καλά σαράντα .

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016




Από το πρωί οι κουτοπόνηροι κιοτήδες, που χτυπάνε για την "πλάκα " τους 'η για την δουλίτσα τους, διαδίδανε τα χαρμόσυνα νέα της λευτευριάς μας , φεύγουνε -φεύγουνε ?
Και ήρθε η ώρα λίγο πριν το απόγευμα και κάτι μετά το μεσημέρι , οπότε αρχίσανε πάλι τα ύπουλοκουτοπόνηρα χτυπήματα , μέχρι να σε τελειώσουν , πόνος και πάλι πόνος , αλλά τώρα λένε την βάλανε πάλι οι από επάνω ιθύνοντες , γιατί δεν "μπορούνε αλλιώς να την σκοτώσουν , την αναγνωρίζουν μέσα από τα μέσα του ίντερνετ."
Και με την βούλα λέει αυτών που γλείφουν τον σύριζα, στην όποια εξουσία κόλακες περιφερόμενοι , ( πότε είχαμε τόσους πολλούς "αριστερούς" σε θέσεις εντολών και δεν το είχε αντιληφθεί ο πονεμένος κόσμος για να το εκμεταλλευτεί προς όφελός του) έγινε το σημερινό χτύπημα ανήμπορων γυναικών και ασχέτων με τα όποια πονηρά γινόμενα εκείνων;
Τι θ απογίνουμε στην χώρα της πλήρους ανελευθερίας και θανατερής απογοήτευσης .;
Η δική μου τύχη αδέλφια έχει παραδοθεί ετσιθελικά , φασιστικά στα χέρια των "υπηρεσιών αυτών με τα σκοτεινά κατεβασμένα παντζούρια" , παλεύω να ξεφύγω , μήπως προλάβω τον θάνατο , τον επικείμενο καρκίνο , ναι που στον ενσπείρουν αντ΄αυτών .
Περιμένω την εργάσιμη ημέρα , μήπως μπορέσω να παλέψω με κάποιον δικηγόρο την βρωμιά , την αρρώστια τους , τον φασισμό τους και όλα τα συμπαραμαρτούντα τους , γιατί μη περιμένεις τίποτα από κανέναν όποια ταμπέλα " δημοκρατική ή μη " φορά .
'Ολα πουλημένα και η ζωή σου κρεμασμένη στα μανταλάκια περιπτέρων , για τους επερχόμενους ντελάληδες.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016






Τι να γράψεις , πάλι τα ίδια και ίδια γεγονότα επαναλαμβάνονται , γιατί υπάρχει παλιανθρωπιά από τις " καθόλου καθαρές " πρακτικές των κυβερνώντων .
Φίλοι όσοι με καταλαβαίνετε και υφίστασθε ότι και εγώ , μαζί με την απογοήτευση για τα " κουρελόχαρτα " που καταντήσανε τα πιστεύω και τις αξίες μας ,ποιοι , αυτοί που τόσα χρόνια φαινόντουσαν οι μπροστάρηδες των αγώνων των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, ας φωτίζουμε τα γεγονότα και ας προσθέτει τον .δικό του καημό , μαρασμό ο καθένας μας με λίγο φόβο και πολλή ψυχή/
Τώρα οι ίδιοι σε συκοφαντούν άθλια και ψευδώς ως "λοξούς'' και μας παραδίδουν τάχατες μαθήματα προσαρμοστικότητας, οι " ανήθικοι " εμάς ,που΄δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας για τις αρχές μας και τον πλούτο μας ,που φτωχοί όντες είχαμε για περιουσία την αρετή και τις πανανθρώπινες αξίες μας.
Γιατί , ερώτημα ρητορικό , άμα θρονιασθείς στην εξουσία , πως γίνεται να πράττεις όσα κατηγορούσες τους προηγούμενους και ακολουθείς τις ίδιες τακτικές , έστω και αν δεν είναι ακόλουθες ούτε καν του πολιτικά σωστού , πόσο μάλλον του δίκαιου και του νόμιμου.
Θα αναρωτηθείς όλοι ίδιοι λοιπόν; 
Θα σου απαντήσω"
Ψάχνοντας ζητώντας το δίκαιο μου , γιατί ξαφνικά και για να βγάλουν εις πέρας κάποια σχέδιά τους παρανοϊκά 
για μένα, με έχουν όμηρο και άλαλη , αποκλείοντας μου σχεδόν όλες τις μεθόδους αγώνα , γιατί ελέγχουν όλες τις νόμιμες οδούς ,που είχες για υπεράσπιση του εαυτού σου , " με χτυπάνε αδέλφια αναίτια με χημικούς καρκινογόνους αεροψεκασμούς , δεν κοιμόμαστε καν , με οδηγήσαν σε ατύχημα ,με σπρώχνουν στην αυτοκτονία,
Έ πόσο σου λένε θα αντέξεις εσύ , όρθια και ηθική , 'ολους τους "κάναμε διεστραμμένους", μου αγγίζουν με τα αόρατα , κύματα ή μαγνήτες όλα τα βασανισμένα όργανα του σώματός μου .
Γιατί είναι Έλληνες πατριώτες , απόγονοι του γενναίου Κολοκτρώνη , του αθυρόστομου παλικαριού Καραΐσκάκη και των αρχαίων προγόνων μας , που είχαν προμετωπίδα το << νους υγιειής εν σώματι υγιές>>
Γιαυτό μας κτυπάει το κράτος με τους μηχανισμούς του , αντί να μας ρίξει στον Ευρώτα, μας ρίχνει στους Μέγγελε και στις ηθελημένες καρκινογενέσεις, πόσο να αντέξει το δύστυχο σώμα στα χημικά και στο κτύπημα των οργάνων;;.
Με αρπάξανε που λες παράνομα , άνευ βουλήσεως και θελήσεως και τώρα οι βάρβαροι , που έχουν καθαγιαστεί από την αριστερή «κυβέρνηση» , βρήκαν σαν τις ύαινες θύμα και , παρ όλες τις οχλήσεις μου δεν με απαλλάσσουν από τους μαγνήτες και τα χημικά .
Με πλευρό κομμάτια από πέσιμο, όλη νύχτα ή γλώσσα μου τσαρούχι και η μύτη από αέρα μολυσμένο , την ώρα που θες να κοιμηθείς , αναγκάσθηκα γυρνώντας σαν νυχτερίδα να διαμαρτυρηθώ στο Πρωθυπουργικό γραφείο .
Ένοιωσα όμως την αποστροφή , την εγκατάλειψη και την απόρριψη , κοντολογίς το ίδιο ακριβώς συνέβη στο κόμμα ,που κυβερνάει , όπου απευθύνθηκα , στο υπουργείο δημόσιας τάξης , και όπου δει έχω απευθυνθεί . 
Εγκατάλειψη , κόψε το λαιμό σου τώρα , εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και έχοντας στόχο το σώμα σου και την προσωπικοτητά σου , περνάμε και μαζεύουμε αυτά, που θα μας κρατήσουν στην εξουσία.
Αιδώς Αργεί οι , με διαλέξανε και σαν δούλο με πουλάνε και σαν τους Αργίτες με θυσιάζουνε σαν σύχγρονη Ιφιγένεια με τον κύριο πρωθυπουργό , που νίπτει τας χείρας του , σαν άλλο Αγαμέμνωνα. .
Και εσύ δυστυχισμένη άλλοτε Ιφιγένεια ,άλλοτε Αντιγόνη ( απέναντι στην εξουσία του Κρ’εοντα , αντιτάσσει τους ηθικούς άγραφους νόμους ) , άλλοτε σαν πενθούσα Ηλέκτρα μαζί με τον Ορέστη να κατατρέχεται ζητώντας δικαιοσύνη και τιμωρία για την ύβρη .
Υπάρχει ζωή ελεύθερη , δίκαια μοιρασμένη στον τόπο της πέτρας, του ήλιου, της ελιάς , της αρμύρας και της ασφοδελιάς;

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016





Πέτρωσε η ψυχή μας , η φωνή μας άλαλη μουγγανιά 
, το πρήξιμο το ακουμπάς σαν μαγνήτη στο σώμα σου , θα σωθείς μόνο αν ξεράσεις όλα τα φρικιαστικά του κόσμου και της μυστικής (( ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι -'όπλο τους ) τεχνολογίας του ,τα περιττά ακτινοβολούντα μαγνητοκύματα.
Είστε καταπατητές των δικαιωμάτων του ανθρώπου και με το έτσι "γουστάρουμε εσείς οι έχοντες την δύναμη και τα εξελιγμένα βέλη ( ας είναι καλά οι κρυφές ανακαλύψεις προς όφελος των κυριάρχων του κόσμου ) , θέλουμε μέσα από το τσάκισμα μερικών ,που παραμένουν ακόμη όρθιοι - άνθρωποι με ήθος και ακλόνητες πανανθρώπινες αξίες - να επιβάλλουν τα τρομακτικά σχέδια , που έχουν εκπονήσει για τον υφήλιο , το σύμπαν;
Αφήστεμε 'εξω από τα μεταλλικά σας σχέδια , μη μου αγγίζετε το ταλαιπωρημένο συκώτι μου , "άνθρωποι ιντριγγαδόροι , ψελλοί , καλλιγούλες " ,που θυμίζετε
μηχανές του θανάτου στα χιτλερικά στρατόπεδα,
εατ -εσα της χούντας των συνταγματαρχαίων , και ποιος θα το πίστευε στην σημερινή κατάσταση της ανατροπής των παραδοσιακών κομμάτων , να δουλεύουν ακόμα καλύτερα και πιο αφασικά ανετότερα.

Έκκληση για χιλιοστή φορά , αν στις " εργασίες τους , πιάνουν με (σατανιστικά , μαγγανείες το λες , σαεντολογίες , τερτίπια μαύρης απόκοσμης μαγείας το πεις , μεθόδους του Μέγγελε το πεις ) τα ευπαθή μα όργανα τουλάχιστον με κάποιου είδους μαγνητισμό , καταστρέψουν την υγεία μας και βρεθούμε με ηπατικούς καρκίνους και άλλου είδους καρκίνους , θα είναι καταγγελόμενοι όλοι οι υπεύθυνοι κυβερνώντες , που δεν αποτρέπουν τίποτα από τα πανάθλια αυτά τεκταινόμενα.
Κάποιος να ασχοληθεί με τους πολλούς θανάτους με τα πολλά ερωτηματικά;
Κάποιος να ασχοληθεί με την Δημοκρατία ;

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Απόγευμα,  με κουρασμένα μάτια και θλιμμένη καρδιά
 θα ψιθυρίσουμε τα τελευταία λόγια στον φίλο Αντώνη, λόγια αποχαιρετισμού ,
λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας , ,
λόγια θυμού για την απώλεια, λόγια οργής για τον νέο άνθρωπο που οι συνθήκες συνέβαλλαν , επεδίωξαν  το γρήγορο φευγιό του απ΄' την ζωή , που απολάμβανε,
 " ωραίος  ως μποέμ ".
- //Κουράστηκε η καρδιά μας να θυμάται και ύστερα έπεσε η νύχτα που δεν περιμένει καμιά αυγή , και ο χρόνος ήταν σαν δεντρογαλιά "μακρύς , σταχτής και κίτρινος , χωρίς άνοιξη , χωρίς καλοκαίρι και δεν υπήρχαν φύλλα καλαμποκιού να  σε  θυμούνται ,
Να ρωτηθούν, τάχα ο" Καρλής " ποιος ήταν , και θα ψάξουν ,
κάτω απ΄τους στίχους τούτους ,για να βρουν το χρώμα που είχαν τα σκονισμένα μάτια σου και τα χαμένα χέρια σου.
Κοιμήσου ήσυχα τώρα τη νύχτα σου //-.
Και εδώ τελειώνει η θλίψη της ποίησης του (Δικταίου)  και εμείς μένουμε για να φωνάξουμε μ'   όση περίσκεψη αρμόζει,  στον φίλο που φεύγει ¨
Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε όπως έλεγες <<την απειλή του "κακού" και την "βαρβαρότητα των πολέμων " , Γιατί μια φορά μας γεννάει η μάνα μας >> και μετά ακουγόταν ένα γέλιο  του, κοροϊδία φάνταζε στον χάρο και τον θάνατο.
Καλά ταξίδια Αντώνη ,με μπόλικο κρασί , ουζάκι και μοσχομυριστές θαλασσινές λιχουδιές , μαζί με τους ήχους του πιο αγαπημένου του τραγουδιού  , ^ Ο  μπατίρης ο Λουκάς ^ ,  που το  απάγγειλες στην παρέα σαν άριστος μαθητής.
Καλό δρόμο φίλε Αντώνη , από όλους μας,
και στις αποσκευές σου πάρε μαζί σου και από εμάς το ποίημα του Κ. Καρυωτάκη
ΤΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕΝ ΕΔΩ...
Τι νέοι που φτάσαμεν εδώ, στο έρμο νησί, στο χείλος
του κόσμου, δώθε απ' τ' όνειρο και κείθε απ' τη γη!
Οταν απομακρύνθηκεν ο τελευταίος μας φίλος,
ήρθαμε αγάλι σέρνοντας την αιώνια πληγή.

Με μάτι βλέπουμε αδειανό, με βήμα τσακισμένο
τον ίδιο δρόμο παίρνουμε καθένας μοναχός,
νοιώθουμε τ' άρρωστο κορμί, που εβάρυνε, σαν ξένο,
υπόκωφος από μακριά η φωνή μας φτάνει αχός.

Η ζωή διαβαίνει, πέρα στον ορίζοντα σειρήνα,
μα θάνατο, καθημερνό θάνατο, με χολή
μόνο, για μας η ζωή θα φέρει, όσο αν γελά η αχτίνα
του ήλιου και οι αύρες πνέουνε. Κι είμαστε νέοι, πολύ

νέοι, και μας άφησεν εδώ, μια νύχτα, σ' ένα βράχο,
το πλοίο που τώρα χάνεται στου απείρου την καρδιά,
χάνεται και ρωτιόμαστε τι να 'χουμε, τι να 'χω,
που σβήνουμε όλοι, φεύγουμ' έτσι νέοι, σχεδόν παιδιά!


,
.




Σάββατο 19 Μαρτίου 2016




 Μια ιστορία σπλάτερ , για όσους πιστούς και  σχολαστικά μελετητές των στοιχείων , που παρατίθενται και επεμβαίνουν για να διορθώνονται τα μύρια όσα κακά .
Κατ ΄αρχάς τα γεγονότα( συμβάντα).
Τις δυο΄τρεις προηγούμενες ημέρες πριν την Αποκριά, βαδίζοντας προς το σπίτι μου , αντιλαμβάνομαι ότι το αυτοκίνητό μου έχει χώρο να πάει λίγο πιο μπροστά , και κατευθύνομαι να το μετακινήσω , τελειώνω και αντιλαμβάνομαι να έχουν εξαφανιστεί τα κλειδιά του σπιτιού μου.
Στην αρχή  ψάχνομαι χωρίς πανικό , μήπως πέσανε στο αυτοκίνητο , όπως βιαστικά 'έριξα μέσα την τσάντα μου , ψάχνω την τσέπη μου , "ανακρίνω " κάποιον άγνωστο , που συνάντησα δυο τρεις φορές ψάχνοντας καθ ΄ οδόν πάνω - κάτω. 
Κουρασμένη από τις άκαρπες συνθήκες ψαξίματος και φωνάζοντας οργισμένη " για όλα τα κακά και τρισάθλια " , που μας συμβαίνουν σ΄αυτή την μη αναπτυγμένη χώρα ,και αφού κοιτούσαν οι περίοικοι με ανάλογα για τον καθένα συναισθήματα, ακούσθηκε κάτι που με ανατρίχιασε.
<< Όταν σου κλέψουν τα κλειδιά , έρχεται και ο θάνατος ή κάπως 'έτσι ," τότε θέλουν ΄να σε (σκοτώσουν) ">>. 
Το επεξεργάστηκα για πολλή ώρα στο μυαλό μου ,αλλά το άφησα μετά , λες και κάτι μπορείς να κάνεις για να το αποτρέψεις στον τόπο ετούτο, που αρκετοί τον αναφέρουν σαν διεφθαρμένη χώρα ,χωρίς αναστροφή και μέλλον.
Τα κλειδιά βρέθηκαν μετά από ώρα στο σπίτι , αλλά έμεινε να κρέμεται η απειλή , αφού το σύστημα λειτουργεί με τους περίεργους κώδικες , που "θυμίζουν " ή σε παραπέμπουν σε " μυστικές λέσχες".
Πέρασαν δυο τρεις ημέρες και την Τρίτη πρωί πρωί  Και να σου το κακό συνέβη .
Ημιτελές βέβαια γιατί  πρωί πρωί  σωριάσθηκα στο πάτωμα με σπασμένα πλευρά και κλήση για το ΕΚΑΒ. 
Κάποτε λέγανε μα σε υπνωτίσανε και έχασες το έδαφος κάτω από τα πόδια σου , εδωδά μοιάζει να κυριολεκτούσαν
Ένας ορθολογικός άνθρωπος θα σκεφτεί , απροσεξία , κακιά στιγμή , ζάλη, κ.α
Ναι , αλλά όλη νύχτα με πηγαίνανε από τον ένα μέρος  στο άλλο , κάπου έψαχνα να βρω να ακουμπήσω για να περάσει η νύχτα , για να αποφεύγω τις  βάρβαρες αναίτιες επιθέσεις εναντίον του ταλαιπωρημένου σώματος.΄ 

Όταν  πετάγεσαι πάνω με φριχτούς πόνους από "χτύπημα στην δεξιά μεριά προς το συκώτι"  στον πανικό σου επάνω , σπρωγμένος από απελπισία , πατάς κάπου και μη ισορροπώντας σκοτώνεσαι , τότε σίγουρα δεν φταίνε οι βασανιστές ;( φαντάσου με κυβέρνηση αριστερή , βασανίζεσαι με αριστερή ευχαρίστηση).
Και μετά τις εξετάσεις στο νοσοκομείο , τις συνταγές και συστάσεις των σαμαρειτών -γιατρών , είσαι πάλι πίσω στα ίδια , σε αφήνουν ένα βράδυ κάπως ήσυχο και την επομένη και όταν θέλεις να πάρεις ΄το παυσίπονο σε χτυπάνε πάλι στην δεξιά πλευρά εκεί έχουν οσμιστεί "καλό αίμα"
Αλλά όταν ηρεμήσεις κάπως από τους πόνους , το μυαλό επεξεργάζεται το μυστήριο δηλητηριώδες αυτό πέσιμο.
Και να το "σκοτεινό μυστήριο "
Πέφτοντας αφού τράβηξα ενστικτωδώς το κεφάλι μπροστά , ακούμπησα με γδούπο στον δεξιό αγκώνα , χτυπώντας κάποια σπλάχνα από την δεξιά μεριά , έπεφτα επιτέλους στο έδαφος .  Εκεί πια με ανακούφιση σκέφτηκα , ότι όλα τέλειωσαν ,χωρίς να χτυπήσω κεφάλι και πλευρά .
Την στιγμή εκείνη , ένα καρύδι από ένα μικρό κουτάκι που βρισκόταν σε μια γωνιά κοντά στην πτώση μου κατρακυλούσε λες και το φύσηξε αέρας από μακρύτερα αριστερά μου και το απίθωσε κάτω από το πλευρό μου.
Όμως την ίδια στιγμή που ένοιωσα κάπως την αμυδρή ενόχληση του καρυδιού κάτω από τα πλευρά μου , ένοιωσα λες και κάποιος έκανε αναρρόφηση στα σπλάχνα μου και τα απίθωσε μετά σουβλίζοντας με επίπονα σαν τρυπάνι , ώσπου ακούσθηκε η ανδρική φωνή υπόκωφα κάπως έτσι " εντάξει σταμάτησε τώρα;;;" , όχι δεν διευκρινιζόταν  καθαρά ο λόγος , πάντως θυμάμαι και πριν όταν έφθασα στο πάτωμα από τους επάνω ορόφους η φωνή μου φάνηκε να λέει  κάτι για την μετακίνηση του καρυδιού.
Μετά, τα αναφερόμενα πιο πάνω, ΕΚΑΒ , ακτίνες , πλευρά ραγισμένα , απορία πως τέτοιο πέσιμο " δικαιολογεί σπασμένα πλευρά;" Αστοχία μου , δεν ξέρω να προστατεύω τον εαυτό μου και την ζωή μου , δεν ζήτησα ιατροδικαστή  , και όλη την διαδικασία που ρίχνει φως στις ?δολοφονικές απόπειρες?
Και τώρα ακόμη ασθενής και μη οδοιπόρος , ανήμπορη να κινούμαι στις περισσότερες κινήσεις , ξανά μανά τα ίδια " θα την ξ αναδείξουμε, δηλ , στην γλώσσα τους , θα την (βάλουμε για να την χτυπάμε με όλα εκείνα που στις προηγούμενες αναρτήσεις μου αναφέρω), αυτή την  φορά άκουσον άκουσον τι εντόπισε η κεραία μου στην συνομιλία τους , ότι τώρα , σήμερα μέχρι πότε # θέλουν συκώτι αυτή τη φορά #.
 Θέλουν να καταστρέφουν τα συκώτια και ότι άλλο έχω αναφέρει από << γυναικόπαιδα αθώα , ριγμένα με το έτσι θέλω του κράτους στον μυστικό ματωμένο πόλεμό τους>>.
Και εγώ ο αθώος "βλάξ" , που έτυχε οι πρόγονοί μου να ζήσουν και πολεμήσουν για αυτή την  χώρα , τους παροτρύνω, κρατώντας με το ένα χέρι την κοιλιά μου , για να προστατεύσω ότι υπάρχει μέσα και με το άλλο γράφοντας πατώντας τα πλήκτρα του υπολογιστή μου  , ΟΤΙ  η κρεαταγορά πουλάει συκωταριές από πολλά σφαγμένα ζώα ΄ χτυπήστε εκεί , αυτά πια είναι σφαγμένα προς πώληση.
Γιατί  , γιατί οι άνθρωποι ;;;; που πέρασαν αιώνες για να σταθούν στα δύο πόδια τους;

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016






Οι ; σκατόψυχοι ;  είναι πάντα εδώ , σ΄ αφήνουν να ξεμυτίσεις για λίγο και όταν επιστρέφεις στο " ρημαδόσπιτο" ( με ενοίκιο ), σε αρχίζουν μ' ένα συνεχές   να σε ακολουθούν όπου είσαι με ένα από τα ευγενή αέρια μετάλλων , θανάτου προσεχώς τα ονομάζω  και σου γεμίζουν  τον χώρο .
Τι αέριο θα ρωτήσει κανείς , πως το γνωρίζεις και το αναφέρεις με σιγουριά ;
Το έχω ξαναυποστεί τα Χριστούγεννα στην ιδιαιτέρα πατρίδα μου, όπου οι ανελαστικοί, ανεγκέφαλοι παλιάνθρωποι ( χαρακτηρισμοί ήπιοι ) μας " ψεκάζανε" ιδίως στους χώρους ξεκούρασης- ύπνου   και το πρωινό μας βρήκε με ιώσεις εμπύρετες όλους μας .
Για να σταματήσει αυτή η αόρατη εισβολή -απειλή απευθύνθηκα στις  αρχές τηλεφωνικά στον εισαγγελέα και στο υπουργείο υγείας.\
Απόψε ψυλλιάζομαι ότι έχουμε τις ίδιες ριπές ιών;
Η δυστυχία σε βαθμό υπέρτατο , ποιος θα το πιστέψει πριν προλάβεις να φτιάξεις το κείμενο , είχαν  αρχίσει το αγαπημένο θανατηφόρο σπορ , η αδυναμία των "σατανιστών εντολοδόχων και διαικπεραιωτών τους" να ακουμπάνε τα ευπαθή όργανα της κοιλιακής χώρας .
Στην  ησυχία της βραδιάς ακούγεται "
- μα άγγιξες το συκώτι; τώρα πια έχουν αγριέψει τα πράγματα..... , μα  αφού είπανε να την ........δεν ακούστηκε κάπως καθαρά  - κάπως έτσι .
 Τρομοκρατημένη  όπως και άλλες άπειρες βάναυσες μέρες ,  θέλεις να ξεχάσεις ότι συμβαίνουν στην χώρα σου και πονώντας  κάτω από τα πλευρά , με την φρίκη , τι σε περιμένει με τόσες επιθέσεις χημικές και ηλεκτρομαγνητικές που έχεις δεχτεί , αθώος και απορημένος ,  αναρωτιέσαι ποιοι είναι , έχουν τόση δύναμη , που το δίκιο και το παράπονο του απλού πολίτη  πηγαίνει στο καλάθι των αδιάφορων και άχρηστων για εξέταση πραγμάτων;
 Κρυμμένοι στο σπίτι μας και στα γύρω σπίτια , χτυπούνε αόρατα , δειλοί και άρρωστοι , καθάρματα , που πιστεύουν ότι τελούν "εργασίες μυστικές του κράτους με δικαιώματα στους πολίτες- θύματα και να σε σκοτώσουν - έχουν το ακαταδίωκτο.

 Μα   πότε  ο αρμόδιος λειτουργός της δικαιοσύνης  θα ξεκινήσει να τους αφοπλίσει και να σώσει ανθρώπινες ζωές , γιατί φαίνεται ότι στο μακάβριο πείραμά τους θεωρούν ποντίκια για πειράματα θανάτου και εξουσίας τους ανθρώπους .

Τους φωνάζεις ,ποιος να ακούσει, θα γράψω τα ονόματά σας ή τα ψευδώνυμα σας , κάτι που να σας φωτογραφίζει  , αλλά συναντάς την ανελαστική αδιαφορία τους.
Τι συμβαίνει , πόσο είμαστε με το ένα πόδι στο κενό , στην αρρώστια και στον θάνατο;
Άκρα του τάφου σιωπή από τους κατέχοντες και προκαλούντες με τον έναν ή άλλο τρόπο τις τρομερές αυτές ιστορίες και πρακτικές
Και στο κάτω κάτω οι δημοκρατίες δεν έχουν ανάγκη από τα  σκοτεινά αυτά "κεφάλαια" , τα ξεδιαλύνουν όλα και προχωρούν αφήνοντας πίσω ότι σάπιο , βρώμικο και ύποπτο  υπάρχει.
Όλα στο φως οφείλουν να συμβαίνουν και να πράττονται  και με τους δημοκρατικούς κανόνες ευαγγέλιο , τ΄άλλα όλα είναι του θανατερού σκοταδιού και της κατρακύλας στην άβυσσο , του δρόμου χωρίς επιστροφή

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016


Η νύχτα των κρυστάλλων  και πάλι απόψε  εδώ στην καταραμένη γειτονιά, στην καταραμένη χώρα , που βαπτίζει το κρέας ψάρι , για να χορταίνει την κάθε λογής βουλιμία της .
 Τρομερή πια υποψία ,αφού  μετά από άπειρες εκκλήσεις  κανείς δεν σταματά την βάναυση αιμοδιψή  δουλειά τους  , ο΄τι συντελούνται οι " βασανισμοί" μας  με την ανοχή των κυβερνώντων ή και την παρότρυνση τους ;
 Τελευταία αφιονισμ'ενοι , γλυκαμμένοι από την εξουσία ,παραδίδουν  τα κατασκευασμένα θύματά τους στους δημίους , που κάνουν ότι δεν τους βλέπουν και για το απελθέτω απέμού το πικρό ποτήριον,  τους δέχονται σαν δημοσίους υπαλλήλους με συγκεκριμένες αποστολές/
Το ηθελημένο λάθος , για να τους αφήνουν να βασανίζουν πολίτες , νέους , μεσήλικες , ηλικιωμ'ενους , ανήμπορους ή υγιείς( για πόσο ακόμη;)
Που ή πότε σκέφτεται το σύστημα να σταματήσει αυτή την ανάπτυξη και το αγκάλιασμα με τον ναζισμό ,που με στεντόρειες κορώνες  μας καλούσαν να το παλέψουμε
Ε δω έχει φωλιάσει για τα καλά , αναπαράγεται με την ιώβεια υπομονή σας απέναντί τους , τι άλλο να πράξουν για να πείτε Στοπ.
Μπαίνουν όπου θέλουν , σε "χτυπάνε με κάτι εξελιγμένα όπλα , τα οποία φρόντισαν να στα περάσουν στο σώμα σου και με τα κατάλληλα προγράμματα , οι απάνθρωποι  αυτοί στα μετακινούν μέσα σου και όποιο όργανο στοχεύουν του δίνουν και καταλαβαίνει ( σχετικά βίντεο υπάρχουν στο ίντερνετ  και από  τον χειρούργο  Δρ Ρότζερ Ληρ (Dr. Roger Leir), που έχει εγχειρήσει 16 άτομα για να αφαιρέσει αυτά τα προηγμένα "αντικείμενα" ).http://consciouslifenews.com/new-mysteries-from-surgeon-removing-alien-implants/114572/
Υποκρίνονται όλοι τους για την αλήθεια των περιέργων θανάτων , πολλοί τα τελευταία χρόνια από τον μεταξύ τους πόλεμο τάχαμου των ιδεολογιών. Τι ιδεολογίες είναι αυτές ,που για να σταθούν στην εξουσία πιάνουν τους πολίτες τους ελέγχουν με τα ιδιαίτερα αυτά αντικείμενα και άλλους τους χτυπούν με αυτά τα κύματα ανηλεώς , βασανιστικά μέχρι να παρουσιάσουν καρκίνο , και πάλι δεν σάφήνουν , μέχρι τον " τάφο θα σε πάνε με τα νανοσωμάτια (για να συννενοούμαστε τα ονομάζω έτσι , οι μυημένοι δυστυχώς γνωρίζουν) και άλλους τους χρησιμοποιούν πιο αθόρυβα και μαλακά , για να μή ανακαλύπτεται η παλιανθρωπιά τους και τα κατά συρροή ψέμματα.
Με τα ψέμματα και την ρουφιανιά από τον έναν στον άλλον και τον έλεγχο αλά Όργουελ  κατορθώνουν και επικρατούν και παρασύρουν  τους όποιους δημοκρατικούς πολίτες , που αφελώς πιστεύουν ότι η δημοκρατία με τούτες τις βαρβαρότητες και στοχευμένους προαναγγελθέντες θανάτους ευδοκιμεί και σταθεροποιείται.
Τα δικά μου απροκάλυπτα πλέον βασανιστήρια , που θυμίζουν ανατριχίλες ναζιστικές , καταγγελθέντα κατ΄επανάλληψη , σε κάνουν να σε ζώσουν τα φίδια , για την επιμονή τους και την αφασική αδιαφορία των δημοσίων υπαλλήλων αυτών απέναντι στον νόμο και το σύνταγμά μας , που ρητά προστατεύει τα στοιχειώδη δικαιώματα για να είσαι άνθρωπος.
Τι  θα γίνει , τους θωπεύουν , πόσο μακράν είμαστε όλοι , όσοι πιστεύαμε στις ουτοπίες των κόσμων με ανθρώπινο πρόσωπο και των πολιτικών κοινωνιών;
Τουλάχιστον σε εμένα όλα αυτά βιαίως καταπατήθηκαν και το πιο τρομακτικό είναι ότι τα , τους γνωρίζουν όλοι οι ιθύνοντες και με εντολές τους επιμένουν στην εξόντωσή μου .
Δεν μιλάω πια, η φωνή μου βραχνή μόλις βγαίνει από το στόμα , γράφω ο΄μως φοβισμένη , ναι με χτυπάνε , με χτυπήσανε μεσάνυχτα πάλι και πάλι , κάθε δεύτερη νύχτα πρέπει να ξημερώσεις άυπνη , γιατί κάποιος σε έδειξε και μετά τα" καθυστερημένα της συναισθηματικής ακαμψίας" , οφείλουν /( σε ποιους θα ρωτήσεις - ακόμη και στα υπερφυσικά σατανιστικά όντα που ανοήτως επικαλούνται όταν χτυπάνε ζεστά κρυμμένα όργανα και στα ανθρώπινα φυσικά αφεντικά τους) , να σ ου σακατέψουν ότι πιάσουν τα κομπιουτεράκια και τα κινητά τους.
Δεν μας άφησαν ούτε ένα πόντο για να ζήσουμε , απλώθηκαν παντού με θράσος και απανθρωπία.
Δεν γ'ινεται όμως να ζήσουμε άλλο έτσι με την πλάτη στον τοίχο , η καλύτερη κοψιά (πάστα) ανθρώπων εξοντώνεται και μένουν οι απόγονοι του Μέγγελε . 
Δεν θα αντιδράσει κανείς μας , αυτή η πολλά υποσχόμενη πνευματική μας ηγεσία που απίθωσε τον λόγο της ,οι επιστήμονες και προπάντων οι γιατροί μας , που πιστεύω θυμωμένοι θα στέκονται σε αυτούς τους βιασμούς της φύσης ,< μας σκοτώνουν , μας αρρωσταίνουν > και μας παραδίδουν στα χέρια των γιατρών κατόπι .
Ποιος θα ζήσει , στις σελίδες μου κάτι ψελλίζω ,γιατί μισώ την βαρβαρότητα  και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και επίσης γιατί κινδυνεύω μόνη μου , αν με ακούσουν κάποιοι όμως θα παίρνω θάρρος και θα ξέρω ότι η ειρήνη θα ξαναέλθει μαζί με την δημοκρατία .
Γιατί μη γελιόμαστε πόλεμος είναι μυστικός και αόρατος προπάντων για την επικράτησης της νέας τάξης πραγμάτων και τον έλεγχο της κάθε εξουσίας.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

# 11/03/2016 
-Η ιστορία συνεχίζεται και την επομένη νυχτερινή.
 Και πρόσεξε * επιθυμούν να με καθαρίσουν *, μη σε ξεγελά το λογοτεχνικό ύφος!!!!
Απόψε , λέω απόψε,, ( γλαφυρό ) έχουν μαζευτεί περί ώραν περασμένην "ιέρακες" , κροταλίζοντας τα σαγόνια τους για κάτι ανθρώπινο , νεφρά , μυαλά , ο΄τι λειτουργεί ακόμη από εμάς τους "μαγνητικούς πόλους" , που μας έχουν δώσει οι ιθύνοντες , που έχουν την δύναμη ,στα "ανθρωποειδή " τούτα , γιατί ανθρώπους δεν σου αφήνουν περιθώρια να τους πεις. 
Μιλάς δυνατά ,για να σ άκούσουν , μέσα και απέξω ,( λες και δεν σε ακούγανε με τα δικά τους ΄κατασκευάσματα ) , τους πετάς στη μαύρη φάτσα , τον τάδε φίλο Αντώνη -Φίλιππα - Γιώργο ,κ.α ,που χαροπαλεύουν , ή έφυγαν ,γιατί από τα χτυπημένα νεφρά ξεκίνησε ο καρ΄κίνος και τώρα δεν μαζεύεται. 
Ακούς μέσα στη νύχτα , " ρε λες να πάθει κάτι σαν τον .....προαναφερθέντα;" και άλλη αντρική φωνή με αυτοπεποίθηση σατανική απαντά " ρε προχώρα , χτυπησέ την , μη σταματας" 
Αυτά πολιτεία μου δεν τα γνωρίζεις ; Μεσάνυχτα θα πεις , που να τα ακούσεις;



Εις μάτην .10/03/2016
 φωνές για βοήθεια και εκκλήσεις για τήρηση του δίκιου .
Μα στην χώρα της δημοκρατίας να συμβαίνει ελαφρά την καρδία η πιο βάναυση καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων , για να συγκαταλεγόμαστε στους <ανθρώπους>;
Όλα επιφανειακά καλά φαίνονται να λειτουργούν , αν σηκώσεις το χαλί θα αντικρίσεις τα πτώματα και την θανατερή οσμή ,όλων των καταπατηθέντων προϋποθέσεων μιας ευνομούμενης πολιτείας.
Λόγια , φωνές , εκκλήσεις , πήγαινε -έλα στην δικαιοσύνη.
Πανίσχυροι , καταπατητές νόμων και θεσμών , το σύνταγμα "κουρελόχαρτο " , προσάναμμα για τη σόμπα στο κρύο του χειμώνα.
Τι και αν "χθες" πάλι, και πάλι περίμενες ώρες για να ευαισθητοποιήσεις τους αρμόδιους για την απονομή του δίκιου μας.
Κάμαν ένα βήμα πίσω μέχρι το βράδυ, από εκεί και μετά άρχισε ο "σκοτεινός πόλεμός τους" , μα στο μάτι να σε σημαδεύουν , μας θέλουν τυφλούς , πριν γίνουμε ακίνητα απόκοσμα πτώματα. Και όμως φίλοι και συνταξιδιώτες τα μάτια ήταν μόνο  η αρχή , η νύχτα προβλεπόταν μακριά  , άρχισαν ξανά τα επικίνδυνα  με το κεφάλι , δεν περιμένουν να τελειώσουν οι εξετάσεις , που έχουν δρομολογηθεί , για να προλάβουμε τα χειρότερα , που ίσως δημιουργήθηκαν από παλιότερα άγρια χτυπήματα με "μαγνητισμό;" ,με χημικά που ανοίγουν κάποιες διόδους ,με ακτινοβολία; Και το πιο εφιαλτικό και τραγικό για μας είναι ότι δεν βρίσκονται μακριά μας , να ασθενούν τα χτυπήματά τους, βρίσκονται στον ίδιο χώρο , κρυμμένοι σε διαμερίσματα , άλλοτε έχουν διωγμένους τους μένον τες σ ΄΄αυτά ,προφανώς εκβιάζοντας τους , και άλλοτε μένουν πάλι βρίσκοντας κάτι επιλήψιμο μαζί τους , έως ότου φέρουν εις πέρας τις δουλείες τους, .

 Πραγματικά αν καταλαβαίνει κάποιος από τους νοήμονες , ορθολογικούς πολίτες , τι ακριβώς γίνεται , και τι παραπάνω προσφέρει στα σχέδιά τους , που τα πραγματοποιούν έτσι και αλλιώς, να χτυπάνε πολίτες θύματα, άοπλα , χωρίς να κατέχουν την υπερσύγχρονη κινητή τεχνολογία τους;
Είναι τόσο παρανοϊκά όλα αυτά για τον απλό άνθρωπο , αυτή η κρεατομηχανή , η επιλογή να σε χτυπήσω με απώτερο στόχο ,να πεθάνεις οδυνηρά , για να ακολουθήσουν κάποιους κανόνες ερεβώδεις των "μυστικών ίσως ''λεσχών";


Τίποτα δεν μας γλυτώνει , παρά κάποιος φωτισμένος νους, και πολλοί όρθιοι άνθρωποι , να σταματήσει τα πολεμικά τους παιχνίδια και τον βασανισμό των πολιτών , είτε αυτών που είναι χωρίς τη βούλησή τους , είτε οι εξαπατημένοι και με την βούλησή τους .
Ο πόλεμος αυτός είναι δικός τους, εφεύρημα για να ελέγξουν τους πάντες , να μην μιλάει από φόβο κανείς μας και οι έχοντες όλους μας σε ακτίνα βολής να πραγματοποιούν τα παρανοϊκά τους σχέδια.

Όμως καλές οι παροτρύνσεις και οι σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι , αλλά δεν επεμβαίνει και η δικαιοσύνη , μήπως  και σωθεί κανένας  πολίτης ή έστω να του παρασχεθεί το απλούστερο των δικαιωμάτων του , να κοιμηθεί , νωρίς την ανάσα τους ακριβώς από επάνω μας.
Κάντε ξανά μήνυση με περιεκτικά πράγματα μας παροτρύνει ο νόμος, ναι αλλά μετά από τρεις εγκλίσεις , είμαστε στην ίδια δραματική , βάρβαρη , κατάσταση άουσβιτς, πόσο πια αντέχει ένας ευαίσθητος άνθρωπος; 
Αφασική και αλλοτριωμένη τόσο  η χώρα μας , χωρίς επιστροφή; με ανθρωποφύλακες , που στάζουν αίμα μεταφορικά και ουσιαστικά .
Είναι  να σταθούμε όρθιοι και στα δύό μας πόδια η λύση ή όλα ελέγχονται από τους μεγαλομικρούς πλέον αδελφούς;
Πάντως εγώ ο αθώος , πληρώνω την ξεφτίλα όλων ,όσων τάχθηκαν να διαχειρίζονται τις τύχες μας. 
Ποια δημοκρατία , και με ποιους; 
Εγώ , ο ΄πολίτης γιατί αυτή την ώρα , ή εδώ και πολλές ώρες βάλλομαι  με χημικά , με χτυπήματα ανερμήνευτα για τους "αγαθούς" , με αφήνουν άγρυπνη , ταλαιπωρημένη , ΄να γράφω μόνο σαν σωτηρία ; Γιατί , αυτοί , που θέλησαν να κυβερνήσουν με ποιες αξίες , αν όχι της υπεράσπισης των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου , σιωπούν και αφήνουν να εξελίσσονται  τέτοιες πρακτικές και μέθοδοι.
Τα οφέλη , αν υπάρχουν οφέλη από όλες αυτές τις αντιδημοκρατικές , θα είναι πρόσκαιρα και με αίμα "αθώων" νέων και ηλικιωμένων. Κανένας  μας δεν γλυτώνει, ποιοι κυβερνούν τελικά αυτόν τον τόπο;;;

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016


Είπα στο εαυτό μου , να μη μπω στην διαδικασία να ξαναγράψω .
Γιατί   κραυγάζω   χωρίς κανένα απτό
 αποτέλεσμα , εναντίον των βασανιστηρίων που υφιστάμεθα πολλοί από εμάς τους "μαγνητικούς πολίτες", που  μας έχουν κρεμάσει στον θάνατο, για τα σκοτεινά παιχνίδια της εξουσίας .
Αντλούν δύναμη , αλίμονο από τους βασανισμένους , φοβισμένους πολίτες , με την " θρασο κλανομαγκιά " του μπορώ να σε ελέγχω ανά πάσα στιγμή από μακριά και να σου στραπατσάρω όποιο όργανο ή μερος του σώματός σου μου "υποδείξει " η άρρωστη ψυχή μου ή οι άρρωστοι που δίνουν τις εντολές.
Χωρίς προστάτες  , χωρίς φίλους ή μεγαλοσχήμονες που κάπως γνωρίζουν τα συμβαίνοντα, χωρίς υπακοή και συνεργασία με τους " δημίους" μας , περιμέναμε βοήθεια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , μπας και κινηθεί κανείς στο ίδιο μήκος , να φωνάξουμε όλοι μαζί , ΣΤΟΠ στον θάνατο , ΣΤΟΠ στον ύπουλο πόλεμό τους , που αυτοί κρυμμένοι και πανίσχυροι με τα έξυπνα όπλα ( κινητά, χημικά , Η/Υκ.α) ,στοχοποιούν κάτι έρμα θύματα ,και αρχίζουν την ταυρομαχία .
Κάνω έκκληση να βρεθούμε όλα εμείς τα αρνιά του Πάσχα , η οι ταύροι στην αρένα , να κάνουμε μια προσπάθεια να μας ακούσουν , να σταματήσουν αυτό το αλισβερίσι του θανάτου , και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να λέγεσαι αριστερός και να έχεις αποδεχτεί το παιχνίδι τους , το παιχνίδι των σκοτεινών κύκλων και βασανιστών και των ύπουλων θανάτων , ή των αναπήρων .
Η αριστερά αν μη τι άλλο διακρινόταν για το μεγαλείο του θάρρους και της γενναίας υπεράσπισης των ελευθεριών και των πανανθρώπινων δικαιωμάτων όλων , πόσο μάλλον των αδυνάτων?
Τώρα θα ακολουθεί τα "άρρωστα θανατικά " μονοπάτια της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων ;
Αν πιστεύει ότι ίσως αύριο , αν ετοιμαστεί σήμερα θα μπορεί , είναι πλάνη οικτρή , γιατί όλο και θα μπαίνει πιο βαθιά στις μεθόδους τους και θα βαπτίζει τους βασανισμούς πολιτών και τον θάνατο , δημοκρατία.
Πολλοί δημοκρατικοί πολίτες βρεθήκανε στον κυκεώνα αυτόν του μυστικού πολέμου τους σήμερα και νοστάλγησαν τις εποχές που δεν είχε ανακαλυφθεί ούτε το τηλέφωνο.
Αν κάποιοι σκεπτόμενοι και βαλλόμενοι πολίτες διαβάσουν την κατάθεσή μου της οργής και του πόνου  και μπορούν να ανταλλάξουν κάποιες σκέψεις ή να γνωρίζουν κάτι ας έλθουμε σε επικοινωνία για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε.